Отговори
# 420
Кафето си има доста плюсове, но, както важи за всичко друго, просто не бива да се прекалява с него.

# 421
Със сигурност трябва да се внимава с т.нар. Нес кафе и с кафето на дози за автоматите. Процесът на гранулира е мисля включва и вид химическа обработка.

# 422
За да си сигурен почваш от кафе на зърна, в противен случай пиеш нещо и затваряш очи.

# 423
Какво пък им е на дозите? Аз наскоро почнах да купувам дози, точно защото мисля, че са по-безопасната алтернатива на капсулите..

# 424
Какво пък им е на дозите? Аз наскоро почнах да купувам дози, точно защото мисля, че са по-безопасната алтернатива на капсулите..
от всички капсулни варианти, хартиените дози са най-добре, но все пак си имат своите ограничения и недостатъци

# 425
Може ли да споделиш какви.

# 426
Кафето е смляно предварително(да не говорим, че е печено неизвестно кога), колкото и да е запечатана дозата не е същото като прясно смляно кафе, доза от 7грама(толкова  е ЕСЕ) е крайно недостатъчно за напитка 100% арабика, но тук има и по смешни примери неспресо с 5грама Simple Smile

# 427
Да не говорим и за пластмасовите отпадъци от капсулите+ че слагат и кафета с минал срок.....
Нескафе Класик=гадост Sad

# 428
бихте ли споделили какво кафе купувате?
аз купувам на зърна и меля, ползвала съм якобс монарх и еспресо, но много ми киселее, но може би арабиката е повече
та ако ме ориентирате какво да пробвам, ще съм благодарна

# 429
аз купувам на зърна и меля, ползвала съм якобс монарх и еспресо, но много ми киселее, но може би арабиката е повече

От известно време пием това и ми харесва :

# 430
Ние в момента пием Impessions на Дъбов.

# 431
От добри пекарни за кафе, нищо общо с кафетата от супермаркета.

# 432
  • Стара Загора
Пием MOAK, много ми харесва.

# 433
Якобс Монарх си е кисело кафе, до сега не съм попадала на по-кисело от него, та в това отношение буквално всяко друго ще е по-добре...
Не виждам да пише как ще се приготвя кафето, ако се знае това по-лесно могат да препоръчат нещо.

# 434
Кафето го меля и ползвам за еспресо машина

Общи условия

Активация на акаунт