Име на детето ми и бащинство

• 27 939
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
Човече, тя от сума ти време не иска да го вижда и изпада в истерия, ако сега отиде до тях и тя какво - ще му изнесе бебето или ще го покани вътре да го види? Че той в момента е никакъв и тя може и полиция да повика, че я притеснява.
И при това положение 9 месеца той за това сума ти време, през което много е искал да бъде баща, не е намерил 1 час да проучи правата си според закона? И един мармот завива шоколад...

Скрит текст:
Просто мъжемраството ѝ избива. Simple Smile
Явно много пиша и не смогваш да ме изчетеш, ако беше го направила щеше да видиш в колко теми съм на страната на мъжа. Въобще не обръщам внимание на пола при такива ситуации, гледам само кой какво е направил или бездействал. В този случай ме подразни това, че е седял без дори да потърси информация за припознаването, 10 пъти го обясних, достатъчно е мисля Crazy

# 136
Разбрах за детето един ден след като се е родило и първото което направих беше да отида в боницата.Говорих с лекарката как е минало всичко и дали е било нормално.След това видях бебето без майката да знае.После седях до 4 вечерта пред болницата за часа на свиждане за да видя и нея при което майка и ме изгони и не ми даде да се кача при нея.Като се държа много арогантно и ми каза че не съм добре дошъл и това е нейно дете аз като какъв съм бил отишъл там.И да забравя.След това и баща и ми се обажда да съм спрял да я тормозя.

# 137
А ден преди термина бях в тях и тя в момента в който ме видя изпадна в истерия и започна да вика и да псува по мен.А майка и и баща и който преди това си говореха с мен гледаха и не вярваха на очите си какво се случва.

# 138
Много ти е объркана историята, но се случват какви ли не неща по света.

Многократно ти се каза, че имаш законни права, коити има начин да упражниш. Припознаваш си детето и завеждаш дело за режим на свиждане. След това си поемаш отговорността и се грижиш за детето.

# 139
Или ти си и нанесъл ужасна травма, или тази жена не е добре с главата, или играе цирк. Не ми се вижда нормално да истерясва, като те види. Опитай се кротко да обясни на цялата и фамилия, че си баща и ще си търсиш правата да си част от живота на детето. И вместо да истерясва, да седнат с теб и да обсъдите от кой какво може да прави. Хубаво е да има и външен човек да успокоява нуждаещите се. Един адвокат например, който познава законите. А крехкото и състояние след раждане е глезотия, защото мама и тате са на разположение да и гледат детето и тя има време за циркове.
Преди 2 години родих близнаци. След 2седмици таткото си замина в чужбина, защото му свърши отпуската. Останах съвсем сама и единственото за което намирах сили е да ги гледам ден след ден. Помощ от роднини нямах никаква. На третата седмица взех жена на 8 часа да ми помага, но вечер и през уикенда бях сама, и повярвай ми това беше свръхмощно лекарство срещу следродилна депресия. Иначе с каката, която беше отгледана с водещата роля на баба и имах период на отчаяние и ревове.

# 140
А ден преди термина бях в тях и тя в момента в който ме видя изпадна в истерия и започна да вика и да псува по мен.А майка и и баща и който преди това си говореха с мен гледаха и не вярваха на очите си какво се случва.

Каза ти го една дама доста по-напред, че хормоните на жената не са много подредени един ден преди термин и след раждане също. Самотна майка! Очевидно в нейното съзнание е такава. Розите и какво беше още не променят ситуацията за възприятията и. Да е силна, колко да е силна психически?!

И всички подсказки от страна на семейството, че си "никой" може би значат, че за тях брака е важен за да бъдеш и баща. Разбрахме, че за теб не е, но за тях е. Ако искаш да спечелиш война, понякога се налага да загубиш битка.

Докато не си и предложил, не си опитал всичко с добро! Peace

ПС познавах един, който имаше психически проблем с брака и обвързването. 25 години по-късно има 2-3 годишно дете и когато говори за жена си, казва "мойта приятелка". Знам, че нямат брак и това е ОК, но "мойта приятелка" за жената, с която живееш и заедно отглеждате детето си...Умрях от смях! Та така, откачалката е на 50, с 2-3 год. дете и неговата приятелка.
Не казвам, че ти barcafan имаш нещо общо с онази луд, да не си помислиш това, просто в тази връзка нещо смешно.

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 11:04 от ♥♥ Fiesta

# 141
Разбрах за детето един ден след като се е родило и първото което направих беше да отида в боницата.Говорих с лекарката как е минало всичко и дали е било нормално.След това видях бебето без майката да знае.После седях до 4 вечерта пред болницата за часа на свиждане за да видя и нея при което майка и ме изгони и не ми даде да се кача при нея.Като се държа много арогантно и ми каза че не съм добре дошъл и това е нейно дете аз като какъв съм бил отишъл там.И да забравя.След това и баща и ми се обажда да съм спрял да я тормозя.

Ами спри до я тормозиш! Поданай я тая декларация и ще имаш права да виждаш детето и да плащаш издръжка.
Не можеш ли да приемеш, че тая жена не иска да има нищо що с тебе. Стига си правил циркове.

# 142
  • където ми харесва
Ма и вие вкарвате страшни фантазии.
Дали тая жена иска да има нещо общо с автора, или не, няма значение! Тя има нещо общо с него и това в детето им!
И в този ред на мисли, човека има право да бъде до детето си, така че е добре да се консултира с адвокат как да действа. Тук, освен сценарии за това каква гад е той и как трябва просто да си направи друго дете, няма да получи!
Стискам палци да се разберете мирно с майката и да си поделите родителството!

# 143
Няма значение, така е. В следващите 18 години може луда да я направи без никакъв проблем.

# 144
  • София
Няма значение, така е. В следващите 18 години може луда да я направи без никакъв проблем.

Може, то всичко се връща.
Когато правиш някого луд, е нормално да ти го върне.
В тангото винаги са двама и няма начин само единият да е виновен за раздялата.

# 145
Да опитат първо един оптимистичен сценарий! Peace
Да преглътнат его, да не чуват обиди в името на малкото човече!
Я дай нещо свежо, кажи човечето как се казва?

Ми така де, човека каза, че я обича, че си иска детето, че иска да е баща! Другите пък, чакат предложение за брак. Айде малко по-смело: "Мечка страх, мене-не!"

# 146
Може. Ама всеки поема отговорност за действията си плаща за грешките си. Жената няма право да му отказва да бъде баща. Не зависи от нея.

# 147
Щом са здрави, няма непреодолими неща!
Ще бъде- каквото те си го направят! Wink

# 148
Търси си адвокат и се бори да виждаш детето си! Ти си баща. Детето е не по-малко твое. Няма да получиш родителските права, но ще можеш да го виждаш и да си част от живота му. Недей да позволяваш на една истеричка да те лишава от бащинство. Ако тя не може да разграничи отношенията, значи е абсолютно инфантилна или дребна душичка... каквито са и родителите и. Сега трябва да изградиш отношения "дете-родител". Не разбирам какво правиш във форума? Намирай си адвокат и се бори за детето си. След 20 години върви му обяснявай, че не си бил в живота му, защото майка му не те е допускала. Тя ще има достатъчно време да му разкаже друга история, подкрепена и от баба му и дядо му. Твоите родители къде са в цялата история? Те не искат ли да видят детето?

# 149
Айде, оплюхте я без да я познавате. Значи, какво ли трябва да и е направил този ангел автора, че бременна жена да остане доброволно сама, да напише и детето на себе си?! Не вярвам и на една негова дума. Човек, който казва, че другият е изцяло виновен, а той е невинен е нарцис. Щом тя откача като го види, щом има подкрепата на родителите си значи аз се съмнявам истината да е точно такава. А и той само имена иска да дава, а грижа, а средства?

Общи условия

Активация на акаунт