Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 595
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 135
Янечек, ще си дърпаме плитките  Twisted Evil
За скорпионите само хубаво да приказваш  Mr. Green
Ама много се смях с бебешката история, та ще ти простя сега  Laughing

# 136
  • София
Е, давай, как да давам, то да не е концерт по желание Joy

Но пък имаме новина - най-сетне имаме име! Кралят-слънце, след три дни четене на именник и вадене на фаворити в един тефтер!!!, най-сетне днес свика семейния съвет и след проведеното обсъждане и гласуване по най-демократичен начин, избрахме името, което всъщност ни дойде първо на ум още преди 3-4 месеца Laughing Нужно ли е да казвам, че е името, което аз исках Wink Много съм добра 'начи - все става на моята, но всички са с усещането, че са участвали във вземането на решение Mr. Green Редно е да се замисля за кариера в политиката bowuu

# 137
Аз и скорпиони харесам. Овни не особено. За лъвове и везни да не говорим. Но от козирозите по-харизматични не знам. Телците разбира се са в друг зодиак просто.

Верно ли за зодии спорим? hahaha

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 23:03 от Анонимен

# 138
Нямам много впечатления от Овни, но предпочитам Телците пред тях. Simple Smile
У нас сме си все въздухари и се разбираме идеално.

# 139
  • Euskal Herria
Бе козирогът си е козирог!  Mr. Green

# 140
 Скорпитата са стахотни. Стрелци обичам също. Рогатите не ги разбирам, лъвовете ме вбесяват, а близнаците ме дразнят.

# 141
Янечек, ще си дърпаме плитките  Twisted Evil
За скорпионите само хубаво да приказваш  Mr. Green
Ама много се смях с бебешката история, та ще ти простя сега  Laughing

А ти коя зодия мислиш, че е въпросното бебе  Twisted Evil Малък, злобен скорпион, рзбира се, но признавам, че сега е добро дете и много по-малко ме дразни от овнето, което обаче ми е слабост и понеже е чаровно по природа, всичко му прощавам абсолютно винаги. И за оправдание - смятах си асцедента заради предишен разговор за зодии и ми излезе скорпион.

# 142
Скорпитата са стахотни. Стрелци обичам също. Рогатите не ги разбирам, лъвовете ме вбесяват, а близнаците ме дразнят.
Хаха, и теб ли те вбесяват Лъвовете? И най-смешното е ,че най-много приятелки имам Лъвици. Май повече от половината, но мен мъжете Лъвове органически ме дразнят и не мога да ги понасям.

Иначе със Стрелци, Везни, Близнаци, Водолей, Дева и отчасти с Риби/Козирог се разбираме, но с останалата част....

# 143
Моят асцедент е телец.

# 144
Мама ми е лъв. Може да не сме се виждали цяла година, но като се видим да ме докара до бяс за 30 секунди.

# 145
Сбъдваща, аз съм така с всеки познат мъж Лъв. Така ми лазят по нервите с тяхната помпозност, критикарство, самочувствие, че знаят и могат всичко най-добре и с острият си изказ за всеки, че няма на къде.

Но пък виж с жените Лъвици много се спогаждаме.

И рогатите   са ми различни и остри, но с тях по- се разбираме, защото нямат чак такова непокрито самочувствие и грандомания.

Моят асцедент е телец.
А иначе си Телец?

# 146
Да не чувам за лъвовете лошо, ей, ще гризнете сопата. На моята, майка и е скорпи. Брейии, страшна работа. Моята подлудява от интрижките и конспирациите и. По повод купуването на книги на дребната, все мърмори за едни съсипани преди 15 г книги. Аман, не ги ли забрави newsm78

# 147
# 148
А аз не понасям мъжете от собствената ми зодия - телец. С жени телец много се разбирам и лесно се сприятелявам, но мъжете са ми невероятно мазни, самовлюбени и противни.

# 149
Как се изчислява асцедент?

Общи условия

Активация на акаунт