Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 540

Цитат
Убедена съм в обратното, Фахрие си е самозабранила в името на любовта от реала. Та тя и за целувките по бузите и челото се дърпаше като дявол от тамян

Склонна съм и аз да повярвам в това, Мариянка. Усещам го  някак инстинктивно, като жена. А ти дори си убедена в това. В реала тя се сгоди точно по време на сериала, изживява силна любов с партньора си, иска да бъде докосвана и целувана само от него. Нормално за една влюбена жена, но не и за актриса.
Но любовните сцени в ОК доказват това наше усещане. Отначало в първите серии имаше само приближаване , без докосване, което те изиграха перфектно, усетихме химия между тях. Но Селви беше толкова несигурна и внимателна. Целувките не бяха страстни, а просто докосване на устните им, не бяха особено истински. И после вече изведнъж това дърпане, това подскачане, прегръдките на място на целувки....

Дори не разбрахме в крайна сметка те направиха ли нещо или не? Консумираха ли любовта си Даахан и Селви или да предполагаме, че щеше да е след сватбата?

В онази сцена, когато тя му четеше вестник, вместо да го милва, да го целува, имам чувството, че тези думи си дойдоха от самия Енгин:"Селви хич не си романтична!" Simple Smile Той много добре знае, че там трябваше да има романтика. Ами в сцената, където тя два пъти му удари раната, имам чувството, че Енгин се смееше от сърце Simple SmileКазал си е, няма да има истинска любов за пред зрителите, поне е смешно Simple Smile
Но и в последната серия да няма целувка, ето това вече беше прекалено!  Naughty

Аз точно това исках да намекна, казвайки че Фахрие и Енгин нямат обща снимка от последните серии и от самия финал. Ако тя е отказала да си върши работата както трябва, може и да не са се разделили с топли чувства. Сега нейните фенки, ще кажат че я обиждаме, че тя не е виновна, но не е така. Казваме, каквото мислим и чувстваме на базата на това, какво сме видели от Енгин с предните му партньорки, това е. Иначе Фахрие е много добра актриса, спор няма. Като жена също е много красива, но аз лично намирам Туба и Берен за в пъти по-красиви, въпрос на вкус Simple SmileА Берен с тази комбинация от уникален актьорски талант и красота е незаменима за турската кино индустрия. Удоволствие е да я гледа човек, точно както и Енгин. Двамата тръгнаха от едно и също шоу. Явно точно това шоу е открило двамата най-големи таланта в Турция в момента Heart Eyes

Мартичка, видях че си писала за Керим преди да пусна поста си...Аз пък си мисля, че Фатмагюл го обикна накрая, колко го ревнуваше от онази Кристин. А и имаха някои сцени, в които тя искрено му се радваше, например в Бодрум, когато отидоха с Мерием абла при него. Колко щастливи бяха и на сватбата. После му се отдаде, забременя, започнаха нов живот. Не е ли това любов?
А за Керим....като се сетя как бях полудяла по него. Казвах си, че не може да има толкова перфектен, разбиращ и прекрасен мъж на този свят. Да, той е образ, не е истински, но ако има някой като него, ще е щастие. А все пак Енгин дава част от себе си на героите, той изгражда образът им, така че в Керим има от него, а може би и повече.

# 541
  • Пловдив

Аз пък обичам с наслагване, ако може така да се каже. Всеки нов, последен герой на Енгин е над последния изигран.

# 542

Любимото ми гифче с Керим! Heart Eyes

Всичките герои на Енгин са ми любими и на мен, просто Керим ми е идеалът за мъж. Историята в КВФ беше толкова истинска и трогателна, с такова послание...Трудно е да се каже, това ми е най-най, но ако трябва да избирам, ще е той Heart Eyes

А играта на Енгин е нанадмината от самото начало, като се има предвид Мустафа Булут, който е преди Керим, Тек, Йомер и Даахан...

За това и страдам толкова за Даахан, невероятна игра, но не развиха образа, не развиха чувствата му, мисленето, а само действията...Иначе беше перфектен, много съм впечатлена от него!

# 543
Аз пък си мисля, че Фатмагюл го обикна накрая, колко го ревнуваше от онази Кристин. А и имаха някои сцени, в които тя искрено му се радваше, например в Бодрум, когато отидоха с Мерием абла при него. Колко щастливи бяха и на сватбата. После му се отдаде, забременя, започнаха нов живот. Не е ли това любов?
Да - може би.
Но точно това не е реакция на жена към мъжа когото уж обича и очаква дете от него. Керим се зарадва на новината повече от нея. Първата реакция на Фатмагюл или по-точно май на Берен беше да го отблъсне, като че ли е досадник... Едва после екранната Фатмагюл се усмихна с едно "Дано" докато Керим си беше щастливо убеден, че чакат дете... Колкото пъти видя този кадър - толкова пъти си казвам, че Фатмагюл не го обичаше, а просто свикна с него.

# 544
Аз пък си мисля, че Фатмагюл го обикна накрая, колко го ревнуваше от онази Кристин. А и имаха някои сцени, в които тя искрено му се радваше, например в Бодрум, когато отидоха с Мерием абла при него. Колко щастливи бяха и на сватбата. После му се отдаде, забременя, започнаха нов живот. Не е ли това любов?
Да - може би.
Но точно това не е реакция на жена към мъжа когото уж обича и очаква дете от него. Керим се зарадва на новината повече от нея. Първата реакция на Фатмагюл или по-точно май на Берен беше да го отблъсне, като че ли е досадник... Едва после екранната Фатмагюл се усмихна с едно "Дано" докато Керим си беше щастливо убеден, че чакат дете... Колкото пъти видя този кадър - толкова пъти си казвам, че Фатмагюл не го обичаше, а просто свикна с него.

Да, много неприятно го отблъсква тук Confused Може би наистина е реакция на Берен. Явно и на теб много ти е повлияло, да смяташ така. Но замисълът на сценаристите и това което ни показаха накрая със сигурност е една любов между главните герои, споделена и от Фатмагюл вече...Но всеки е свободен да интерпретира за себе си има ли я или не....

# 545
# 546

Всички почнахме да се връщаме и към старите ни герои, малко по-малко...

Благодаря за клипчето, Мартичка Two Hearts Прекрасни са двамата, особено в тази сцена, където й целува сълзичката и двамата плачат и се прегръщат Cry

Накрая в КВФ за щастие възстържествува справедливостта! Така трябваше да стане и за Даахан , но го направиха убиец Sad

# 547
Едно клипче от вчера, събрало много неща... най-вече наградите...

https://www.youtube.com/watch?v=xmgTbQ1KX1k

# 548
  • Пловдив

Героите на Енгин са с нас. Даахан все още е на дневен ред.
Кога ли ще видим следващ анонс, за нов проект.

# 549

Кога ли? Дано да е много скоро!

Момичета, много силно искам Енгин да има филмов проект през лятото! Романтичен филм ми се гледа с него. Нещо от рода на "Тетрадката"-драма. Но много силна и запомняща се любовна история...

Ох, много ми липсва. Имам нужда да се появява по-често. Той знае, че го чакаме, дано да не е за дълго Cry

# 550

"........Винаги е изненадващ и непредвидим! Това е дарба , която имат много малко хора....."

Чакаче, чакаме... Heart EyesНа актуална снимчица на първо време. Thinking

# 551

Освен да чакаме - друго не ни остава... Имам предвид нов проект.
Но този път може би аз ще бъда песимистично настроената - няма да е скоро...  Cry

# 552

Нека се надяваме поне да е скоро! Sad Нищо не се знае...

Много ми се иска да му предложат чуждестранен проект, да не е турски.

Те не заслужават Енгин Naughty

# 553

Завършвам с Тек и с  неговото послание как да съхраним хубавите спомени...

Достатъчно е един да спомене само Керим или Тек, Йомер или Даахан, Мустафа или Низипли... и спомените идват толкова ясни сякаш сега сме затворили поредната серия.  А това е прекрасно.

Engin Akyurek

https://www.youtube.com/watch?v=oICAJwy3QNw

# 554
  • Пловдив

mariana51

Цитат
Допълвам си поста, че вчера прочетох с изненада още нещо:
С държавен указ - представете си, спират всички дневни предавания с предмет запознанства за брак. Свалят ги от ефир, но те са имали и предупреждения - въздействието върху зрителите е не морално. Да паднеш от мотивите. Това са предавания на АТВ - което бе почти винаги първо по рейтинг, на Шоу тв, на Стар тв и на Канал Д.
За това става въпрос....

Допълвам:

Цитат
Също вчера турските власти блокираха достъпа на гражданите до онлайн енциклопедията Уикипедия. Това се случва не за първи път. Властите в южната ни съседка временно са блокирали достъпа и до други популярни сайтове като Фейсбук и Туитър с аргумента, че такива мерки са необходими за гарантиране на сигурността в страната. Критиците възприемат тези действия като ограничение на гражданските свободи от страна на президента Реджеп Ердоган.

http://www.segabg.com/article.php?id=852522

Общи условия

Активация на акаунт