Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е алтернативата на Крок пот за бавно готвене?
Какви са разликите между различните модели Crock-Pot?
Как мога да почистя вътрешността на Крок пот, която е станала мръсна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е алтернативата на Крок пот за бавно готвене?
-
Какви са разликите между различните модели Crock-Pot?
Разликите между различните модели Crock-Pot включват капацитета на тенджерата, наличието на таймер, функции за поддържане на топлината, материалите, от които са направени, и наличието на преносим керамичен съд. По-големите модели са идеални за големи семейства или приготвяне на по-големи количества храна, докато по-малките са подходящи за малки домакинства или приготвяне на по-малки ястия.
-
Как мога да почистя вътрешността на Крок пот, която е станала мръсна?
За почистване на вътрешността на Крок пот, която е станала мръсна, можете да използвате смес от сода за хляб и вода. Нанесете го върху замърсените области, оставете го за няколко минути и след това избършете с гъба или кърпа. Уверете се, че не използвате абразивни почистващи препарати, тъй като те могат да повредят алуминиевото покритие на вътрешната повърхност.
-
Какви са ползите от замразяването на ястия за Крок пот?
-
Какви са основните предимства на използването на Крок пот за бавно готвене?
Представям си нещо топло, вкусно, уютно, манджесто, тип гювеч. Чувала съм, че на някои хора им прилича на варено, което би било ужасно.
Аз първо запечатвам месото в обикновена тенджера, добавям лук, зеленчуците, които съм решила, подправки и изсипваме в слоу кукъра, добавям вода, колкото да покрие продуктите и включвам. Аз готвя в този уред през нощта, на сутринта е готово, прехвърлям в обикновена тенджера и прибирам в хладилник като изстине.

Него (от каквото и да е месо) го слагам цяло парче, което съм подправила със сол,черен пипер и кимион. Два пръста вода на дъното (или вино) и пека 8-10 часа на low.....размазвация

или всичко заедно? 4 часа на силно?