Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 770
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
Рали, по същия начин се чувствах и аз преди 2-3 години, когато отидох за пръв път на маникюр. Hug Чудех се защо не съм отишла по-рано. Ама откъде да знам, че толкова ще ми хареса. Mr. Green

# 421
Валя, Жаки, не е като да не. Simple Smile
Но като цяло хубаво време, почерняла съм.   Wink
Много китайци, руснаци,  немци, ми направи впечатление.
Пукет знаеш предполагам как е, лудница, всеки ти бута нещо в ръцете с предложения за какво ли не, шумотевица, барове, не е за хора с деца. Simple Smile
Иначе гекон щъкат,  насекоми, става за закалка е за принцеси (не визирам себе си Grinning)
С приятелско семейство бяхме, не българи, тях изобщо ме им дреме, Азия са пропътували надлъж и шир.  Ветерани,аз бях малко шаш.  Blush

# 422
  • Sofia
Идвам да завиждам на Ша  Mr. Green  Hug. Добре завърнала се!
На Янтра сандалите хич не са лоши,ако са в някакъв ярък цвят-жълт,например,к'во се пра'йте  Thinking
Не ща сандали аз, поръчах си 2 якета и шал  Whistling.За сандали, комай сезон няма  Twisted Evil.
МарИ, да сте честити, да си добрувате дълги години заедно  Peace! Не се вкисвай ти, ще наместиш подаръците, сигурна съм  Party.Нагласи се и се напразнувай!
Акъл давам аз,като ми го поискат, понякога и без да ми го искат  Whistling. Обикновено ММ не ме слуша,мисли малко,стига на моята и се посуква, как съм била права  Crazy.С две думи-много ги чувам нещата  bowuu.

# 423
Ша, Пукет е голяма гмеж, не ми харесва, особено улицата с баровете е ужасна, първтата година бяхме там и бях с доста смесени чувства:) Ко Самуи и други по- спокойни места са ми по- приятни. И на всичко отгоре и дъжд ви е валял, другия път друг остров и сух сезон Hug

# 424
Имам видео с порой, но не знам как да го покажа  Simple Smile
Глезано,  ДжеНа  Heart Eyes
Приятелите ни носеха много хубав апарат,  такива снимки прави, че мъха по тялото се вижда, безмилостни.  Grinning
Ще пусна като имам време , нали се мрънкате, че снимки с  телефон кофти били.
Кофти, колко да са кофти, предполагам като се снима в огледало, се получава не много на фокус образ и размазан.А като снимам отстрани друг човек,  е кристално, според мен.
Имам един Sony и  iPhone 7,  добре ми излизат като снимам друго. Ква е тая камера, не знам Rolling Eyes
А ние само с телефони снимаме, не съм любител на такава техника и фотоапарати не купуваме .

# 425
Мари, забравих и аз да честитя Embarassed Да сте живи и здрави и двамата и да се обичате дълги години bouquet

# 426
Имам видео с порой, но не знам как да го покажа  Simple Smile
Глезано,  ДжеНа  Heart Eyes
Приятелите ни носеха много хубав апарат,  такива снимки прави, че мъха по тялото се вижда, безмилостни.  Grinning
Ще пусна като имам време , нали се мрънкате, че снимки с  телефон кофти били.
Кофти, колко да са кофти, предполагам като се снима в огледало, се получава не много на фокус образ и размазан.А като снимам отстрани друг човек,  е кристално, според мен.
Имам един Sony и  iPhone 7,  добре ми излизат като снимам друго. Ква е тая камера, не знам Rolling Eyes
А ние само с телефони снимаме, не съм любител на такава техника и фотоапарати не купуваме .

Аз откога обяснявам, че в обработките няма лошо, стига да не се прекалява. С хубав/про апарат, необработените снимки не са за показване Simple Smile.

# 427
  • София
Белинда къде е днес? Да не ни изненада Simple Smile

Тук съм си Hug Търчах малко по задачи днес, уморих се, сега ме стяга корема, та не се знае - 19-ти още не е свършил Mr. Green

# 428
Белинда,  Hug. Няма много да те мислим, за да мине леко.

# 429
Ох, това дете вероятно Теле ще дойде наистина  Simple Smile

# 430
  • София
А така, недейте!

За какво си говорим? За почивки? Искам моренцеееее Heart Eyes Дали ще ме огрее това лято? За мен година, в която не съм видяла морето, е загубена година. Не мога да живея без слънцето и водата...Планината я обичам много, но някак си е друго. Нещо като първата любов и законния съпруг Joy

Слушам салса и се чудя, ако стана да се развъртя, дали ще се опече козунакът по-бързо Sunglasses

# 431
Белинда, изчакай още няколко часа!  Praynig

# 432
Ох, Белинда, възхищавам ти се на духа, мен ме е шобе вместо теб Embarassed Ама толкова ще стискаме палци, че всичко ще е супер  Heart Eyes

# 433
Бе и Теле е добре.Обичат парите, храната и секса. В тоя ред.  Simple Smile
Ся, един инат да им е кусура. Wink

# 434
Бе и Теле е добре.Обичат парите, храната и секса. В тоя ред.  Simple Smile
Ся, един инат да им е кусура. Wink
Е, че го кой не ги обича тия работи  Mr. Green Кога започва Телец всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт