Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 786
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 465
Пас  Stop Ако я решиш пращай де, за наборката  Wink

# 466
Какъв сняг, бе хора?! Моите череши вече вързаха, ебаси...

По тоя повод  Mr. Green
Скрит текст:

Аз на математиката ще запецна, вероятно, още на задачите за втори клас... Не знам как изкласих с нея, дано докато ми дойде до главата да са измислили някое умно приложение за родители  hahaha

# 467
  • Euskal Herria
В един и същи ден, по едно и също време...
Скрит текст:
... в различни държави

Grinning

# 468
Ами къде е Лиляна,ние русите простосмъртните как да се справим?
Що за госпожа,като има нужда я няма, а като няма,  първа е. Crossing Arms

# 469
Гледам "Смени жената" избрали са коренно различни семейства, интересно е.

# 470
Гледам "Смени жената" избрали са коренно различни семейства, интересно е.
Вярно, обръщам и аз. Не мога да запомня кой ден какво беше

# 471
  • В един копнеж!
Няма такъв импулсивен чешит като мен.
Смятам да кандидатствам тази година в Минно-геоложкия университет. Казвам Ви, ако ме приемат ще си осъществя мечтата да завърша геология.  Crazy

# 472
И аз хвърлих едно око на Смени жената. Голям цирк ще е.

Аз се влюбих и в. Mon Paris на YSL, сега го чакам да пристигне. Simple Smile
А в момента съм с Black Opium и той е невероятен.

# 473
То тея простотии не са ли режисирани и нагласени, не ги гледам аз.
Ясно е, че ще гледат да има зрелища.
Тоя парфюм все едно се гушкаш в Брад ли асоциирате или как  Twisted Evil

# 474
Шару, за кой говориш? Пък и аз рекламите им не съм гледала на нито един от изброените от мен.

# 475
  • Пазете Гор
Аз обичам математиката, а тя мене - не особено, и често ми изневерява. Вероятно ме подозира, че съм с нея, без да забравям първата си любов - физиката, и ми е обидена, защото често бъркам имената им. Някой път и аз ще ѝ изневеря категорично - ще рисувам с масло, или поне ще изпипам някой барелеф връз питка със сирене.

Имало едно време един образ, математик, физик, философ, геодезист и изобщо голяма работа - К.Ф. Гаус. Неотдавна дългоносият му профил красеше банкнотата от 10 ДМ, доукрасена с кривата за разпределение на случайностите, наречена на него. Та легендата е, че в началното училище учителят му искал да подремне и наредил на децата да смятат сбора на всички числа от 0 до 100. Хлапетиите застъргали с перата си по листовете, даскалът почнал да намества телесата си и вече се отпускал в дрямка, когато дребният Карл Фридрих рекъл: "Готово, учителю!". Забелязало, магарето, че двойките числа до 100, подхванати от двата края, (0 и 100, 1 и 99, 2 и 98 и т.н), имат константен сбор - 100. Умножил 100 по 50 и бил готов с отговора, а даскалът тъй и не си отдъхнал.

# 476
Шару, за кой говориш? Пък и аз рекламите им не съм гледала на нито един от изброените от мен.
За това  Simple Smile
https://m.youtube.com/watch?v=Inprnb5oEZI

# 477
За това  Simple Smile

Жалко, рекламата е свръх тъпа.
Ако по реклами си купувах парфюмите, този не бих погледнала. Simple Smile

# 478
За това  Simple Smile
Дъщеря ми каза, че миришел на шарена сол. Каза иуууу, бляк, и се залепи за омниите на булгари. Верно ли зелената мирише на пъпеш newsm78 Аз не ги усещам, всички са ми блудкави и премити newsm78 И розата на булгари хареса, божеее, тия деца не знаят как мирише роза #Crazy

# 479
И дъжд, и сняг ни валя, и счупих един хубав чадър... просто падна и се пръсна като от стъкло, ако щете вярвайте, да не го бях видяла, нямаше да повярвам. Anguished
И решихме казуса, аз си пообрах малко емоциите, обсъдихме притесненията ми, в крайна сметка мисля, че наистина трябва да го подкрепя и го правя, имам все още някои резерви, но в крайна сметка, човек наистина трябва понякога да излиза от зоната си на комфорт. Евала му правя затова, че когато му е най-комфортно, той поема някъде извън нея, защото вярва, че само така се развива човек в дадено отношение.
Благодаря още веднъж за мненията ви от ваша гледна точка, помогнахте ми, наистина!
Абе емоционален ден ми беше, въпреки това успях да си оправя едни неща и освен да си направя една чаша мляко с какао, и да си отворя, вече напълно спокойна, книжката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт