Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 525

Лека да е. smile3524

# 526

Лека нощ с един усмихнат и щастлив Йомер

# 527
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да започнем новия ден с надежда за това което чакаме всеки ден тук в темата: новини, снимки... Успешен да е.

# 528

Добро утро момичета  Two Hearts

Последен ден от седмицата, последен ден от месеца. Този лъжовен април ни поднесе всякакви изненади от най-различно естество... Беше и снежен, беше и горещ... имаше от всичко...

Нека да го изпратим с една много хубава и красива песен.

Скрит текст:

# 529
  • Пловдив

ЕНГИНПОЛИС
30 април 2017 -  седмично списание

Енгин винаги е тук с нас,
когато не можем да го видим,
можем да го прочетем,
но все пак,
го искаме обратно.

# 530
# 531
Добро утро,

........можем да го прочетем,
но все пак,
го искаме обратно.

newsm10

Момичета,  Hug

Приятна неделя.

# 532

Усмивки от Енгин и за Енгин...

Енгинполис са напълно прави - искаме си го обратно. Но пък хубавото е, че той го знае. Вече е абсолютно наясно на какво са готови феновете дори и за един негов автограф...

И за да не кажа отново това което казваме  винаги за харесването на нещо смислено и стойностно, защо пък турските СЦ не се насочат към това да правят римейк към чужди, утвърдени вече филми или сериали. Ама римейк, не потурчване и излизане от сценария във  всички възможни и невъзможни  посоки.
Искам Енгин да играе във филм или сериал където партньорката му да играе достойно до него. Да не се притеснява от  любовните сцени, да дава и душа и сърце за да покаже че и тя обича...  Съжалявам, че ще го кажа, но последната си сложи някакво ограничение или изискване специално към любовните сцени, но моменти когато самото действие просто "крещеше" за нещо повече  - имахме или целувка по бузата или бой по раната. И всичко започна след онази доста истинска целувка на брега. Познаваме си нашия човек, но когато трябва да се съобрази с желанието на екранната партньорка - съобразил се е. Но зрителят усеща нещата които не са истински.  

И една невероятна снимка - първо красивата и величествена природа и второ човекът като "прашинка" в
пространството и времето...

Скрит текст:

# 533
  • Пловдив

Постът на Марта ме провокира да напиша нещо.
Изненадани останахме с финализирането на "До живот". Тимс, ще приключат ВВК-Мурат ІV на 24 епизод, а не на обещаните 39 серии. Желанието било на главните герои, в т.ч. и на Фарах. Информацията е от гръцкия ФБ на Фарах. Ай Япъм нямали да правят втори сезон на "Вътре", нищо че е с висок рейтинг. Феновете питат, каналите не знаят какво да им отговорят. Всичко зависи от продуценти и актьори творящи определените проекти. И т.н. - наесен ще се види кой от проектите ще продължи. Не знам какво става при съседите, нещо става обаче. Съобразяване и някакъв страх от....
Та, в този ред на мисли, все повече съм убедена, че Енгин е взел решение за това бързо приключване. Има право, 50 на 50 са правата и задълженията при сключването на договорите. Този остър завой в сценария, това мафиотско въвличане, май бе прекалено. Когато сключваш договор, то той касае определена история за определен герой. Когато се излезе от основната идея - следват и решения. Да бъде или да не бъде... Естествено при спазване на клаузите. Дори вече не съм убедена, в историята на Даахан, било ли е първоначално планувана смъртта му. Приемам, че след завоя, това е решението.
Договорите които сключва Енгин, са изпипани по всички законови правила. Йозлем и Йомер Дурак са юристи. Не биха допуснали да се случи нещо с актьорите им.
Неделни размисли...
Допълвам си поста, че вчера прочетох с изненада още нещо:
С държавен указ - представете си, спират всички дневни предавания с предмет запознанства за брак. Свалят ги от ефир, но те са имали и предупреждения - въздействието върху зрителите е не морално. Да паднеш от мотивите. Това са предавания на АТВ - което бе почти винаги първо по рейтинг, на Шоу тв, на Стар тв и на Канал Д.
За това става въпрос....

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 10:29 от mariana51

# 534

Тихо
в живота ти се втъках –
нишка по нишка,
незабелязано,
ала така,
че ако поискат да ни разделят –
трябва целия да ме разнищят
или с нож да ме отсекат...

