Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Поздрав с усмихнат Керим, който с любовта си успя да изтрие болката на едно поругано момиче и да намери щастието.

И един Мустафа Булут, който чрез любовта си успя да промени себе си и да намери основание за щастие - своя огнен син Атеш. Клик върху снимката.

http://www.dailymotion.com/video/xungk6_bir-bulut-olsam-forever_shortfilms

# 511
Здравейте, включвам се в отговор на Комет. Бурак Озчивит наистина има продуценска компания Буракс Продакшънс. Негови са филмите "Любовта прилича на теб", където играе с Фахрие Евджен и "Брат мой", В който участва с Мурат Бос и Аслъ Енвер. И двата му филма са много успешни, с големи приходи, на първите места в Бокс офис класациите им в Турция. Това лято ще снима "Брат мой 2" след сватбата, но по първа информация в него няма да участва Фахрие Евджен.

# 512
Здравейте, включвам се в отговор на Комет. Бурак Озчивит наистина има продуценска компания Буракс Продакшънс. Негови са филмите "Любовта прилича на теб", където играе с Фахрие Евджен и "Брат мой", В който участва с Мурат Бос и Аслъ Енвер. И двата му филма са много успешни, с големи приходи, на първите места в Бокс офис класациите им в Турция. Това лято ще снима "Брат мой 2" след сватбата, но по първа информация в него няма да участва Фахрие Евджен.

Много, много благодаря за изненадващия отговор.  newsm51
Това ме зарадва и не защото в случая може да съм права, а защото виждаш ли се успокоих, че
не съм склеротизирала  напълно, а действително съм го прочела някъде и си спомням . newsm53
Но, тъй като не отдавам достатъчно значение на подобна информация бях склонна да  повярвам
на Марианка, която винаги подкрепя документално споделеното за разлика от мен. newsm10
Все едно, явно има полза от време на време да си пия хапчетата за досещане. Joy Joy Joy

# 513

"...... Звездите са ни нужни! Без тях остава само мракът. Те са светлина, живот и топлина….“

# 514
  • Пловдив

Много, много благодаря за изненадващия отговор.  newsm51
Това ме зарадва и не защото в случая може да съм права, а защото виждаш ли се успокоих, че
не съм склеротизирала  напълно, а действително съм го прочела някъде и си спомням . newsm53
Но, тъй като не отдавам достатъчно значение на подобна информация бях склонна да  повярвам
на Марианка, която винаги подкрепя документално споделеното за разлика от мен. newsm10
Все едно, явно има полза от време на време да си пия хапчетата за досещане. Joy Joy Joy

Можеш да ми вярваш - това което съм написала е вярно за Тимс И Би Япъм. А в момента ровя и чета за Бурак Йозчивит - да, той си е продуцирал филмите - двата де. Е, малко семейна история - приятели, приятелки... в гл. роли. Нищо лошо - подкрепят се, помагат си.

# 515

Много, много благодаря за изненадващия отговор.  newsm51
не съм склеротизирала  напълно, а действително съм го прочела някъде и си спомням . newsm53
Но, тъй като не отдавам достатъчно значение на подобна информация бях склонна да  повярвам

Можешда ми вярваш - това което съм написала е вярно за Тимс И Би Япъм. А в момента ровя и чета за Бурак Йозчивит - да, той си е продуцирал филмите - двата де. Е, малко семейна история - приятели, приятелки... в гл. роли.
Спокойно - вярвам ти и винаги съм ти вярвала, затова и въобще не спорих, а само казах, че
някъде съм го чела. Ето, че благодарение на включването на mimivj научихме още неща, т.е.
само полза за всички ни. newsm51

# 516

Хубава вечер от Даахан и от Енгин  newsm03

mimivj  Two Hearts  може ли все пак линк за Буракс Продакшънс

# 517
  • Пловдив

Хади, да си се радваме на нашето момче. Епизод 6.

# 518
BRK's Production (@brksproduction) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/brksproduction/
Превод на страницата

# 519
BRK's Production (@brksproduction) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/brksproduction/
Превод на страницата
Мерси. Значи BRK е абревиатура на Бурак.

# 520
  • Пловдив

Момичета, утре от 19,00 ч., ще има акция в туитър за Енгин. Организира се от грузинките. Да ги подкрепим.

# 521
Да си дойдем на нашата си дума  и  добрият ни Керим...

Момичета, утре от 19,00 ч., ще има акция в туитър за Енгин. Организира се от грузинките. Да ги подкрепим.
Те сигурно гледат сега "КРА" щом са сложили снимка на Йомер.

# 522

Впечатляващ колаж. Heart Eyes

# 523
  • Пловдив

Търгът за втората тениска с подписа на Енгин също приключи.
Печели го Ева Велебова - 3 700 TL.

Търгът за третата тениска с подписа на Енгин също приключи.
Печели го Алина Игна - 3 550 TL.

# 524

Търгът за втората тениска с подписа на Енгин също приключи.
Печели го Ева Велебова - 3 700 TL.

Тази дама освен портрети на Енгин, има вече и тениска с автограф. Освен като най- фенка, се оказва и дама с голямо сърце - всичките суми са за кампанията на Алпер и болните дечица.

Общи условия

Активация на акаунт