Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 435
  • София
  • Мнения: 323
Именно, арабиката ви е в повече. Отидете в хубав магазин за кафе и помолете да ви смесят 70% хубава тъмна робуста, но да е от по-висок ценови клас ( над средната за различните робусти, които имат ) и някоя арабика. Запишете си кои са сортовете, дори на момента да запомните, след време се забравя. Вижте как ще ви е, вземете малко. Мисля, че съотношението 70/30 в полза на робуста ще ви е ок. Ако ви горчи много така, пробвайте следващия път с малко по-светла робуста, но над средната цена пак. Не купувайте евтина робуста. С арабиката също може да си поиграете, но не зелена - тя киселее

# 436
  • Мнения: 2 050
хубава тъмна робуста, но да е от по-висок ценови клас ( над средната за различните робусти, които имат )
Това е за бисери, ако има такава тема.
А коя е зелената арабика?
Направо 3х1 да не се занимава с глупости.

# 437
  • Мнения: 87
бихте ли споделили какво кафе купувате?
аз купувам на зърна и меля, ползвала съм якобс монарх и еспресо, но много ми киселее, но може би арабиката е повече
та ако ме ориентирате какво да пробвам, ще съм благодарна
Здравейте,
Ако предпочитате кафе на зърна, което няма кисела жилка, бих Ви препоръчала горещо това кафе

Общи условия

Активация на акаунт