Отговори
# 630
  • Sofia

Аз от известно време съм на Кimbo Napoli Intenso. Прави доста голям каймак и не е толкова горчиво. Предпочитам средно изпеченото кафе (medium roast) пред тъмното (dark medium roast).

# 631
  • София
Lavazza Rosso си остава класика и мн балансирана Арабика с малко робуста.

# 632
Lavazza Rosso си остава класика и мн балансирана Арабика с малко робуста.
По-скоро е на обратнто, робуста с малко арабика.

Lavazza Qualita Rossa beans. 40% arabica and 60% robusta

Това са кафета, които в Европа струват 1-2 евро  за 250гр.
Ето колко е Пелинито в Италия преди седмица или около 2,50 до 3 евро за пакет..а  се води по-скъпо

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 17:02 от Alexslav

# 633
  • София
Да, не знам защо написах обратното без да искам Simple Smile)

# 634
А от Starbucks кафетата, кое е за машина  (От млените) ? Купих Veranda и определено не е Simple Smile

# 635
А от Starbucks кафетата, кое е за машина  (От млените) ? Купих Veranda и определено не е Simple Smile
За тази цена по-добре специално кафе.

# 636

Ето колко е Пелинито в Италия преди седмица или около 2,50 до 3 евро за пакет..а  се води по-скъпо

Не съм сигурна какво точно трябва да илюстрира тази снимка, но тези кафета струват същите пари в БГ. Червеното ми е любимо и го пия редовно от около година вече. Двойният пакет от снимката го взимам  от верига супермаркети тук във Варна, редовната му цена е 12.99лв., а на промо 9.99лв.

# 637
  • София

Ето колко е Пелинито в Италия преди седмица или около 2,50 до 3 евро за пакет..а  се води по-скъпо

Не съм сигурна какво точно трябва да илюстрира тази снимка, но тези кафета струват същите пари в БГ. Червеното ми е любимо и го пия редовно от около година вече. Двойният пакет от снимката го взимам  от верига супермаркети тук във Варна, редовната му цена е 12.99лв., а на промо 9.99лв.
Eдин пакет мляно кафе колко време след отварянето е добре да се ползва?
Пп. Наскоро в една пекарна или както се казва.. Като казах че взимам мляно от чувалите, по 100гр за цял месец. Леко се изсмя (ниско, качество, окислено...).
Вариант е от 200-250г да мина и да споделям с майка ми, но тя няма кафе машина.

# 638
Не знам колко точно, но съм чувала, че бързо изветрява. Но ние нямаме проблем. Вземам пакет 250 гр и за две седмици го няма. Какво е това мляно кафе в чували?

# 639
  • София
Не знам колко точно, но съм чувала, че бързо изветрява. Но ние нямаме проблем. Вземам пакет 250 гр и за две седмици го няма. Какво е това мляно кафе в чували?
кафе на зърна в конопени чували, вече изпечено...

# 640
Ааа ясно, така както си го написал звучи все едно в чувалите е мляно Simple Smile Иначе ако купуваш от специализирани магазини, те там са с "по-изтънчен" вкус, това да купуваш някакви насипни или Лаваци е падение, нормално е така да реагират Grinning

# 641

Ето колко е Пелинито в Италия преди седмица или около 2,50 до 3 евро за пакет..а  се води по-скъпо

Не съм сигурна какво точно трябва да илюстрира тази снимка, но тези кафета струват същите пари в БГ. Червеното ми е любимо и го пия редовно от около година вече. Двойният пакет от снимката го взимам  от верига супермаркети тук във Варна, редовната му цена е 12.99лв., а на промо 9.99лв.
Eдин пакет мляно кафе колко време след отварянето е добре да се ползва?
Пп. Наскоро в една пекарна или както се казва.. Като казах че взимам мляно от чувалите, по 100гр за цял месец. Леко се изсмя (ниско, качество, окислено...).
Вариант е от 200-250г да мина и да споделям с майка ми, но тя няма кафе машина.

100 гр за цял месец? При мен килограм на зърна едвам изкарва 3 седмици...

# 642
  • Deutschland
И при мен килограм зърна отиват за три седмици максимум. Преди месец, два пиех само сутрин, но после подкарах и късно следобед по още едно.

# 643
  • в 1001-та нощ
Голяма изненада днес от Ведра кафе - голямо тестване ще падне. Тъкмо няма да купувам на сляпо  Smile Прави ми впечатление, че кафе Бразилия на всички марки ми допада най-много. Мислех да взема пак него и пробвам и бленда Магия, но е само в големи разфасовки. При мен 1 пакет от 200 грама стига за около седмица.

# 644
  • Deutschland
Днес отворих нов пакет. За първи път ще пробвам тази разновидност

Общи условия

Активация на акаунт