Склонна съм и аз да повярвам в това, Мариянка. Усещам го някак инстинктивно, като жена. А ти дори си убедена в това. В реала тя се сгоди точно по време на сериала, изживява силна любов с партньора си, иска да бъде докосвана и целувана само от него. Нормално за една влюбена жена, но не и за актриса.
Но любовните сцени в ОК доказват това наше усещане. Отначало в първите серии имаше само приближаване , без докосване, което те изиграха перфектно, усетихме химия между тях. Но Селви беше толкова несигурна и внимателна. Целувките не бяха страстни, а просто докосване на устните им, не бяха особено истински. И после вече изведнъж това дърпане, това подскачане, прегръдките на място на целувки....
Дори не разбрахме в крайна сметка те направиха ли нещо или не? Консумираха ли любовта си Даахан и Селви или да предполагаме, че щеше да е след сватбата?
В онази сцена, когато тя му четеше вестник, вместо да го милва, да го целува, имам чувството, че тези думи си дойдоха от самия Енгин:"Селви хич не си романтична!"

Но и в последната серия да няма целувка, ето това вече беше прекалено!

Аз точно това исках да намекна, казвайки че Фахрие и Енгин нямат обща снимка от последните серии и от самия финал. Ако тя е отказала да си върши работата както трябва, може и да не са се разделили с топли чувства. Сега нейните фенки, ще кажат че я обиждаме, че тя не е виновна, но не е така. Казваме, каквото мислим и чувстваме на базата на това, какво сме видели от Енгин с предните му партньорки, това е. Иначе Фахрие е много добра актриса, спор няма. Като жена също е много красива, но аз лично намирам Туба и Берен за в пъти по-красиви, въпрос на вкус

Мартичка, видях че си писала за Керим преди да пусна поста си...Аз пък си мисля, че Фатмагюл го обикна накрая, колко го ревнуваше от онази Кристин. А и имаха някои сцени, в които тя искрено му се радваше, например в Бодрум, когато отидоха с Мерием абла при него. Колко щастливи бяха и на сватбата. После му се отдаде, забременя, започнаха нов живот. Не е ли това любов?
А за Керим....като се сетя как бях полудяла по него. Казвах си, че не може да има толкова перфектен, разбиращ и прекрасен мъж на този свят. Да, той е образ, не е истински, но ако има някой като него, ще е щастие. А все пак Енгин дава част от себе си на героите, той изгражда образът им, така че в Керим има от него, а може би и повече.