Отговори
# 270
Vergnano е от най-хубавите марки у нас, а и не само. Много по-добре от Пелини, Кимбо, Лаваци и други, само, че и цената не е ниска.

# 271
Vergnano е една от популярните марки италианско кафе извън Италия,но не и у нас. И аз взимам жълтото от Фантастико.
Чибо Сицилия тъкмо отворих пакет за пореден път, много добро.

# 272
  • София
На Чибо, купувах Милано стил, но не е това, което беше. А  Vergnano Granaroma го купих днес за 11.19лв 2х250гр., пакетна цена. Беше последна опаковка на стилажа (Фантастико-Любляна). Видях, че другите варианти една опаковка е на сходна цена. След коментарите ви, ще съм с големи очаквания...

# 273
През няколко седмици го намаляват до 9,99 Верняното двоен пакет, но и тая цена не е лоша.

# 274
  • София

Откъде мога да купя такова кафе?

# 275
  • София
Vergnano ни е любимо и на нас.

Това е вида, който ни допада.

Това е новото, което ще опитаме:

Намират се доста разновидности в БГ и, да наистина е хубаво кафе.

# 276
Взех Costa Blend Medium и ще споделя дали ми харесва, засега не мога да определя в сравнение с Lavazza Tierra Intenso.

# 277
Взех Costa Blend Medium и ще споделя дали ми харесва, засега не мога да определя в сравнение с Lavazza Tierra Intenso.
Costa Signature Blend е много добро! Откакто го пробвах не мога да го заменя с друго или да опитам някоя от другите вариации. Много обичам кафе и не искам да се "прецакам" с проби Simple Smile

# 278
  • Стара Загора
Devilsfire, за това ли става въпрос?

# 279

Да, но това е 10 за наситеност, което е с повече Robusta.
Аз взех Medium 8-цата.

Като цяло наистина на първо четене е точно както пише
Smooth and nutty.

# 280

Ето за това писах. 10-ката ми се струва по-силничка, като че ли. Ще я пробвам и ще споделя мнение.

# 281
  • Стара Загора
Благодаря. Първо ще взема 8 - цата.

# 282
Благодаря. Първо ще взема 8 - цата.
Днес у дома пихме това кафе за 1път различава се по вкус доста от стандартните кафета,средно силно но няма киселата нотка на арабиката.Имаме голям мерак да опитаме кафето на Ефенди.

# 283
  • София
Добре де, има ли по-малки разфасовки на кафе на зърна? Омръзна ми да взимам 1кг и после да го пия от немай къде, щото съм дала пари.
От българското  Ефенди не съм очарована. Очаквах  да е като турското. От Турция си донесох бежовото мляното, е много е приятно, запомнящо се. Подлъгах се, взех си това зеленото в Технополис, е някакво по-друго,не е същото. Изпих си го, ама... Сега съм на Лаваца Оро. Докато не го изпия, не мога да помисля за друго. Нищо особено.  С кисела жилка е.
 За сега Bianchi adore (черното) ми се е забило в мозъка и ми е фаворит,  Другите ми простеят.

# 284
  • София
На Dallmayr има разфасофки на зърна по 250 г.

Общи условия

Активация на акаунт