Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 655
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 225
Да, един чаршаф им стига, просто да не са директно под леда.

# 226
  • София
Ти пък...че като ги садих, кой мислиш ги вдига Laughing Моите явно не са от най-големите, но не тежат, наистина! Едва ли има повече от 2 кг. едната, което е нищо. Пък ако нещо ми се опре - намират се мъже из къщи Mr. Green

А едната ми орхидея е полудяла Shocked Цъфти на туфи!!! Едни грамадни кремави цветове, да ги изядеш направо! Много красиво растение, много, просто съм възхитена Flutter

А за покриването - плик става ли? Чаршафи подходящи нямам, но мога да им нахлувам нощем по един плик от тези големите - дето се слагат в кофата за боклук, без да го подпъхвам, да влиза въздух все пак. А, бива ли?

# 227
Помислих си, че се оплакваш, та мислех да я искам Wink Моите са нападнати от напаст, пръсках три пъти с отрови, не ги убих, сега ще пръскам с по-силна, но да се оправи времето.

# 228
По принцип разсада го каляват,че да не е много изнежен,и да може да издържи на малко по—ниски Т.Ако има слана,вероятността да замръзнат е голяма.Въпреки това,моите ще си стоят на терасата,ако оживеят добре,ако ли не—други ще си купя.Сложи ги някъде по на завет,или ако можеш във входа,около входната врата,ако няма много да пречат  Peace .
Скрит текст:
Захир,живея с овен,с който сте родени на една дата,та до известна степен те разбирам,и искам само да ти кажа,какъв ви е един от проблемите  Mr. Green .Не си изразявате правилно мислите,до степен,че да стават недоразумения като това по—горе.Затова на ММ често му казвам,да внимава какво и как ще каже,че да няма после „За какво пак се сърдиш?”  Peace

# 229
И моите орхидеи нещо не са ОК, жълтеят им листата  Confused
И не мога да им намеря място, сега ги преместих на северен перваз, че на южния прегарят.
Явно им хареса, пускат си нови листа, но като си пуснат пъпки много ми пречат на щорите. Къде ги държите вие?

# 230
  • София
Моите са на югоизточен перваз. Директна слънчева светлина има докъм обед, после е много светло, но слънцето вече минава на запад. Цветовете и на мен ми пречат на щорите, но внимавам и така, нямам друго решение, защото това е единственият ми подходящ перваз, а в тази стая сутрин без щори е непоносимо. Сега като обикалях по магазините за разсад, видях най - различни торове и почви за орхидеи. Защо не им вземеш малко на твоите, може да им живнат листата? Аз на моите мислех сега напролет да им сменя коричките с нови, но така хубаво цъфтят...а ако знам нещо от спорта, то е, че когато мачът върви, не сменяш играчи Laughing Та може би наесен Peace

# 231
Това с играчите ми хареса  Wink
Предполагам, че са жълти от прякото слънце, нямам избор аз- или само юг, или само север  Mr. Green
Сега ще ги видя как ще им се отрази севера, но наистина нищо не съм им клагала от 2-3 години, от както ги имам  Embarassed, и те все си цъфтяха милите

# 232
Трябва да има някакъв начин да не ги возят до класната стая.. те децата не са виновни ама и аз не знам как да стане. Не са ли във ваканция, трафика се увеличава с 40-50% и е ад!

Как да не ги возят до класната стая? Тук ги возят с училищен транспорт и като не са във ваканция е ад. То все си е ад трафикът, но като се разнасят деца два пъти дневно става непоносимо.
Между другото, трафикът в София е песен, даже се чудя защо му казват трафик.  Laughing

Аз имам дете, което съм водила на училище, но продължавам да не разбирам защо е нужно да се спре точно пред вратата на училището, на тясна улица, и да се задръсти до степен да не могат да се изтеглят после.

Ъъъ, тук направо затварят улиците пред училищата. Полицаи стоят на двата края на улицата и не те пускат да минеш. Ама никой не мрънка, освен мъжът ми.

А, вие вече сте на цветя.  Mr. Green Не ми се гледат цветя на мен напоследък. Ще си туря по една саксия с бугенвилия и портокал на терасите и това е. Тези които имам в момента в двора ще ги зарежа. Яд ме е за един жасмин, но той в саксия няма да оцелее.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 12:26 от Анонимен

# 233
Тук има паркинг пред всяко училище, улиците са широки и прави, а градът е със същото население като София, но 5 пъти по-голям и пак има огромна разлика между учебното време и ваканциите.  Много хора, които и с и без деца биха карали, просто логично почиват по това време.

На мен ми се струва по-логично да возиш деца на училище с кола, отколкото сам човек да се вози, но няма какво да се направи. Аз бях най-щастлива, когато живеех на пешеходно разстояние от работата си и само в проливен дъжд не ходех пеша.

Белинда, да не се спарят с найлона? Мисля, че ако няма слани ще са си ок цветенцата.

# 234
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Факт, че в ГТ мирише..на какво ли не, чесъна е само едно от поитенциалните снощни менюта. Но ужаса за млад шофьор в Софийския трафик е несравним. Коства ми  страшни усилия на мен.. Ще свикна, но дотогава ми е мъка. Най-много ме дразнят децата! Трябва да има някакъв начин да не ги возят до класната стая.. те децата не са виновни ама и аз не знам как да стане. Не са ли във ваканция, трафика се увеличава с 40-50% и е ад!

Миднайт, идея нямаш колко си права за Скорпиончетата ама .. имат и стоя несравним, невероятен чар. Моя поне  Heart Eyes Но са единствените, с които не мога да се оправя.. и се предавам. И ставам бяла и добра, може би затова ми е интересно.

Показвам ви една Коривщенска снимка от преди Великден. Не бях ходила в Копривщица и отбихме по пътя, за да разгледаме. Много красиво:
Скрит текст:

Сбъдваща, прекрасни лалета!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Захир много си противоречиш  Naughty Ще поживеем ще видим  Peace
Иначе трафик ще има.В малките градове и села няма работа и хората се изнасят към София основно.А като сложим,че в семейството има по 2 коли и всеки се предвижва със собствената и картинката е чудна.Моята затова седи в гаража и се използва само извънградско.И градски транспорт не ползвам.С двата крака ми е екстра.Градината е близо,магазина(работата) не толкова,но ми е идеално за разходка.

# 235
Захарче, именно затова съм обяснила точно какво имам предвид. Всеки може да се хване за едно изречение и да си интерпретира както му е удачно. Факта, че си направила чевено точно това изречение, а следващото, където съм написала, че децата не са виновни си пропуснала, говори достатъчно. Видях, че не разбрахте какво искам точно да кажа, приемам, че може би и аз не се изразих коректно, затова поясних. Ама чак пък да прекарам цял ден, конкретизирайки се, няма да стане. В крайна сметка, всеки има право на мнение, нали така?  newsm78
Целта ми не е била конфликт, нито да обиждам някой, но факта, че една от най-позививните ми и любими теми се завъртя около това да обяснявам 5 пъти какво точно съм имала предвид, малко ми идва в повече.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 14:08 от Захир

# 236
  • София
Идвам от вън. Не е чак толкова студено Naughty Ако се задържи прогнозата за слани, ще ги прибера само за през нощта и това е.

Претеглих се за консултацията утре. Ми, +18 Cry Безобразие е това, пълно безобразие, как се подредих така, и аз не можах да разбера 33uu Очаквах, като съм по на възраст, да кача малко повече от предните пъти, все пак метаболизмът е друг, но чак такова чудо...Жал ми е за мене си! Голям глад ме чака...

# 237
  • Пловдив
Добре де, Захир, какво ти пука? Защо се обясняваш? Mr. Green Аз не се славя като винаги любезна и позитивна. Като изрежа някой, волно или неволно, значи съм го изрязала и толкова. Може да кажеш "Да, дразнят ме децата." Мен например съвсем откровено си ме дразнят. И моите, и чуждите. Затова искам да има места забранени за лица под 16. Когато много ми накипи да има къде да се скрия и да изпия две бири или една водка без ничие чуждо дете да ми влиза в полезрението. Положила съм усилия да се отърва от своите за няколко часа не за да търпя чужди.

# 238
Добре де, Захир, какво ти пука? Защо се обясняваш? Mr. Green Аз не се славя като винаги любезна и позитивна. Като изрежа някой, волно или неволно, значи съм го изрязала и толкова. Може да кажеш "Да, дразнят ме децата." Мен например съвсем откровено си ме дразнят. И моите, и чуждите. Затова искам да има места забранени за лица под 16. Когато много ми накипи да има къде да се скрия и да изпия две бири или една водка без ничие чуждо дете да ми влиза в полезрението. Положила съм усилия да се отърва от своите за няколко часа не за да търпя чужди.

Ама много си права  Peace

# 239
Защото нито мразя децата, нито съм искала да обидя някой. Обяснявам се, защото идеално знам какво исках да кажа и виждам, че тук някои хора нарочно ми изопачават думите както им изнася. Само, че ми писна, така че който каквото иска да си мисли. Все ми е тая вече.

Белинда, 18 е екстра. Какво се тюхкаш? Аз мисля, че 11-12кг медицински беше оптимума, което те прави съвсем малко отгоре. Хич не му мисли. Идват топли дни, мяташ бебока в количката, разходки, търчане насам натам и ще изчезнат килата. Което мисля да направя и аз, че лято идва. Имам да свалям.

Аз имам много цветя на терасата, направо не знам дали да ги прибирам, ако наистина е толкова студено, ще измръзнат.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт