Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 4

• 152 526
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
от мненията и информацията тук се ориентирах за "добрите" материали на съдовете. Съответно си взех стоманени тенджери и стоманена кафеварка (кубинска). Кафеварката я ползвам само на газ, но забелязвам, че долната част, която се нагрява си промени цвета на леко розово-оранжево. Търках със сода, мих в съдомиялна..не си връща оригиналния сив цвят. Някой дали има предства защо се получава така?

# 136
Здравейте. Имате ли наблюдения за съдовете на Brabantia? В момента ги предлагат в Билла.

# 137
  • Deutschland/HE
Не знам за тенджера дали ще стане, но минавам с една хартиена салфетка преди миялната, почиствам го просто. Пак не е гаранция, че няма да има петна, те стават от някои храни, мисля по-киселинните, но се оправя на следващо миене.

Zwilling е марката, аз също съм събрала точки от Реве и се чудя кое да си взема и заслужава ли си. Харесала съм за сега тавичките.
https://de.zwilling-shop.com/

# 138
  • София
Йоко, присъединявам се към питането ти. Имам тиган с такова покритие, много съм доволна, не залепва въобще,дори с времето.Бих си купила,въпроса е доколко е безвредно покритието.

# 139
  • Berlin
colibri, благодаря за сайта. Simple Smile И аз тавичка искам и може би купичките. Ползвала съм керамична тава, даже на вид същата, но друга марка и нямам никакви оплаквания. Нея си я бях взела с точки от Карфур едно време.

# 140
  • София
Здравейте. Имате ли наблюдения за съдовете на Brabantia? В момента ги предлагат в Билла.

На мен ми се струват скъпи 😐

# 141
  • София

На мен ми се струват скъпи 😐

# 142
Здравейте,
от мненията и информацията тук се ориентирах за "добрите" материали на съдовете. Съответно си взех стоманени тенджери и стоманена кафеварка (кубинска).
Може ли да споделиш откъде купи тенджерите и кафеварката?

# 143
От Гама Елит. Имаха промоция на Fissler. Очарована съм от тенджерите (но моето мнение не е най-меродавно, защото до сега не бях ползвала по-висок клас съдове)

# 144
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
някой си беше купил подобен тиган
интересува ме дали поема миризмата от яденето като чугунените тигани?
аз съм веге и усещам, ако правя зеленчуци в тиган, в който преди това е готвено риба или месо.
чудя се два ли да взимам?... ако не се предава миризмата ще си взема един... Thinking

# 145
Здравейте , сега в Била са пуснали тигани и тенджери на марката Brabantia , но на мен не ми е позната , харесват ми и се чудя дали да си взема . Някоя от вас ползва ли ги , довална ли е ? Пише , че са Phoa free , но никъде не пише за ptfe , та според вас безвредни ли са ?

# 146
В Кауфланд видях съдове на, които пишеше, че са от благодарна стомана. Марката не мога да се сетя, но беше с логото  им и пишеше, че са произведени в Германия. Цената на тенджера 24 см. дано е 40лв. Хареса ми, че по капака няма гумено уплътнения.

# 147

Аз си купих тиган на Brabantia и много съм доволна за сега.Пекох два пъти палачинки и слагам мазнина само на първата и после няма нужда от омазняване.Но да кажа ,че го ползвам от две седмици и нямам много големи наблюдения.

# 148
  • София

Мнение за този магазин ,харесах си някой неща ,но незнам дали ще са добри

# 149
  • Deutschland/HE
Това са стоки, които са купувани с големи намаления от магазини в Германия, например като са останали последни бройки от колекция, има стоки купувани и от Лидъл, Алди, Чибо. Купувала съм различни неща, но съдове не съм купувала от там и не мога да дам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт