Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Колко е хубаво да те събуди любим човек.
............................
Хубавата новина за сериала, вече тръгна по медиите:

http://www.mynet.com/magazin/detay/magazin/bu-dizi-icin-dunya-ul … isa-girdi/100275/

# 151

Здравейте, момичета! Hug

Няма нищо по-хубаво и от това да се събудиш с нови прекрасни снимки на Енгин Simple Smile
Имаме си една от вчера и няколко от Алпер, как ги е крил до сега! Heart Eyes

Първият ни четвъртък без" До живот" Sad Още ми е много тежко, че го спряха и не мога нито да им простя, нито да ги оправдая...Зная, че още много фенове са така...
Ако оригиналната история на Елиф Усман е създадена за около 26 серии, трябваше да се осъществи...И щяхме да си гледаме до юни...Горката сценаристка, трудила се е, мислила е историята, накрая я купуват и на 4-та серия "Чао" и променят историята й...Явно бизнесът е много несправедливо и сурово нещо...Гадните пари решават всичко....Рейтингът! Но сега е късно вече, дори и да страдаме...

Енгин със сигурност си е взел поука, научил си е урока и му е ясно за какво става въпрос! Но както каза Мариянка "Всяко зло за добро" Момчето ни изглежда повече от добре след края на сериала...Излиза си, снима се с фенове, ако не се чувстваше ок, щеше да се покрие, но за щастие го виждаме!

Надявам се на един хубав филмов проект от лятото и на нов сериал на есен! Heart Eyes

# 152
Здравейте, Енгинки! Аз докато се натуткам да вляза в темата сериалът ни беше унищожен.
Благодаря на всички ви,че поддържахте темата,докато Енгин не снимаше ,а след това споделяхте мнения,снимки и публикации.
Благодаря специално на Марианка,Марта и Барисеа,че отделяха от времето си,за да ни поднесат издържан и скоростен превод на сериите!
Много ме е яд,че така скоростно съсипаха проекта на Енгин-беше толкова обещаващ,толкова много каузи можеха да бъдат развити,но уви-намесиха се различни интереси и всичко съсипаха. Остана ни само възхищението от брилянтната игра на Енгин и почти целия каст на сериала. Сега остава да се молим Енгин скоро да се върне на екран,защото не знам как го прави този талантлив млад мъж,но когато той озарява екрана човек някак си по-леко преживява личните и обществени нещастия и несгоди.Благословен човек-да е жив и здрав!
Желая ви прекрасен ден!

# 153

velijana,  wavey
Цитат
Сега остава да се молим Енгин скоро да се върне на екран,защото не знам как го прави този талантлив млад мъж,но когато той озарява екрана човек някак си по-леко преживява личните и обществени нещастия и несгоди
newsm10

# 154
  • Пловдив

http://www.ranini.tv/haber/23911/1/olene-kadar-dunyaya-acilmaya-hazirlaniyor

Когато има прекрасни новини за "До живот", Ранини е в час, не пропусна и тя новината. Тук информацията е по-пълна:
"До живот" се подготвя и се  отворя за света!
Много страни по света се борят за правата на римейк и лицензиране на сериала "До живот", производство на Тимс продакшън с продуцент Тимур Савджъ, главните роли в който се изпълняват от Енгин акюрек, Фахрие Евджен, Сарп Левендоолу и Гюлджан Арслан.
През април тази година, на международния пазар в Кан, MIPTV представиха на изложението "До живот", към който имаше голям интерес.
Правата за римейк на сериала са започнали страни като: Америка(канал  NBC), водещи канали и дистрибуторски компании на Украйна, Русия, Италия и Испания.
Права за излъчване са закупили: САЩ, Полша, Казахстан, Унгария, Косово, Финландия, Литва, Индонезия, Пакистанн, Аржентина, Бразилия, Чили, Коста Рика, Доминиканска Република, Салвадор, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Перу, Уругвай и Пуерто Рико, и 22 страни от Близкия Изток.

.....................
Допълнителна информация: "До живот" вече се излъчва в Южна Америка.

# 155

Благодаря за прекрасните новини за сериалчето ни. smile3525

# 156
  • Пловдив
http://www.a2tv.com.tr/yayinakisi/2017/4/20

По канал а2tv/от АТВ групата, започва излъчването на "До живот" - това е канал за сериали. Излъчва ги по график.

