Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 507
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Белинда как си?

# 196
Че аз да съм казала, че София е пригодена?! Нали точно това казвам, че НЯМА условия за децата и затова става задръстване! А и има тъпи родители.
Иначе, дай Боже да стигна до там.

# 197
И аз мразя сезона на пресния чесън, защото сега ми се налага да ползвам градски транпорт.

hahaha Няма как, Светалчо, естесвена имунизация срещу морбили, чума и ебола. Няма как, но и аз ще гризна превантивно една скилидка преди да тръгна.

# 198
  • София
СЕга е и сезона на дивия чесън.МИналата седмица ходихме на ЛОзенската планина и бяха плъзнали да берат ято пенсионери та се беше осмърдяла цялата гора. LaughingНяма спасение ей от тоя чесън.

# 199
Левурда се нарича, тамън ме подсети да мина покрай бабичките на пазара, да видя продават ли, то си е направо екзотично - чесън на листа, може и на бг-суши да стане - като сгънеш малко дроб-сарма вътре.

# 200
  • София
При нас продават.Би трябвало да има.

# 201
Аз имам дете, което съм водила на училище, но продължавам да не разбирам защо е нужно да се спре точно пред вратата на училището, на тясна улица, и да се задръсти до степен да не могат да се изтеглят после.
Те дори не се движат в редица - спираш, детето слиза, тръгваш. А се заобикалят, изпреварват, спират три коли една до друга, пък две накриво, една на половин тротоар, друга - между две колчета върху целия тротоар  ooooh! Абсолютно неграмотна работа - бибиткат, карат се, един като зацикли да не може да се измъкне, и става ад направо. Да не говорим, че от това страдат и пешеходците, няма никаква дистанция между колите, направо са боя в боя, и не можеш да минеш отникъде.
Говоря за квартално училище, всички живеят в най-лошия случай през два-три блока. Ми заведи детето пеша, и се върни да си вземеш колата. Така или иначе никакво време не се пести, а само се започва деня с бибиткане и нерви.
Разбирам, да училище далеч от дома, да има смисъл в това каране. Ама  да изминеш 100-200 метра задължително с кола, не виждам абсолютно никакъв смисъл.

# 202
  • Телиш/Плевен
Добро утро.Лаленце благодаря за тортичката ще я пробвам.Два изпържих на филии и останаха още три.
Няма защо, тя на Светълчо е заслугата. Heart Eyes
Иначе ето ти цяла тема с идеи. chef

# 203
Нямам търпение Захир да има собствени деца Mr. Green Да сме живи и здрави, да пишем още тук, че да гледам сеир Mr. Green Достатъчно дълго време съм във форума, достатъчно трансформации съм видяла - и върли противници на брака, дето се изпожениха, и работохолички, дето си останаха вкъщи след н-тото дете, и т.н. Просто отсега я виждам темата на Захир - Защо София е толкова непригодена за живота с малко дете, възмутена съм?! Joy
Mr. Green
Аз пък изобщо не я виждам с дете Whistling.

# 204
  • Sofia
Захир,много се палиш Thinking.По-easy  Peace.
Скрит текст:
И преди да шофираше пак мрънкаше по децата, а във майчински форум това не е много здравословно  Naughty.Качвай се на рейса и да ти е рахат от деца.   Peace,или най-малко излизай 40 мин.по-рано,за да имаш време да се шашкаш,да реагираш,да се изнервиш и да пристигнеш навреме.
Никаква дева не съм аз,казвала съм го  Whistling...или по-скоро бях дева до къмто 30 години,после поумнях  Mr. Green.Спрях да се перфекционизиръм, да се амбицирам и да се трудя много,че и малко  Blush.Вече съм повече водолейка,според асцендента. ММ е рак в скорпион  Crazy.Уж съм му хванала цаката  bowuu.
И аз пак пренасях дебели връхни дрехи от единия към другия гардероб,както и боти от кутиите.Добре,че имАх човещината да ги прибирам в оригиналните им кутии,та бързо ги намирам по картинките  Crazy.
Смятам едни  сухи червени чушки да напълня  Whistling,Коледна гозба по Великден.Ама в тоя студ, се объркАх  hahaha.

# 205
Що бе? Аз пък си мисля, че много ще ѝ приляга да е майка, както и на Мър. Хайде, момичета, вас чакаме, няма все едни и същи да раждаме!

# 206
за последен път казвам, че не мрънкам по децата, а че те, поради обстоятелствата, разбира се, назависещи от тях, създават много задръствания! Заради огромния трафик в София, към който улиците и булевардите не са пригодени, заради некадърни родители и ред други причини. Но никога, ама никога не съм мрънкала срещу самите деца, айде моля моля!

И смятам, че е еднакво тъпо в женски форум да мрънкам уж срещу децата, толкова колкото някой директно да ми каже, че не ме вижда като майка.  ooooh!

# 207
Захир, много грозно от твоя страна да не наричаш тъпа, а дори не ме познаваш ooooh!.

# 208
  • Sofia
Захир,не се засягай сега,съвсем приятелски казвам,че е хубаво да си по-сдържана и  по-толерантна по някои теми ,поне моите впечатления са такива. Че то и за младите шофьори има какво да се каже, нали  Wink.Да се учат пред блока,не в голямото бонго и всички да им пречат и да са им виновни  Peace.
Ехее,момичета що така се киселявите?  Rolling Eyes От днес ли почвате режим,та сте тъй докачиви  Thinking?
Аз като си подложих няколко бисквиДи и войнствеността ми намаля,рязко  Mr. Green.
Айде,мир  Peace!
Жаки,дай я тая снимка,така и така си изловена  Mr. Green.
Предполагам сте забелязали,че замествам букви...смених лаптоп и клавиатура,да не ме погнете сега  Whistling

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 11:14 от ДжеНа

# 209
 Shocked
Никого не съм наричала тъп. Въобще не ми е в стила, ако обичаш се върни и прочети.

Нарекох изказването тъпо, защото не смятам, че някой може от един форум мъдро да се изкаже дали ме вижда или не като майка. Да бъде майка е най-чистото и искрено желание на почти всяка жена и е ужасно грозно да се засяга дори тази тема.

Джена, да. Права си. Колкото хора, толкова и гледни точки. Само си казах мнението за трафика, толкова. Иначе, факт, вероятно за всичко е така и нищо не може да се обобщи в 5 изречения във форум. Нямам и това намерение. Баста от мен, че нещо май става недоразбиране.

Общи условия

Активация на акаунт