Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 838
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 525
Рая, тази нощница за какво ти е  Laughing
Което ми напомня, тази нощ в 5.50 кукнах с мисълта, че нито ти, нито Тонка споделихте нещо за тениските  Laughing
Сега, като се прозявам цял ден, вас ще обвинявам  Mr. Green

# 526
Здравейте, благодаря ви за подкрепата Hug
Ние нощта я изкарахме горе-долу добре. В 4 часа станах да го проверя, той също беше буден. Мерих температурата 38,1. От доктора знам, че не бива да я свалям и го оставих, не му дадох нищо. На сутринта детето се събудило преди мене и дойде да ме събуди, имаше ведър поглед, говореше и ми казва да ставам, че му било скучно. Малко го боли главата и гърдите като диша. Отиде да закусва при баща си и докато го чака да му направи сандвич му дадох да си измери температурата. Той я измери и ми извика - 38,3 и тръгна към тоалетната. При което аз вървя по него, защото термометъра изписка и тръгнах да му кажа, че го е извадил по-рано и не я е измерил и през това време детето ми припадна пред мен в банята. Не мога да опиша шока и ужаса който изпитах. Изведнъж целия беше жълт като лимон. Ръцете си опъна, пръстите му се вкоравила, жълти, а ноктите посинели. Веднага започнах да го плискам с вода, той се освести след около 5 секунди и започна да ме уверява, че е добре. Поразкара му се, даже закуси - имаше голям апетит изяде 2 филии с масло и сирене. Измерих отново температурата преди да отидем до доктора и беше 37,1, което мен ме озадачи. Доктора каза, че е вирус, да почива, да пие повече течности и в понеделник на проверка, но аз утре ще го заведа. Според него трябва да се пребори с вируса и да не започвам никакви препарати. Аз му купих плодове за фреш, но пък заради разстройството няма да му правя днес, въпреки, че той от вчера не е имал, но явно се е бил обезводнил много. Сега му направихме чай с мед, лежи и гледа телевизия и ми  казва, че като изключи падането се чувства по-добре от вчера.
Ама да ви кажа какво си мисли. В събота има пробен изпит по математика и ме пита как ще се подготви, ще може ли да отиде и започна да размишлява за матурите. И да ви кажа право е детето. Ето моето дете е отличник, ако подобно нещо му се случи преди матурата, на него или на друго дете какво става - получава нула точки сякаш не е ходил, сякаш не се е справил. Нещо ми се струва, че не са я домислили тази система, трябва всеки да има право да реши теста...

# 527
  • София
Белинде, да изпращам ли космонавт за козуначко?
Благодаря ти Hug Но все се надявам да не се наложи! Айде да не се задържи тоя сняг една седмица, егати Shocked Той засега си е на топличко в коремчето, кюта си и чака слънчо Grinning

# 528
кюта си и чака слънчо Grinning

Ами теле, какво да го правиш.  Laughing Hug

# 529
Белинде, да изпращам ли космонавт за козуначко?
Благодаря ти Hug Но все се надявам да не се наложи! Айде да не се задържи тоя сняг една седмица, егати Shocked Той засега си е на топличко в коремчето, кюта си и чака слънчо Grinning
Не, повярвай ми, чака да стане 26-ти Wink

# 530
Рая, тази нощница за какво ти е  Laughing
Което ми напомня, тази нощ в 5.50 кукнах с мисълта, че нито ти, нито Тонка споделихте нещо за тениските  Laughing
Сега, като се прозявам цял ден, вас ще обвинявам  Mr. Green

Руми, твоите тениски от 5 лв ще са китка пред този боклук  Mr. Green
Аз си купих българска, за 30 лв, ами много си я харесвам
Не си поръчах аз, нали запразнихме, сега ми напомни, да видим Тонка дали е уцелила номера  Peace

# 531
Коте, най- вероятно му е паднала кръвната захар. Да се оправя по- бързо!
Марипоске, коя страна резервирахте? И да кажа, че половината вила на Марица беше оборудвана с модерни телевизори. Та си свалете детски филмчета на флашки, за да не скучаят децата. За другата половина- нямам идея как е с Тв-тата.
Тая нощница ме разсъни тотално и поне за час- два отлагам пазаруването.  
Чек, много си дзен и спокойна! А вие имате ли бъдещи планове?

# 532
  • Някъде там
Добро утро. Белинда,умно бебенце,знае то,да се появи в топло време. Hug
Егати ужасното време..пелетите ни свършиха и сега на пожар за нови.
Мечтая си за плаж ,море,слънце.. Grinning,май само с мечтите ще си остана.
Моите деца са болни и двете.С вирус с повръщане и температура,от къде по това време го лепнаха не знам.
Rolling Eyes
: blackcat6  Hug сега те прочетох.Ужас,милото дете. Дано се справи. Hug От обезводняване  и моите са припадали така и после съм мерила кръвно,било е много ниско.

# 533
  • София
Аууу, Коте, какви страхотии пишеш! Не че и аз не съм припадала и то няколко пъти като малка, но това да ми припадне някой от моите в ръцете - ще изтрещя от ужас ooooh! Да се оправя бързичко младежа!
А това за матурите, уви, си е точно така. И аз съм се чудила няколко пъти, но това е животът - one shot и който успее - успее Confused

# 534
blackcat6, вземете Хидратин алфа и му давай за обезводняването. Тези фрешове ги остави на първо време.

Студ и дъжд при нас, много гадно време.

След малко ще звъня до предишното работно място, да се разправям за служебната бележка за доходите която са ми изфабрикували. Мъдри се една сума, която е просто безумна и не съм получавала. Чудно ми е откъде са я измислили.

# 535
И аз това съм мислила, Коте, че то след 12 клас нищо не е кандидатстването- можеш с матура, можеш в 5 университета да се явиш, а след 7-ми клас няма- един единствен шанс. Помня когато моята кандидатства едно дете от седмокласната си счупи ръката предния ден. Имаше някакви вратички, но много сложна схема.

Да се оправят бързо всички болни деца  Praynig

# 536
  • Варна
С това скапано време много добре се чувствам в офиса. Пуснала съм печката, трето кафенце пия вече и пет пари не давам за дъжда навън. Ама откак взех да си слагам кокосово масло в кафето, много ми се услажда. Като наркоман съм, а на всичко отгоре мазнината ми убива глада за сладко. Дето се казва - с един куршум...

# 537
  • Sofia
Ей,коте ooooh! Hug,дано да е разминало вече и да е по-стабилен младежът  Peace.
Аз пък поръчах сандали на моя,ако не ги хареса ще се прежаля аз  Mr. Green:
http://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8 … /?p=12&lt=gpl
За мен-джапанки и плажна чанта,а и двете якета от вчера  Blush.
Рокли няколко съм вземала от там,ама обикновено съм ги мерила в магазина (Desigual,Guess)  Mr. Green и разликата е била само в цената  Whistling.

# 538
Белинда, а мен питаш ли ме  Sad Cry ... Аз съм голяма паника по отношение на детето. Досега винаги като е бил болен мъжът ми му мери температурата, влиза с него при доктора, аз просто изнервям ситуацията допълнително - треперя и рева. Този път обаче се държах геройски и то нямах избор. Мъжът ми се шашна повече от мен и само повтаряше - той сигурно се е подхлъзнал. Какво подхлъзване, така се подхлъзва - напряко в банята. Остави ми почнах да се притеснявам да не си е счупил нещо. Cry Той със сигурност се е обезводнил вчера и нощес с изпотяванията, ама аз празната кратуна, да не ми хрумне да го "оводня", ами да е изпил 500 мл вода най-много...
Сесили, ще взема, добре че ми напомни Hug
Давиз, да оздравяват и твоите - вирус с повръщане... Аз си мислех, че вируса е с разстройство Sad

Иначе доктора с твърд тон каза - почивка в леглото - БЕЗ ТЕЛЕФОНИ, БЕЗ КОМПЮТРИ, ПЪЛНА ПОЧИВКА и го гледа и му размахва пръст. После каза човека - тия деца, с тия технологии така се напрягат, направо ми е жал за тях. И сега младежа си пусна телевизора - бил далече от него, нещо да му говори, доктора не бил забранил телевизора  Crazy

# 539
  • София
Ох, коте, да се оправя детето ooooh!
И ние сме със седмокласник у дома. Тази година и мен ме гонят едни такива мисли, че хич не я бива системата. Ето, за кандидат-студентите направиха по N на брой предварителни изпити. После в университета имат право на безброй поправителни. За държавните изпити пак така - явяват се, докато ги вземат. Мъжът ми е преподавател, няма да ти казвам какво изпитване и квесторство пада ooooh!
А на седмокласниците - един изпит и това е! Болен-здрав, няма значение! Каквото такова! Спомням си преди години, на една позната момиченцето първият цикъл й дойде точно сутринта на един от изпитите. Ами то детето ошашкано, как да се съсредоточи на изпита? Според мен изпита трябва да се промени, да е нещо като американския САТ, да има 2-3 национални дати, може и по окръзи да се организира, за да може всяко дете да има и втори шанс.

Общи условия

Активация на акаунт