# 157

Привет! Чета хубавите новини за ОК  и се радвам. Въпреки всичко не ме напуска съжалението,
че не стана точно, както трябваше да стане, поне според приетите общочовешки  разбирания,
а не според комерсиалните интереси и разни рейтинги.
Та ние бяхме на финалната права и съвсем малко ни делеше от естествения завършек на
сагата за Даахан.
Поначало съжалявам, че смениха насоката на развитие на сюжета, защото както беше започнал
и се развиваше, предвещаваше една прекрасна драма. Вземането на връх на мафиотската линия
отчасти разби хубавите ми очаквания и излезе, че всъщност възроптаването срещу победата на
злото над доброто е вероятната поука. А така ми се искаше да тържествуват общоприетите
човешки ценности, защото главният герой заслужаваше друга съдба след толкова години
несправедливо страдание.
Естествено, че приехме за нормално такъв финал, но другият - не състоялия се, щеше да бъде
по стойностен - поне според мен. /Но коя съм аз, но да си кажа./
И вместо да гледаме още няколко серии, за да се развият до край  всички сюжетни линии, бяхме
принудени да благодарим, че поне го финализираха, а не остана съвсем в нищото.
Аз вече го казах, но едно то достойнствата на 13 епизод беше силната и разтърстваща финална
сцена. Поне го финализираха подобаващо.
Много съжалявам и за това, че Енгин се раздаде на max, вложи толкова енергия и хъс и пресъздаде
един прекрасен образ на Даахан, а не ни позволиха да му се порадваме поне още 2-3 епизода.
Всъщност, ако сме реалисти всички се стараха и дадоха дължимото на образа, който пресъздаваха.
Видяхме на екран истински, незабравими персонажи, оставящи трайна следа в съзнанието ни,
пък макар и за толкова кратко време.
Е, ако зависеше от мен щях да разменя ролите на децата - Йозгюр и Ендер, защото първият
по ми пасваше за дете на Даахан и Берил. Вярно е всички деца са красиви и радост за окото, но
и при тях таланта си личи. Йозгюр беше с много по убедителна игра, както и малката Вилдан.
Нещо ми липсваше в играта на малкия Ендер на фона на светещите от емоции очи на Даахан.
И се сещам за малкото орле от КРА и си мисля, че децата носят вроден талант у себе си.

Но, каквото било - било. Въпреки, че вероятно ще се връщаме от време на мреме ту на един,
ту на друг момент.
Да, казахме уж сбогом на Даахан и до нови срещи с Енгин. И дори искам да кажа: "Кралят умря -
да живее кралят!", но не ми се получава, защото новият крал още го няма на хоризонта.
Е, вярваме, че ще се появи, но кога, кой да ти каже?

У мен остава една голяма въпросителна - дали Енгин одобри това, което се случи?
Според някои го е искал, защото са променили сценария, според други и той е бил изненадан.
Истинската истина вероятно ще си остане загадка, но времето е пред нас - поживьом - увидим.
Да се връща час по скоро на екран Енгин и да запеем нова ведра песен. Е...... не, че сега пеем
тъжна, но всяка неочаквана раздяла много или малко не е най-веселото нещо.
Стига съм философствала, ами да ви пожелая приятен следобед. newsm51

# 158
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Днес нямаме очакваната серия, но пък имаме хубави новини за сриялът ни и нова снимка на Енгин!
Много добре изглежда Енгин в реала,супер е! newsm10
Радвам се много, че ,,До живот'' е продаден на много страни,но ми е тъжно защото днес няма да имаме
поредната серия.Но какво да се прави така е решило ръководството на ТИМС.
Много визии на Даахан представи Енгин в този проект.От хубав по хубав беше.

Лек ден, въпреки лошото време, при нас сутринта ни донесе сняг.

# 159
  • София
Днес нямаме нов епизод, затова да си припомним какъв беше пътят на Даахан.
"The Road of Daghan"

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 15:41 от Light /Свети/

# 160
Свети, bouquet
Колко емоции и преживявания щеше да ни подари Енгин,ако не бяха тези сбъркани интереси ,не знам чии. Но наистина всяко зло за добро-Енгин не заслужава негов проект да се влачи по рейтинг на опашката. Като не харесват сериала комшиите и като игнорират Енгин-така да бъде,ние няма да им определяме какво да гледат,вкуса си е техен.Има кой да го гледа и да му се радва.

# 161
  • Пловдив

Страхотен Енгин.
Light /Свети/, страхотен клип. Какъвто е Енгин, такива са и феновете му. Уважението е взаимно.

# 162
Здравейте,

Цитат
какъв беше пътят на Даахан.
"The Road of Daghan"

Разкошен.Музиката също. Heart Eyes smile3525 Просълзи ме клипчето, просълзи ме Дахан. Heart Eyes

# 163
Много хубави нови снимки зад кадър.Благодаря   newsm51 newsm51 newsm51
Свети клипчето е  страхотно. Разплака ме.
 Защото не бях готова да се разделя толкова скоро с Даахан... И все още не съм.

# 164
  • Пловдив

Не сме се разделили с Даахан. Просто разбрахме историята му. Той си е наш и ще си го обичаме.

Най-популярните актьори за периода 15 март - 15 април. Зашеметяваща преднина за Енгин.
Интересно, нали.

Допълвам си поста и с жените актриси. Фактите говорят...
Още по интересно става.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 18:11 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт