Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 551
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 210

И смятам, че е еднакво тъпо в женски форум да мрънкам уж срещу децата, толкова колкото някой директно да ми каже, че не ме вижда като майка.  ooooh!
. Това беше много грубо изказване Shocked Мислех, че изпускам някоя шегичка, но явно не е така  newsm78

Така го написах, че чак аз не си разбрах  Mr. Green
Изказването на Лято беше много грубо, разбирам реакцията на Захир  Peace

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 11:25 от raja_nikol

# 211
Eхоо, Меркурий ли нещо? Стига сте си дърпали плитките.

# 212
  • София
Добре, благодаря ти Hug Ражда ми се много вече, не че после ме чака лесно, ама нали знаеш как е накрая - тежи ти вече, досадно е да си като костенурка, а и нямаш търпение да гушкаш бебчо Heart Eyes Ти? Мина ли гаденето?

Аз пък Захирчето я виждам като мама и още как, даже усещането ми е, че ще има момиченце Heart Eyes

Свекър ми тази седмица пак ще влиза в болница. Този път пункция на костен мозък. Това вече на нищо не прилича - просто го съсипаха тоя човек от изследвания и лечения, а той си е все така зле Confused Много ми е мъчно за мъжа ми, защото от притеснения покрай баща си, не успя истински да се наслади на очакването на новото бебе. Но - това е животът Confused

# 213
белинда, скорошно раждане ти пожелавам. Simple Smile
Дано и свекър ти да е ок и да открият какъв е проблема вече.
Тези пункции са доста неприятни, че и опасни.

Какво сте я емнали Захир, заради едно изказване по повод влаченето на деца на училище с кола.
И аз се дразня също толкова, ако ще градът ни да е малък. Днес беше просто ад трафика, точно защото децата са на училище.
До преди няколко години само с коли ги караха, а не ходеха пеш и с ГТ, ама хайде...

# 214
  • Sofia
Захир,акцентът ти беше върху децата- има (ходят на уилище)деца-има проблем,няма (във ваканция са) деца-няма проблем.
За деца и възрастни хора подскачам, всички ще/имаме деца и  имаме/ще станем възрастни хора,дай Боже!

# 215
  • Телиш/Плевен
Захирче, какво значение има по какъв начин те вижда напълно непознат човек, че се палиш толкова? Макар че аз не разбирам поста на Лято по начина, по който ти го разбра. Peace  Но в тази връзка... hahahaТо аз сама себе си не виждах като майка, ама я ме виж докъде се докарах. Joy Успокой се, много нерви ти се събраха днес. Иначе всичко тръгна от едно недоразумение, вероятно в яда си си написала, че най-много те дразнят децата и от това тръгна всичко. Но мисля, че след като поясни, се разбра какво си имала предвид. Peace

# 216
Въобще нямам нерви днес аз! Сутринта се бях стресирала и ми мина. Споделих просто. Вероятно е имало момент на неразбиране, но не децата са ми проблема. Просто така се случва, че свърши ли ваканцията на децата, започва ада по Софийските ( а вероятно не само) улици. Но аз обичам много деца и всеки, който ме познава го знае. Да не говорим, че искам деца и изказване, като това, което ме подразни е просто... дори не знам как да го квалифицирам, а и няма смисъл. Иначе, всеки който иска да се заяде, може да го направи, ако го влече. Нито смятам да се обяснявам, нито се ядосвам.  topicclosed

Белинда, леко да минава всичко  Hug

# 217
  • София
Сутрин ми поразмина вечер ми се гади още.Да скоро душичката ще е е в ръцете ви. Hug

# 218
  • София
Споко, разбрахме те Hug

Я да сменим малко темата пак с цветарска. Аз пак имам драма. Нали миналата седмица си засадих сандъчетата на терасата. Не със семена, послушах ви, взех разсад. Всичко цъфти и е разкошнотия, но нощес е било 3-4 градуса, в момента също е под 10, по Витоша има сняг Confused И цяла седмица ще е такова мърляво. Та - ще прибирате ли цветята newsm78 Аз у нас нямам условия да наслагам десет саксии, но ако има сериозна опасност да измрат, поне на стълбите да ги прибера Confused Че то не стига язък за цветенцата, ами и труд, и пари...Какво мислите?

# 219
Belinda, има опасност, ако падне слана и температурата е отрицателна. При 2-3-4 градуса няма опасност според мен.

# 220
Я да вървите да месите козунаци.
Кви добри и благи бяхте тия дни  Mr. Green

Ей затова хич не я харесвам Софията, то не е трафик, то не са разстояния и изнервени хора  Whistling
Сутрин си оставяме децата, пием лежерно кафе и на работа. Всяка една точка в града ми е на 5 минути с колата  Mr. Green

# 221
Белинда, аз ги бях провесила моите през терасата, ама и аз се уплаших, сложих ги на перваза на прозореца, да са по- закътани. Чак в стаята няма да ги внасям  Peace

# 222
  • София
Аз не разбирам от цветя хич.Но няма ли да им  е студено  newsm78

# 223
  • София
Belinda, има опасност, ако падне слана и температурата е отрицателна. При 2-3-4 градуса няма опасност според мен.
В петък дават опасност от слани Confused Уфффф, що ми трябваше на баир лозе?! А малката цветарка, дето щеше да ги гледа, хал хабер си няма, не се е и сетил дори, че може да се наложи да ги приберем. Знаех си аз! Ей затова не вземам куче, и с него пак ще трябва само аз да се разправям Crossing Arms

# 224
Завий ги през нощта с някой стар чаршаф, покривка, найлон...Не ги вдигай, тежат много саксиите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт