Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 821
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 495
Извинявайте, че нахълтвам с въпрос извън обсъжданите теми, не съм чела нищо от онзи ден.
Синът ми е с температура 39,4 с течен аналгин ли се сваляше, че не помня. Преди да си легне му дадох парацетамол, но сега му я измерих и направо се шокирах. Когато си легна нямаше температура, парацетамола му го дадох заради болки в мускулите, по кожата, общо неразположение, има и разстройство. Каза, че му е малко студено, аз си помислих, че го втриса заради температура, но въобще нямаше, а сега направо съм в шок... Отдавна не е вдигал температура и се паникьосах  Cry Cry

В такива случаи нашето дж.п.съветва да комбинираме:

Аналгин и парацетамол

аспирин и Аналгин

И така през два часа като се сменя едната съставка.

Отделно, бабешки лекове още от детството ми- кърпа с оцет на челото(гадно),  картофи на кръгове по лицето,  поносимо

# 496
Мерси, Белинда  Hug Нямам нито аналгин, нито хексалгин. Мъжът ми ще ходи до аптеката. Имам парацетамол и нурофен стоп колд, но той пи хапче преди няма и час и то просто, за да облекчим симптомите на болки в крайниците, за да спи спокойно, аз затова се шашнах, хем е пил хапче, хем тази температура вдигнал. Сега ще му сложа компрес на челото. Той спи, аз му я измерих докато спи. С две олекотени дебели завивки е завит и увеличих климатика, това ме усъмни и ме накара все пак да го проверя като заспа. А днес само разстройство имаше, учудващо даже, че искаше да вечеря и си имаше апетит... Вирус е сигурно, доктора ни изписа прахчета за разстройството и каза друго да не приема, защото ще дразни стомаха, но то и детето нямаше други симптоми допреди 2 часа Sad

Светкавица, благодаря  Hug
Въпроса е, че пи хапче преди час, а температурата е супер висока по мое мнение. Сега не мога да дам нищо...
Леле, как съм го отгледала до 13 години, така се шашнах, а не е като да не е вдигал температура. Но той не ми е боледувал 2 години и повече и аз явно съм забравила.
Благодаря ви, отивам да му слагам кърпата на челото.

# 497
  • София
Ииии, вярно, и това с оцета много им помага на моите деца!

Ама така, като си го увила, е по-зле за Т, според мен. Поразхвърляй го, да се охлажда.

# 498
Махни завивките и го охлаждай. Ако е изпотен го преобличай. Да не получи гърч newsm78
Жаки, купи от мола парфюм, по сайтовете само ментаци продават.

# 499
Благодаря ви, отвих го, обух чорапи с оцет и хавлия мокра на челото, то чорапите изсъхнаха почти.

# 500
  • Sofia
Благодаря ви, отвих го, обух чорапи с оцет и хавлия мокра на челото, то чорапите изсъхнаха почти.
Това е достатъчно, бързо да пада Т,пожелавам  Praynig .
Скрит текст:
Оцетът разреждам с вода,че иначе изгаря кожата, слагам на свивките на лактите и коленете компреси, както и чорапи  Peace.Внимателно с хексалгин-а,че да не получи температурен шок от рязкото спадане.
Жаки,ензо-не  Naughty.Ето от тук поръчвам аз, доволно:
Скрит текст:
www.fragrances.bg
www.parfumi.net
www.parfimo.com-бавна им е доставката на тия,5-6 дни

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 23:53 от ДжеНа

# 501
Добре де, възможно ли е толкова бързо да сме я свалили до 37,3 Rolling Eyes Така показва термометъра от 2 измервания? Още е с чорапите и кърпата на главата. И още нещо - колко време се ще е по-ниска температурата след сваляне с оцет? 2-3 часа? Нямам представа, пък искам да си сложа аларма да го проверя...
Благодаря още веднъж, че ми помогнахте да реагирам адекватно и да облекча детето Hug

# 502
  • Sofia
Коте, с какъв термометър мериш? Класически,електронен,ушен,дигитален?
Аз вярвам само на класическия-бившия живачен  Peace.
Съвсем си е възможно -подействало е и температуропонижаващото хапче, в комбинация с оцета и охлаждането  Peace. На 2 ч. бих проверявала и мерила Т аз. Тъкмо като е време за следващото хапче-през 4 или 6 ч. Ако успееш да го преобличаш, най-добре  Peace.Леко да изкарате нощта  Praynig!

# 503
Аз много на оцетен компрес не вярвам, като имам предвид кви оцети правят, та туршиите ферментират и има бомбаж #Crazy

# 504
Гена, с дигитален меря  Hug. Живачен отдавна нямаме. Последния до който имахме достъп го счупихме със сестра ми, бяхме деца и помня как го събирахме с пръсти и колко бях впечатлена от живака, а мама като разбра изпадна в истерия  Crazy Помня, че после купи друг и все повтаряше, че не мери вярно като предишния Mr. Green

Сандо, чорапите изсъхваха на него, 2 пъти ги мокрих, може просто и охлаждането да е помогнало, странното е, че не се е изпотил.
Видяхте ли, че навън вали сняг  Shocked

# 505
Гена, с дигитален меря  Hug. Живачен отдавна нямаме. Последния до който имахме достъп го счупихме със сестра ми, бяхме деца и помня как го събирахме с пръсти и колко бях впечатлена от живака, а мама като разбра изпадна в истерия  Crazy Помня, че после купи друг и все повтаряше, че не мери вярно като предишния Mr. Green

Сандо, чорапите изсъхваха на него, 2 пъти ги мокрих, може просто и охлаждането да е помогнало, странното е, че не се е изпотил.
Видяхте ли, че навън вали сняг  Shocked
После ще се изпоти, трябва да го вардиш и да го преоблечеш. Да се оправя детето.

# 506
Какъв сняг бре?

Аз наскоро си купих живачен термометър от съседната аптека, а не бях виждала такъв не знам от кога.

# 507
Добро утро!

Коте, дано да сте изкарали спокойна нощ и детето да е по-добре  Hug

Кукнах в 5  Crazy Напрегнато ми е тия дни и ми се отразява. Готова съм за работа, а трябва да чакам магазина да отвори още 20 минути, за да си взема нещо за ядене.
И тук е валяло сняг, има малко по колите. Безобразие... Добре, че не зазимихме парното и има още пелети. Силно се притеснявам за овошките и цветята ми, но няма какво да се направи.

Хубав ден ви пожелавам!

# 508
Добро утро!
Скрит текст:
Белинде, харесала съм си една дата, много е хубава и все читави хора се раждат на нея Simple Smile Да ти кажа право, моята е датата, по една случайност. Обаче да ти кажа майка ми казва, че съм била най-спокойното дете на света и най-лесна за гледане.
Блек, дано сте по-добре вече.

# 509
  • София
Добро утро!
Съни, много вярна картинка Laughing Като от апокалиптичен филм е.

А коя е датата, че си падам малко любопитна?
Аз по принцип въобще не се интересувам от зодиите, но ми стана едно благо, че толкова хора харесват телците и най-вече жените-телци. Знаех си, че съм от готините хора Wink

Тази сутрин едва го накарах тинейджъра да си облече зимното яке.  ooooh! На обяд щяло да му бъде топло с него Crazy Прибрала съм само по-дебелите обувки, якетата тъкмо щях да ги пера и прибирам. Мъжът ми пък е доволен, че не смени зимните гуми. Беше ги оставил за тази седмица. Явно ще е другата.

Черно коте, дано сте изкарали леко нощта!

Общи условия

Активация на акаунт