Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 апр. 2017, 13:48 ч.

Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 70 159
  • 598
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 2 062
Привет и от мен,
Записвам се да следя за идеи.
И за да не съм голословна ето една рецепта от мен, у дома много я харесват.

https://www.slowcookersociety.com/easiest-slow-cooker-honey-garlic-ribs-ever/
Ама как става така ,че изглеждат запечени,а не са  newsm78

# 46
  • Пазарджик
  • Мнения: 178
Като ги оставиш в кукъра да си стоят на притопляне, хващат коричка.
Аз за друго се отбих, да споделя, че за първи път направих сладко от череши и стана супер. Рецептата е от фейсбук страницата им.
Даже се надъхах да си направя и от други плодове.
Сипах го веднага в бурканчета и ги обърнах, така уж нетрябва да ги варя, да видим. След известно време ще си покаже дали са се запечатали Simple Smile

# 47
  • След завоя в дясно
  • Мнения: 969
No_frame bitch- от меда и соевия сос излеждат така, много вкусни. Меда може да се замени с golden syrup

# 48
  • София
  • Мнения: 370
Здравейте Simple Smile
От една седмица и аз имам слоукукър - Крок пот 5.7л. Два пъти правих пилешки бутчета с картофи и това е най-вкусното пиле, което съм яла ❤️
Чета сега старата тема, че още не съм сигурна кое как. Да ви питам, какво ще ме посъветвате, ще правя зрял боб със свински гърди - гърдите да ги запечатам ли на тиган предварително?

# 49
  • Мнения: 16 826
Здравейте Simple Smile
От една седмица и аз имам слоукукър - Крок пот 5.7л. Два пъти правих пилешки бутчета с картофи и това е най-вкусното пиле, което съм яла ❤️
Чета сега старата тема, че още не съм сигурна кое как. Да ви питам, какво ще ме посъветвате, ще правя зрял боб със свински гърди - гърдите да ги запечатам ли на тиган предварително?
Задължително ги запечатай!

# 50
  • София
  • Мнения: 370
Благодаря, Мими, за бързото включване bouquet. Така направих. Гърдите бяха 3 дългички парчета, а бобът - 300 грама (и малко моркови и чушки). Залях с вода да покрие всичко, което излезе 1.5 литра, а сега като разбърках джоджена, гледам, че доста рядко е останало. Confused
Другия път ще намалям водата, определено. Иначе мирише страхотно  Heart Eyes

# 51
  • Мнения: 16 826
Благодаря, Мими, за бързото включване bouquet. Така направих. Гърдите бяха 3 дългички парчета, а бобът - 300 грама (и малко моркови и чушки). Залях с вода да покрие всичко, което излезе 1.5 литра, а сега като разбърках джоджена, гледам, че доста рядко е останало. Confused
Другия път ще намалям водата, определено. Иначе мирише страхотно  Heart Eyes
На тези уреди много се внимава с водата....те готвят на нуска температура и нищо не извира...отделно ако гитвуш сочни зеленчъци те пускат вода и всичко става чорболяк!
Джилан готвя с 50 мл олио и малка кафена чашка вода! Sad

# 52
  • София
  • Мнения: 370
Ахаа, ясно. А за боба колко вода трябваше да предвидя? Едно към две, може би? Thinking

# 53
  • Мнения: 16 826
Ахаа, ясно. А за боба колко вода трябваше да предвидя? Едно към две, може би? Thinking
Зависи колко гъст го обичате, слагам вода леко да пикрива над него....! Simple Smile

# 54
  • София
  • Мнения: 370
Ахаа, ясно. А за боба колко вода трябваше да предвидя? Едно към две, може би? Thinking
Зависи колко гъст го обичате, слагам вода леко да пикрива над него....! Simple Smile
Абе, ще има още проба-грешка докато уцеля пропорциите Simple Smile
Мъжо каза, че няма проблеми, щял да го изгребе с решетъчната лъжица Grinning

Благодаря bouquet

# 55
  • Мнения: 16 826
Ахаа, ясно. А за боба колко вода трябваше да предвидя? Едно към две, може би? Thinking
Зависи колко гъст го обичате, слагам вода леко да пикрива над него....! Simple Smile
Абе, ще има още проба-грешка докато уцеля пропорциите Simple Smile
Мъжо каза, че няма проблеми, щял да го изгребе с решетъчната лъжица Grinning

Благодаря bouquet
Simple Smile
Значи бая е рядък! Можеш да извадиш част от него и да го пасираш, и връщаш обратно....аз так сгъстявам да не ползвам брашно!

# 56
  • Мнения: 308
Здравейте! Наскоро се запалих по слоукукърите и след като ми изгоря фурната  ooooh! сега се питам нова фурничка или Crock-Pot 5 в 1 Multi-Cooker?? Моля, дайте съвети  Praynig Няма как да си ги позволя и двете...До сега не съм имала Крок Пот...

# 57
  • Мнения: 7 086
Здрасти Simple Smile
Слоукукъра не може да ти замени  фурната. Питка, баници, сладкиши, кексчета... тези неща няма как да ги печеш в слоукукъра. Както и други ястия, или ако ти трябва по-бързо готвене, не бавното в слоукукър.

# 58
  • Мнения: 308
Благодаря ти пеп-4o  bouquet

# 59
  • Пазарджик
  • Мнения: 178
и аз съм на мнение, че този уред допълва кухнята, а незаменя фурната

Общи условия

Активация на акаунт