Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 836
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 510
Не съм сигурна, че ще е топло на обяд. Снощи замръзнах. Имах малко време да се помотая по магазините, то ми беше толкова студено, че в първия магазин отказах да се съблека да пробвам нещо.

# 511
  • София
Юхуууу Mr. Green
Няма бебе Mr. Green Тук съм си, даже спах идеално!
К'ъв е тоя студ бре Shocked Аз чак за сняг нямам дрехи за това бебе...Взела съм едни ватирани по-дебелички, едно пухкаво одеялце и това е, а то направо е за космонавт #Crazy

Моля за палчета днес, ще водим свекъра в онкото за пункцията Praynig

# 512
Стискм палци Белинда, дано всичко мине добре.
Аз мога да ти пожелая бебето да се роди на 22, моята дъщеря се роди на тази дата и честно казано е толкова спокойно и лъчезарно дете, чак не мога да повярвам.

# 513
Добро утро!
Понеже обсъждахте цветя да питам - утре е денят на Земята и от градината искат да занесем цвете в саксия, за което да се грижи детето в занималнята /миналата година садиха на двора/. Та питането ми е кое цвете е подходящо за отглеждане на горещо и прашно, освен кактус /идея, която не се одобри/.
А на Янтрината задача, въобще не разбрах условието та камо ли да намеря решенето  ooooh!
Мислех, че mariat тук ще сподели за вилата на Бяло море, та и аз да помоля за координати. Мъжът ми не е фен на Гърция, но никога не се знае.
Бързо оздравяване и палци за всички.

# 514
Добро утро!
Коте, надявам се детето да е една идея по- добре. ММ е правил гърч от бързо смъкване на температура. За децата ме беше много страх, докато бяха по- малки. И сега ме е страх, де!
Белинда, стискам палци и пращам положителна алергия!
Съни, интересна интерпретация на тема време! Искрено се надявам да си имаме истинска пролет и лято.
Алечка, споко, има и такива дни! Hug
 rire, за да не се повтарям просто отбелязах. Ще я пусна на лични. И да кажа, че последните години си натоварваме катуна и тръгваме без резервация. Селцата са през 2-3 километра и винаги си намираме и избираме квартира. Не е кат да няма. Това да резервирам от сега за след 3 месеца не ми е в кръвта.

# 515
Добро утро  bouquet

Белинде, да изпращам ли космонавт за козуначко? Тъкмо съм го приготвила за зазимяване, мъничък размер е, беличък, на Некст е май  Hug
Аз в зодии не вярвам никак, ама и моята голяма шушулка е Телец, след 9 дни ѝ е РД, много е кротичка, умна и  послушна, да си похваля и аз гарджето  Mr. Green
Днес мама е рожденичка, май е последният ден от овните. Да е жива и здрава, ама повечето пъти е с рогцата напред  Laughing

# 516
Рали, да ти е жива и здрава! В предния си пост забравих да ти кажа, че аз сложих Ротарикс, макар детето да беше по-голямо от 6 месеца. Няма противопоказания, сложих я не на своя глава, а след консултация. Мисля, че не е късно.
Мари, не е моя интерпретацията, Нино я беше пуснала във фейса, но ми стана много смешно.

# 517
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Коте, дано е била спокойна нощта. И аз изтрещявам, когато дреб вдигне подобна Т. Винаги гледам да имам хексалгин за всеки случай. От малък все така му започват болестите Confused

Рали, да е здрава майка ти bouquet

Честит ни първи априлски сняг Crazy

# 518
Белинда, стискам палци  Praynig

Този фешън дейс през ден намаления бе. И нали все пазарувате, втурнах се пак да зяпам. Ми...пак нищо.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D1%80%D0% … /?p=36&lt=mse

Представих си само, ако се барна на един бал с ей тая рокличка, как никой няма да отрази абитуриентката  Mr. Green

За Хексалгин пишете- много внимавайте с това лекарство, особено ако е отворено отдавна. Дъщеря ми се поду за минути, цялата и уста, страшна картинка беше, умрях от ужас, веднага в  спешния за Урбазон. Джипито после обясни, че това се случва често с него. Не мога да си обясня защо тогава го правят в такава голяма разфасовка  newsm78 Уж е в срок, а не е добре да се ползва.
Хубавата от цялата работа е, че щерката установи, че силикон никак няма да и ходи   Mr. Green

# 519
И аз си търся рокля и тъкмо там гледах. Ужас направо, аз ли не разбирам, моделите ли са такива...Ще си остана без рокля.

# 520
Отивам да гледам/пазарувам! Иначе за моя бал съм решила, че нищо, нищо няма да си купя. А, да видим!
Рали, да ти е жива и здрава!

# 521
  • Варна
Рая, това на комбинезон прилича направо... Ужас.

# 522
  • До морето
Добре, че миналата седмица занесох всички якета на химическо и грижливо ги прибрах с найлоните после  ooooh!
Мария, много хубаво ми звучи така да тръгнем и да си намерим нещо по пътя, правили сме го на Тасос, ама сега с бебетата не върви. Аз вече запазих вилата, хареса ми, нищо повече не ми трябва  Hug. Имам безплатна канделация до 10.05, ако нещо друго решим.
Тайланд и Лондон са двете места дето не мога да стигна. На 2-3 пъти сме били на косъм, правим някакви организации, последният път за Лондон и билетите бяха купени и пак пропадна пътуването. Вече почвам да се замислям!

Ротарикс сложих и на двете си деца, доволна съм!

# 523

Тъкмо гледах снимки на един познат и гаджето му, която сега е пристигнала в България. Ми момата е по нощница. С котенца отпред.  hahaha

Брех, и тук притъмня и май ще вали.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 09:33 от Анонимен

# 524

Ми да де, а как е ушита  Crazy все едно аз едно време в часовете по трудово  Joy

Марипоска, коя вила запази? Защото това на Мари си е хотелче, нали?

Общи условия

Активация на акаунт