Ноемврийче, покажи се - момче ли си или момиче?

• 58 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
При мен вече си има режим. След хапване и вечер на лягане усещам нашата мадама. Таткото усеща когато сложи ръка и много се радва . 22+5 г.с. съм.

# 676
И при нас таткото си мислеше, че си въобразявам и го усещам само отвътре, но един ден като си сложи ръката, такъв ритник получи, че от тогава не смее да пипне. Grinning Описа го като много страшно хахаха В 22+4 съм.

# 677
И нашия татко не смее да пипне, да не им направел нещо.  Laughing

Малко да сменя темата, някоя мацка ходи ли някъде на гимнастика или йога за бременни? Аз се разхождам уж, но ми липсва повече движение и раздвижване, особено в гърба и кръста и мисля да тръгна някъде. Да препоръчате студио?

# 678
Може ли да помоля и мен да добавите във фейсбук групата Simple Smile Предварително благодаря

# 679
  • София
И аз се замислям за йога за бременни, мислих да ходя в щерев, даже мисля да се раздействам вече, че и на мен ми липсва движение.

Момичета, пишете ми на лс за фейсбук Simple Smile

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-mvr-ivan-sigridov-26082839?nt=10

Сега видях тази новина и леко се шокирах.

# 680
И аз се замислям за йога за бременни, мислих да ходя в щерев, даже мисля да се раздействам вече, че и на мен ми липсва движение.

Момичета, пишете ми на лс за фейсбук Simple Smile

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-mvr-ivan-sigridov-26082839?nt=10

Сега видях тази новина и леко се шокирах.

Да, в Щерев е готино, ходих веднъж, условията са отлични. За съжаление на мен ми е много далече за редовни посещения.

# 681
Всеки човек си има пороци и право на такива. Специалист си е в работата ,а това на магистралата е част от личния живот. Далеч съм от мисълта,че точно АГ лекарите не използват наркотици . Как се карат толкова часови смени и постоянно си на линия за някоя мама по спешност Simple Smile дано е добре доктора и не му дръпне назад кариерата сега с медийните коментари които го очакват

# 682
Аз със сигурност не бих искала да ме изражда някой дрогиран.

# 683
Здравейте, някой знае ли някакъв метод срещу получаване на киселини, защото положението е много лошо! Grin

# 684
Едва ли някой иска неадекватен човек да го изроди 😂
За киселини съм чувала за газирана вода Михалково ,че помага ...

# 685
Да, и аз пия Михалково газирана вода за гаденето, но и за киселини помага. Също цитронада много помага. Има рецепти в нета как се прави.

# 686
Момичета, скоро писах в блога за джинджифиловата лимонада, която много ми помагаше при гадене. Може да погледнете рецептата тук: http://www.empirina.com/2017/07/06/ginger-lemonade/

А аз понеже никога в живота си не съм имала киселини и вчера мисля, че усетих нещо, но изобщо не мога със сигурност да кажа това киселини ли са, какво ли... Grinning Лаишка работа!

# 687
Empirina, блога ти е страхотен. Исках да пиша на лични, а не да спамя, но не разбрах как. Animal Rooster

# 688
И аз го разгледах и съм на същото мнение, адмирации Flowers Hibiscus

# 689
Страхотен блог, Емпирина! Много позитивен и вдъхновяващ!

Общи условия

Активация на акаунт