Отговори
# 645
За мен лично всички кафета на Lavazza без Tierra не стават.

# 646
Сила 7, италианско еспресо, ще е много черно изпечено

# 647
  • в 1001-та нощ

Зеленото или кафявото? На зеленото пише "Бразил" - сигурно ще ми хареса, а на кафявото - "селекция".

Едно време ми харесваше "черната лаваца". Имаше един период - купувах го и на зърна в малки опаковки.

# 648
  • Sofia
Има ли някое хубаво безкофеиново ?

# 649

Зеленото или кафявото? На зеленото пише "Бразил" - сигурно ще ми хареса, а на кафявото - "селекция".

Едно време ми харесваше "черната лаваца". Имаше един период - купувах го и на зърна в малки опаковки.

Зеленото  е по-добро - но има две зелени - едното е био, другото не - от двете това, което не е био и да пише Brasile https://espressimo.bg/image/cache/catalog/Lavazza/Tierra%20Brasi … tense-650x650.jpg  е по-доброто на вкус, препоръчвам! Но и кафявото не е лошо никак.

# 650
  • София
Заленото от кога го търся, все го няма в наличност! Явно отслабва активно народът Wink

# 651
  • в 1001-та нощ
Има го онлайн, но на мен 1 кг. ми е много. Предпочитам по-малките опаковки. Както и да затварям и запечатвам пакета - с времето се променя.

# 652
Заленото от кога го търся, все го няма в наличност! Явно отслабва активно народът Wink
Когато става въпрос за Lavazza аз купувам само онлайн от тук  https://maxshopbg.com/

# 653
  • Deutschland
Намерих само този вид Лаваца Tierra в един супермаркет тук в Германия. Обаче е био, писахте, че не е добро

# 654
  • Sofia
Как е това синьото безкофеиново,хубаво ли е,прави ли каймак?

# 655
  • Deutschland
Доли, без кофеин е. Купувала съм го без да погледна надписа и не ми хареса. Обичам кафе с кофеин, силни и ароматни. На вас може да ви хареса. Тук е около 8 € пакета от 500 г. Нашата машина е voll automat и принципно всички кафета са ми с каймак.

# 656
Как е това синьото безкофеиново,хубаво ли е,прави ли каймак?
Аз си го пия редовно. Обаче на кубинка си правя кафе, не знам за каймаци.

# 657
Намерих само този вид Лаваца Tierra в един супермаркет тук в Германия. Обаче е био, писахте, че не е добро

Био-то е хубаво, просто много зависи според вкуса Ви - сравнено с другото "зелено" му отстъпва, но само по себе си е хубаво кафе.

# 658

Био-то е хубаво, просто много зависи според вкуса Ви - сравнено с другото "зелено" му отстъпва, но само по себе си е хубаво кафе.
Въпрос на вкус е. За мен био Лаваца е хубаво кафе, за друг няма да е. Точно тази на снимката пия от две години. Сега намерих и по половин килограм, че ми е по-удобно.Три различни вида се, пак био, че и са с кауза.Едната беше за горите в Амазония. Поръчвам от немски амазон.

# 659
  • София
Препоръки за безкофеиново кафе (100г има ли)?

Общи условия

Активация на акаунт