Станка Пенчева

Сигурно сте го прочели, но така е подходящо за Керим.. Heart Eyes

Марта_49, още по време на излъчването забелязах "ритуалното" целуване по бузката. Thinking

Бях обаче спокойна, защото си знаех, че Енгин ще успее да промени нещата след 15, 16 серия

например. Thinking

Но дойде светкавичния финал и вече нямаше значение за мен.

Но ще има значение за тези, които ще почнат да гледат сега.Нищо не остава незабелязано....

Цитат
Та, в този ред на мисли, все повече съм убедена, че Енгин е взел решение за това бързо приключване

Надявам се, че е така.Смяна на режисьор, смяна на сценаристка и другиииии..... ooooh!

# 535

Мариянка  Two Hearts  с комисар Йомер  стреляше супер, ама сега с Даахан си станала направо перфектна...  newsm10

Толкова много логика има в написаното от теб, че се съгласявам на 100%

# 536

Постът на Марта ме провокира да напиша нещо.
Изненадани останахме с финализирането на "До живот". Тимс, ще приключат ВВК-Мурат ІV на 24 епизод, а не на обещаните 39 серии. Желанието било на главните герои, в т.ч. и на Фарах. Информацията е от гръцкия ФБ на Фарах. Ай Япъм нямали да правят втори сезон на "Вътре", нищо че е с висок рейтинг. Феновете питат, каналите не знаят какво да им отговорят. Всичко зависи от продуценти и актьори творящи определените проекти. И т.н. - наесен ще се види кой от проектите ще продължи. Не знам какво става при съседите, нещо става обаче. Съобразяване и някакъв страх от....
Та, в този ред на мисли, все повече съм убедена, че Енгин е взел решение за това бързо приключване. Има право, 50 на 50 са правата и задълженията при сключването на договорите. Този остър завой в сценария, това мафиотско въвличане, май бе прекалено. Когато сключваш договор, то той касае определена история за определен герой. Когато се излезе от основната идея - следват и решения. Да бъде или да не бъде... Естествено при спазване на клаузите. Дори вече не съм убедена, в историята на Даахан, било ли е първоначално планувана смъртта му. Приемам, че след завоя, това е решението.
Договорите които сключва Енгин, са изпипани по всички законови правила. Йозлем и Йомер Дурак са юристи. Не биха допуснали да се случи нещо с актьорите им.
Неделни размисли...
Допълвам си поста, че вчера прочетох с изненада още нещо:
С държавен указ - представете си, спират всички дневни предавания с предмет запознанства за брак. Свалят ги от ефир, но те са имали и предупреждения - въздействието върху зрителите е не морално. Да паднеш от мотивите. Това са предавания на АТВ - което бе почти винаги първо по рейтинг, на Шоу тв, на Стар тв и на Канал Д.
За това става въпрос....

Е, хубаво, че те провокираха да кажеш това, което аз отдавна си мисля, но няма как да съм
сигурна в достоверността му. Реално само гадаем и предполагаме, но никой не може да ме убеди,
че е нормално така да приключват сериалите им. Аз бих се радвала, ако и Енгин има заслуга
за финализирането, а не са само интересите на продуцента, въпреки, че и в двата случая няма
причина да съм очарована.
Че нещо става на югоизток от нас - става и ще продължи да става.
Аз мисля, че вече изказах предположенията си какво ще гледаме вече, ако гледаме разбира се -
софри, баклави, сиропи и шербети, вечери на къната, покорни, забрадени домакини и съпруги
и детеродни машинки. Семейства с по минимум 5 деца - щастливи и верни поданици на султана.
Нещата се извъртат на 180 градуса и може и тези събития да са повлияли, както разбирам не само
на нашия сериал, а и на други предавания и дизита. Жалко за успешната им киноиндустрия, която
наред с многобройните творения създаде и стойностни продукти.
Но..... цензурата явно става безмилостна и може би не Фахрие е отказала близостта при любовните
сцени по нейно желание., а други фактори са повлияли на този внезапен завой.
Времето ще покаже, но нямам очаквания за нещо по добро. Дори е плашещо. newsm51

# 537

Здравейте, момичета! Hug

В Турция явно нещата се променят, към по-лошо обаче.Не се интересувам от политиката им особено много, но няма как човек да не разбере за Ердоган, то постоянно се говори за него. Изпитвам страшна антипатия към този политик, изглежда ми точно като някой диктатор.
Вече ще се налагат много забрани, ще има голяма цензура, няма да виждаме смели сериали, западно ориентирани...Изобщо ако този продължава още дълго да е на власт, нищо добро не чака тази индустрия.     

На мен най-любимият ми сериал на Енгин до сега е КВФ, вече едва ли ще има такъв като него, да се покаже правотата на една изнасилена жена, да се осъдят виновните. Този сериал ми е любим и защото беше много реалистичен...Нямаше нищо, което не може да стане в живота, нямаше измислици. Керим си остава любимият ми образ, абсолютният ми идеал за мъж. Говоря за характерът му, поведението му в обществото и отношението му към жената, която обича. Искам Енгин отново да се снима в един толкова смислен сериал, където виждаме реалния живот...

Сега като най-актуален проект си обсъждаме "До живот".Ако не беше променена историята и той можеше да е смислен и реалистичен сериал, но не стана така. Съгласна съм с теб ,Мариянка, че е напълно възможно Енгин да е сложил точката. Въпреки, че ако е така,защо ще заснемат 13-та серия и после ще презаснемат финална.Защо ще изоставят толкова сюжетни линии. Тук нещо ми говори, че е взето решението изведнъж. Иначе щеше да го изпипат повече. Много ми се иска да разберем истината някой ден.
Според мен също имаше голяма цензура на любовните сцени, директно спряха всякакви целувки по устните.
Някак си обаче не си представям да е свързано с годеника, защото и той е актьор. Нали са професионалисти, а и са млади, модерни хора, не от Средновековието. В този ред на мисли, това си е забрана от техния СЕМ, може би са сметнали сцената в бараката за твърде "неморална" и оттогава да са им казали без целувки. Абсурдно е, но стана факт.

В този мрачен и дъждовен ден дано да дойде някоя нова снимчица на момчето ни, че тази новата е от преди седмица вече, ако не се лъжа. Нямам търпение да прочета и разказа.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 11:20 от Cataleya_23

# 538
  • Пловдив

Въпреки, че ако е така,защо ще заснемат 13-та серия и после ще презаснемат финална.Защо ще изоставят толкова сюжетни линии. Тук нещо ми говори, че е взето решението изведнъж. Иначе щеше да го изпипат повече. Много ми се иска да разберем истината някой ден.
Според мен също имаше голяма цензура на любовните сцени, директно спряха всякакви целувки по устните.
Някак си обаче не си представям да е свързано с годеника, защото и той е актьор. Нали са професионалисти, а и са млади, модерни хора, не от Средновековието. В този ред на мисли, това си е забрана от техния СЕМ, може би са сметнали сцената в бараката за твърде "неморална" и оттогава да са им казали без целувки. Абсурдно е, но стана факт.

Според мен, причините са ясни. Историята, представяте ли си я задълбана в още мафиотски гнусотии. Какво като е заснета 13 серия. Точно това имам предвид - излизане от човечността. Енгин винаги е снимал сериали с послания, а тук накъде се тръгна? Та те и 4 епизод презаснеха.
Относно целувките... Не вярвам Бурак да й е забранил. Убедена съм в обратното, Фахрие си е самозабранила в името на любовта от реала. Та тя и за целувките по бузите и челото се дърпаше като дявол от тамян. Но Енгин успя на тях да им предаде чар. Която и да е причината - не я виждам занапред като актриса. Остава самопродуцирането. Времето ще покаже.
Още много може да се предполага, но няма смисъл вече. Колкото й да е възпитан Енгин, не забравя, че преди всичко е актьор. Който прави компромиси със себе си - губи.

# 539

Ех, момичета  Two Hearts  Ясно е, че първата любов не се забравя и винаги носи хубави спомени...

Цитат
Керим си остава любимият ми образ, абсолютният ми идеал за мъж. Говоря за характерът му, поведението му в обществото и отношението му към жената, която обича.

Понеже от известно време го споменавате като най-любим - Каталея  Two Hearts  Комет  Two Hearts да споделя нещо вече от позиция на времето.
Керим беше идеалният мъж, но за нас зрителките... Не и за Фатмагюл. Той беше за нея най-омразния човек на света. Този който промени живота и, поруга името и тялото и. Какво от това, че беше всъщност едно добро, работливо и доверчиво момче. Каквото и да направи после за нея - подкрепа, положение, любов... тя беше съгласна нищо от това да нямаше в живота си, но да си беше останала онази чакаща Мустафа на брега на морето.  Любовта която даваше Керим за нея нямаше тази стойност, която виждахме ние зрителите.  Керим беше просто правилното лекарство за нея. Може би Фатмагюл заслужаваше да получи втори шанс с Мустафа или с някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт