Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 785
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 450
Aз да попитам някой има ли вече този парфюм рекламиран от Jolie , колебах се,  а сега ме е яд, че не го купих от Франкфурт,   от тук не купувам парфюмите си.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-43297.html

Разкошен е! Simple Smile
Трябвало е да го купиш.

# 451
 Crossing Arms
Ще си го поръчам.

# 452
Селесте, точно мин. седмица бяхме на РД на един 11 годишен хубавец и най-много се зарадва на 3Д очилата от всички подаръци, които получи. Не знам точно какво правят тия ми ти очила, ама може да разучиш. Аз му хванах цаката с подаръците - подарявам ваучери - я за книжарница, я за магазин с дрехи, или пък за някоя от козметичните дрогерии, в слуай, че празнуващата е дама.
За ваксините - ние се движим месец преди вас - но нашият педиатър ги разделя - казва, е са достатъчно тежки, за да се слагат заедно  - не може ли да помолиш да ги разделите и другата да остане за др. месец  newsm78
За Ротарикс-а решихте ли - ще я слагате ли? Аз я заявих, е предстои моренце ала-бала, някак ме смущава идеятаа дори и за малка вероятност за ротавирус. Уж е на кърма, ама знае ли се.... На голямата не сме слагали, ама сега и мен ме е по-шубе сякаш  Rolling Eyes
И тук да благодаря на Мари и Ренко за ЛС  Hug

# 453
Абе сняг ли заваля и тук , толкова е студено, че чак си направих пети чай. Rolling Eyes

# 454
Чух, че в петък може да превали сняг на някои места. Дано ни подмине. Много ми писна от студ и сняг.
И това е една пролет..за нищо не става. Crossing Arms

# 455
  • До морето
Aз да попитам някой има ли вече този парфюм рекламиран от Jolie , колебах се,  а сега ме е яд, че не го купих от Франкфурт,   от тук не купувам парфюмите си.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-43297.html

Разкошен е! Simple Smile
Трябвало е да го купиш.

+1. Най-новата ми любов  Heart Eyes

# 456
Белинда, никой няма да ти повярва, че си родила теленце и е валяло сняг  Mr. Green

# 457
И аз съм хвърлила око на този Герлен. Ще си го взема.

Някой гледал ли е "Двойници" с Брус Уилис? Ще го дават сега от 21:00 часа. Заслужава ли си?

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 20:42 от Анонимен

# 458
  • Euskal Herria
Разменяме си снимки с щерката - при тях вали сняг и е понатрупало, при нас е слънчево, щорите пуснах. Обаче помня преди две години как в края на май месец още бяхме облечени с якета, даже и снимки имам.

# 459
  • Sofia
Сняг,да.... ooooh! Close, че и понатрупа. Попари ни нацъфтялата череша  Tired
Най-най любим Герленски парфюм ми е Idylle  Heart Eyes.  През зимата най-често него ползвам,свързвам го с един прекрасен период  Crazy.

# 460
  • Пловдив
За мой срам ми се опъва една задача от математическите състезания за 4-ти клас. Ужас.

# 461
За мой срам ми се опъва една задача от математическите състезания за 4-ти клас. Ужас.
Нормално е! Егати задачите!  Mr. Green

# 462
  • Пловдив
Да бе. Значи...
След числото 34 запишете произведението на цифрите му, а след него произведението на последните две цифри и т.н. Определете 37-мата цифра.

Аз естествено мога да се захвана и да смятам, смятам, ама усещам, че не е това идеята.

# 463
  • София
Да, и аз като видях снега, се облещих Shocked Добре че прибрахме китките!

Аз пък се изненадах онзи ден, дреб като се запъна на една задача, че успях да я реша. Това е материал от преди...над 25 години, изненадах се, че въобще помня какво се прави Rolling Eyes Ама не беше състезателна, де, обикновена Wink

# 464
  • Пловдив
Аз с обикновените задачи за 4-ти клас нямам проблем. Но някои състезателни ми се опъват.

Помагайте де!

Общи условия

Активация на акаунт