Какво правим ако завият сирените?

• 26 652
  • 276
  •   2
Отговори
# 195
Мамасита, постите не ти се отразяват както предполага канона Laughing

# 196
  • София
По една двойка от вид животинки. Като в Ноевият ковчег.  Joy

# 197
Карти и четци при ядрена заплаха. Дооообре!

И аз на това се посмях. Simple Smile

# 198
По една двойка от вид животинки. Като в Ноевият ковчег.  Joy

Моля ви се, не носете комари там. Така или иначе не ми е ясно, защо са ги взели в Ноевия ковчег, но поне от тях да се отървем този път.  Peace

# 199
Добре де, тогава dog tags с данни, като пропуск. Може и без ток, ако това ще е проблем.

Пак питам: на 80 си, живяла си...за къде бягаш точно? (ако изобщо можеш да бягаш на тази възраст)...

# 200
Сирен, вземи прочети малко повече какво се случва с електрониката при взрив на атомна бомба.

п.п. При бомбандировката над София от американците, моята прабаба си е стояла вкъщи, но не заради годините (около 30-40 тогава), а заради ината. Бомба е паднала в една от съседните къщи, а тези, които са тичали да се крият са ги обстрелвали от самолети с картечници. Това са ми разказвали роднините.

# 201
Знам какво се случва с електрониката, но тук говорим за всякаква заплаха, не само ядрена, нали? Колкото до физика за 9 клас съм учила. Въпросът е, че при авария има начин да се оптимизира спасяването на ценни животи, които ще улеснят изграждането наново след кризата. И този план трябва да се осъзнае от всеки, защото всеки друг план би бил лудост.

Иначе има ел. ключалки, устойчиви на ЕМП.

# 202
  • Най-красивата страна
Ето вижте какво трябва да правим  #Crazy
https://www.youtube.com/watch?v=aGmguJKlN7E&list=RDaGmguJKlN7E

Значи ще пуснем всички баби и дядовци в бункерите.
Бабите ще гледат децата,а дядовците ще гледат домашните любимци.
А пък ние ще си организираме ей такива женски отряди.
Така де,няма да се крием като мишки и да чакаме да ни избият.
Ще си поръчаме ей такива костюмчета като на тез каки Mr. GreenИ ще си купим по една пушка.
Само ако може в друг цвят Mr. Green....

# 203
  • София
Въпросът не е философски, а словоблудствено малоумен. Сирен, и аз обичам зомби филмите, ама ти вече съвсем изплиска легена. Карти и четци при ядрена заплаха. Дооообре!
Въпросът с домашните любимци как стои? Булонката на съседа или ротвайлера на братчеда? А моите морски свинчета?

резервна храна са. може сега да се гнусим от мисълта да изядем домашния любимец (освен ако не е куче-пазач), но то е  защото не ни е пристъргал инстинктът за самосъхранение. Е, ако няма друг човек да убиеш, за  да му вземеш храната или оръжието. Война като война - ще оцелеят тези, които покажат повече антихуманни качества и слязат на по-примитивно ниво като им се включат старите части на мозъка.

разбира се, че на война се изпращат младите и силните мъже, а жените във фертилна възраст стават жертва на изнасилвания много често или сами започват да се продават за храна и сигурност. И странно, но инстинктът за възпроизвоство надделява и няма значение от колко омразен индивид и изнасилване е - жените си ги раждат и си ги гледат. Не изпращаш на война слабите физически, защото те нищо няма да завоюват, нищо няма да защитят, а изпращаш силните и младите, които са способни да се бият.

# 204
  • Пловдив
Много са им грозни дрехите на тия Laughing

# 205
резервна храна са. може сега да се гнусим от мисълта да изядем домашния любимец....Е, ако няма друг човек да убиеш, за  да му вземеш храната или оръжието. ...

Историята познава случаи на хора яли мъртви хора за да оцелеят, така че...

# 206
  • Пловдив
резервна храна са. може сега да се гнусим от мисълта да изядем домашния любимец....Е, ако няма друг човек да убиеш, за  да му вземеш храната или оръжието. ...

Ония футболисти със самолетната катастрофа в Андите.

# 207
  • Най-красивата страна
Янтра,във варненския мол има по-красиви комплектчета Mr. Green

Колкото до храната,по-добре да гръмнеш глиган,отколкото да ядеш кучета и котки Crossing Arms

# 208

Ония футболисти със самолетната катастрофа в Андите.
В Андите да, ама май не бяха футболисти, а редови пътници...

Както и да е, мисълта ми беше, че инстинкта за оцеляване е невероятно силен и не плъхове и кучета, ами един друг може да се изядем.

# 209
  • София
Винаги се сещам за блокадата на Ленинград, и ако не са ни излъгали пропагандно, за майката, кооято убила бебето, за да нахрани другите си деца.

Общи условия

Активация на акаунт