Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 532
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, и при нас е мрачно и дъждовно.

Козунак не ми е оставал никога, а тази година се оказа провал. Понеже майка ми толкова много искаше, направих една доза...но маята кофти и грам не втаса. Естествено се получиха камъчки. Simple Smile

Ударно подхващам работната седмица, тази се очертава напрегната. Доста хора ни трябват, а като погледна изпратените CVта и ми призлява.

# 166
  • Mediterraneo
Зодиите са такава бошлаф работа, че никак не са ми интересни. На това отгоре е ясно, че има една зодия в зодиака и тя е Лъв. Тонка може да го потвърди  Mr. Green

# 167
Ами, Захир, няма приятно придвижване в София -  и в кола да си, и в градски транспорт, все ти се налага да се буташ с хората. Така е, като градът ни  не е пригоден да побере населението на цялата държава - и пътищата, и жилищните комплекси се пръскат по шевовете.Търпение и само търпение е нужно, защото иначе гаранция, че всеки ден ще започва скапано. В кола поне не ти смърди на снощи яден чесън, потни мишници и дъх на вчерашна бира. За какво мислиш карам курсове аз? Да не ми смърди, иначе нямам проблем да се придвижвам с ГТ - удобно ми е, познавам маршрутите, имам и ап на телефона, но с миризмата на гражданите не мога да свикна и това е.

# 168
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Не съм наясно въобще със зодиите аз, даже не съм сигурна и че мога да ги цитирам в реда им. И не ми минават никакви оправдания "от  зодията ми е".
Сесил, на патерица, честит рожден ден Simple Smile То мина една седмица, ама...

Вики е зачислена в майка ми тази седмица, та днес ще мятам здраво играчки. Писна ми всяка вечер по 3 часа да викам прибери си играчките. Говоря, засичам време, заплашвам, че ще ги хвърля, хвърлям наистина и не и не, като дойде време за прибирането им, все до виковете стигаме.

# 169
  • Варна
Уф, най-после на работа. Малко множко ми дойдоха почивните дни, аз обичам да бачкам и издивявам като ми се съберат повече дни вкъщи.

# 170
  • някъде ... тук ...
Успешна работна седмица!
Студена ще е поне по прогноза. Извадих зимното яке на дребния. Дано поне в Италия е по-толко. Големият замина само със суитчър и едно шушкаво яке-ветровка.

Хич ме няма по зодиите, не им и разбирам. Аз уж съм Лъв, но в последния ден, та не съвсем. У дома сме се подредили теле-близнак-рак-лъв. Спогаждаме се Whistling

# 171
Момчетата са на хандбал лагер и бях планирала деня за зоологическа градина с дребосъчка и приятелката и, но времето е мрачно и ще завали всеки момент. Жалко, в момента в ботаническата част там са нацъфтяли лалетата, ще ги изпусна, ако се забавя още. Всяка година полетата лалета са различни, все по-хубави.
Снимки от минали години, мисля съм ги показвала, но все пак ето:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 09:31 от Анонимен

# 172
Добро утро и от мен!
Малкото Лято не спа спокойно, топъл беше, ревеше на сън и за капак се събуди в 6:10ч. Tired.
Най-омразната ми зодия е Скорпион. Каката беше с термин за С, Боже, толкова се молих да я пренося Whistling. Роди се зодия Стрелец Crazy. Малкото е зодия Близнаци и нея не харесвам, но пък е роден на много яка дата и в комбинация с годината, получи страхотно ЕГН. bowuu

# 173
Добро утро, и при нас е мрачно и дъждовно.
Ударно подхващам работната седмица, тази се очертава напрегната. Доста хора ни трябват, а като погледна изпратените CVта и ми призлява.
За какво ти трябват хора? Я виж колко сме тук, само свирни и идваме!

# 174
  • Телиш/Плевен
Аз съм Риби с асцендент Риби. Интересно ми е да чета за зодиите, но съм на мнение, че дори да има някакви общи черти (а понякога наистина има много), всичко си е до човек. Иначе сред най-близките ми хора преобладават зодиите Телец и Рак, та да кажем, че с тях се разбирам най-добре. Най-близките ми са все Раци (баща ми, дъщеря ми, ММ и свекърва ми).

# 175
Лале, с теб не студа, че сме астрални близнаци, но и сме с еднакъв асц. Hug

# 176
Не съм на зодиите и не им вярвам, но съм забелязала едно- най - не обичам близнаци  Naughty

УФ, умирам от яд, съсипах си душ кабината, с един тъп препарат А1 май беше, мухълчето си остана, но покритието се обели  #2gunfire Само там ми е погледа сега  Confused Що ли ми трябваше да чистя вчера

# 177
  • Телиш/Плевен
Лале, с теб не студа, че сме астрални близнаци, но и сме с еднакъв асц. Hug
Хихихи така ли стана? Heart Eyes Hug

Сетих се нещо интересно. С една от най-добрите ми приятелки (Телец) се запознахме в първи курс в университета. Много си допаднахме, тя имаше проблеми с квартирата, а в същото време аз живеех сама, но имаше място за още един човек и я поканих да живеем заедно. За тези близо четири години нито веднъж не се скарахме и не си казахме дума накриво. В края на следването ни тя се влюби (а впоследствие създаде семейство и вече имат дете) в мой абсолютен астрален близнак - мъж, роден на същата дата в същата година (само асцендента не знаем). Grinning Детенцето ѝ също е зодия Риби.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 09:58 от Лале в дъжда

# 178
Добро утро!
Вчера бяхме на Като две капки вода, не знам защо решихме, че до 17 часа ще са се изтеглили колите и магистралата ще е спокойна...Ужасно беше, не ми се разправя. Стигнахме де:) Беше много забавно, Миа е голям фен на Михаела, още от Х фактор, лятото и ходихме на два концерта по морето и се запознаха, снощи отдихме за снимка и Михаела веднага я позна, прегърна и и благодари, че сме дошли, нашата щеше да припадне, голямо вълнение, голямо чудо:) Струваше си мъчителното пътуване:) На отиване в една от тапите си правихме снимки в колата, на едната Миа е напарво картинка, много красива, викам и прати ми тази снимка и тя- да, бе утре да ме пляснеш в Бг мама на твоите дружки Joy
Аз отричах, като партизанин да съм я показвала:) Като си роди и отгледа такова хубаво дете и тя да си го показва, ама ха:)

# 179
Всички негативи за зодиите отпадат, щом са за "нашите хора".
И аз мразя оправдания със зодията. По съм склонна да допусна, че е от гените, макар и от не знам кой пра-пра дядо. Баба ми често споменаваше, че едно дете вземало от 9 рода назад/това май за оправдание, ако някоя черта от характера не се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт