Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Задачка-закачка  Grinning  Защо се смеят Керим и Фатмагюл?

elena123  Two Hearts
Скрит текст:
тотално разочарование вече от приумиците на главния властимащ... Освен съчувствие на всички ползващи социалната мрежа и пожелание всичко да се оправи... друго незная...

# 556
  • Пловдив

elena123, винаги има алтернативи.

# 557

Задачка-закачка  Grinning  Защо се смеят Керим и Фатмагюл?

elena123  Two Hearts
Скрит текст:
тотално разочарование вече от приумиците на главния властимащ... Освен съчувствие на всички ползващи социалната мрежа и пожелание всичко да се оправи... друго незная...

Дали ще позная - не знам, но май беше на подаръка на Рахми за Мукадес.????????????

Всички ползващи социалните мрежи гласуваха против референдума, а тези, които гласуваха ЗА
не ползват социалните мрежи и не ги касае. Точната дума не е нито цензура, нито дори диктатура,
а направо т . . . . .  Ами как ще рефлектира и върху нас? Я пак си прочетете предсказанията
на Слава Севрюкова, за да откриете,  че за съжаление май ще се сбъднат.

# 558
  • Пловдив

В туитър всичко си е наред. Ползват си мрежата. Ранини, Kafasına göre, всички които ги следя - пишат.

# 559
Дали ще позная - не знам, но май беше на подаръка на Рахми за Мукадес.????????????
Комет Two Hearts
Скрит текст:

Поздрав за теб и за всички с които днес си спомнихме за Керим и неговата история с Фатмагюл.

https://www.youtube.com/watch?v=DWzqZSEPviY

# 560

Само спомени засега... Heart Eyes

# 561
Скрит текст:
Комет Two Hearts
Скрит текст:

Поздрав за теб и за всички с които днес си спомнихме за Керим и неговата история с Фатмагюл.

https://www.youtube.com/watch?v=DWzqZSEPviY

Благодаря за чудесния поздрав!  newsm51

Правим, струваме, все там се връщаме от където сме започнали. И каквото и да си говорим
действително КВФ остави най-трайна следа в съзнанието ни. Гледахме и АБО и ЧЗ и БЧ и МСП
и КРА и ОК, но никой друг сериал или филм не е бил толкова дълго обсъждан и коментиран
дори и след години, както КВФ. За мен въпреки всичките му несъвършенства си остава сериала -
шедьовър в творчеството на Енгин. Ако  образа на Мустафа беше най -труден и сложен за
пресъздаване, то образа на Керим беше най-обичан от всичките му почитатели по света.
Той носеше такъв невероятен положителен заряд, че човек му прощава всички грешки и
го обиква безрезервно. Става ти скъп и мил, сякаш не е герой от филм, а близък човек.
И като се сетя , че повечето зрители започнаха гледането заради Берен/ включая и аз/,
а го завършихме, като фенове на Енгин, се умилявам още повече. Ех, този актьор, какъв
непредсказуем магнит излезе. newsm51

# 562
Цитат
Правим, струваме, все там се връщаме от където сме започнали.

Да оттам почнахме и като нещо първо ще го помним, защото Керим ни "запозна" с Енгин.
За Керим съм плакала и съм се радвала, защото приех и неговата история /знаете от 2 серия/. Толкова мъка и разкаяние имаше у това момче... И поемайки отговорността и бидейки подкрепа на Фатмагюл се превърна в  мъжът мечта и идеал както го оприличи Каталея.
Но специално за мен много скъп ми е и Йомер. Не бих ги поставяла кой е по-по, защото Енгин е този дал им живот, а той е на най-високото място в класацията ми. Ако може въобще да се каже така, защото тя има само едно стъпало - високото. Всички са там...

А как може да не обичате този комисар...  Аз не мога...
  newsm03

https://www.youtube.com/watch?v=A82Iba-_4yQ

Момичета  Two Heartsжелая ви хубава и спокойна вечер ! Ако се появи снимка - дайте знак...

# 563

Цитат
Не бих ги поставяла кой е по-по, защото Енгин е този дал им живот, а той е на най-високото място в класацията ми. Ако може въобще да се каже така, защото тя има само едно стъпало - високото. Всички са там...

Мартичка newsm10 Разбира се, че си обичам и комисар Йомер страшно много txtloves

Цитат
И като се сетя , че повечето зрители започнаха гледането заради Берен/ включая и аз/,
а го завършихме, като фенове на Енгин, се умилявам още повече

Комет, и аз така Simple Smile КВФ ми дава усещането за дом, семеен уют, и един обичащ мъж, готов на всичко за половинката и за семейството си-Керим. И той никога не си прости случилото се онази нощ, но излекува болката на Фатмагюл и благодарение на него, тя заживя нормален живот.

Я, малко страстни целувки , че липсваха такива в последния проект kiss

# 564
  • Пловдив

Хади в туитър: SensizOlmuyorGeriDön EnginAkyurek

# 565

Ръцете на Енгин - Керим. Heart Eyes

И Дахан... Heart Eyes

# 566
  • Пловдив

Толкова ми е любим Даахан....

# 567

Лека да е, момичета. smile3524

# 568

Момичета  Two Hearts  хайде лека и да сънувате нещо красиво !

# 569
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Отново е празник.
Успешен ден на всички и да го посрещнем с усмивка. С усмивката на Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт