Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 729
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 405
Това е може би най-хубавото, което може да се снима там.  Wink
http://prikachi.com/images/85/9099085F.jpg

# 406
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,Ша  Heart Eyes А вън вали................ Confused

# 407
Много е красиво, пак ми се приходи Mr. Green
Скрит текст:

# 408
Защо е този дъжд сега? Довечера съм на рожден ден и мислех да пообиколя малко магазините преди това. В този дъжд май направо в ресторанта ще отида Sad
Белинда къде е днес? Да не ни изненада Simple Smile

# 409
  • София
Рая, моите сандали въобще не са "мадамски", по-скоро са всекидневни. Мислих, мислих и не можах да измисля къде да нося по-елегантни обувки/сандали и затова и този път се отказах от такива. Иначе са тези:
https://www.obuvki.bg/sandali-caprice-9-28350-28-dune-flower-445.html

Удобни изглеждат  Heart Eyes Много неща си харесах в този сайт, но никак не е удобно това, че нямат преглед и тест при доставката. Много тромава процедурата по връщане  newsm78

А ти защо си мислиш, че съм толкова доволна, че ми стават и отговарят на картинката  Joy
Ако ги бях купила просто от магазин, въобще нямаше да се хваля, че съм си купила сандали  Wink

# 410
Защо е този дъжд сега? Довечера съм на рожден ден и мислех да пообиколя малко магазините преди това. В този дъжд май направо в ресторанта ще отида Sad
Белинда къде е днес? Да не ни изненада Simple Smile

О, вярно я няма, а и е 19ти Simple Smile.  Ще чакаме хубавата новина.

# 411
Когато и да дойде, леко да ѝ е!

# 412
Хм, даааа! А аз й казах да внимава с тази дата! Живи и здрави всичко да минава леко.

# 413
Днес и цял ден съм на педал. Синът ми си дойде снощи, че днес е в София на интервю за виза, и сега му готвя любимите неща. Сутринта правих палачинки, после отидох да му сменя гумите на колата, върнах се, заведох малката на плуване, пазарувах и даже успях да пия бързо кафе с приятелка. Прибрах я от тренировка, обядвахме, заведох я на училище. Направих френска селска, мароканска нахутена супа. Сега се пече крем карамел с 2,5 литра мляко и 15 яйца, и се готви марокански кус кус с 2 килограма телешко.
Скрит текст:
Янтра, и аз имам големи тенджери  Joy
Не знам дали изобщо да споменавам, че и млякото и сместа за тортата изкипяха. Изпуснах 1 яйце на пода. Като правех карамела забравих в началото да сложа малко вода и сипах няколко капки когато вече почти беше готов, та стана на топка и правих нов. Изпрах 5-6 перални, прострях ги навън, след малко ще започна да ги прибирам и да ги пускам в сушилнята, че няма да изсъхнат. Между другото успях да свърша и малко работа.
Снощи беше толкова готино и шумно. Децата свириха на китара и тарамбука, и виеха разни песни. Батко и учи Натали да кара ролери в къщи, голямо хилене и пищене. После си подритваха топките от сушилнята, докато една от тях не се оказа в купата със салатата.

# 414
  • Варна
Силвия, не скучаеш Simple Smile

# 415
О,Ша  Heart Eyes А вън вали................ Confused
Спокойно, не сме толкова зле . Днес сутринта в някои части на  Германия и сняг валя. Simple Smile

# 416
Няколко пъти давах координати на супер поддържана вила на брега на Бяло море, че е й близо.
Някой иска ли да се повторя?
Аз, аз, моля  Praynig Тъкмо сме в издирване на поносим откъм финанси гръцки вариант за две семейства.
Мари, да сте здрави и щастливи с ТМ и още много години  да посрещате и изпращате заедно  Hug  bouquet
Силвия, не ти е скучно на теб  Joy И аз правя крем-карамел, ама само с 6 яйчица.

Искам да кажа, срам-не срам  Blush че вчера за 1-ви път отидох на маникюр и сега съм щастлива, даже съжалявам, че толкова време съм отлагала. Имам ужасни и къси нокти, а сега след изграждането все едно не са моите. Като малко дете им се радвам и само ги пазя да не им стане нещо. Уж нямало как да се случи, гелът бил много здрав, ама им се треса направо  hahaha
Тук преди време обсъждахте едни книги на К. Гер - Мафията на майките и др. подобни - може ли някой да ми ги прати, ако ги има, че в Читанка-та точно тях не намирам, има друга поредица от авторката.

Янтра, не, че ще ти накривя шапката, ама.... сандалите са ужасни  Laughing

# 417
Ша, кога ходихте по любимите ми места и си траеш а:) Сега е дъждовния сезон, успя ли да се попечеш, къде бяхте? Разкажи малко:)

Янтро, на мъжки ми приличат сандалите, но е важно да са ти удобни. И моите ортопедични не са първа хубост, но направо летя с тях:)

Мър, моят е голям ентусиаст и ако не съм аз да го спирам и отрезвявам в някои случаи, би допуснал грешки. Аз се вслушвам много в интуициата си, за добро или лошо, рядко ме лъже. Не знам каква е вашата ситуация точно, ти ще прецениш най- добре.

Мари, да ти е жив и здрав съпругът, да се обичате и уважавате bouquet

# 418
Като се хвалите със сандали, аз шляпам по света с такива - https://www.obuvki.bg/sandali-camel-active-coast-491-12-01-black.html

Знам какво ще кажете, ама аз ги намирам за удобни.

Че това са си направо модерни сандали като за турист. Аз отдавна не се смея на облеклото на туристите, защото иначе трябва само на две сгъната да ходя по улиците. Такива екземпляри има, дето просто... Но не ги забелязвам отдавна. Не, сандалите ти са съвсем читави.

За подкрепянето да кажа и аз. Зависи за какво се иска мнението. В работа/бизнес обикновено не се меся, но ако все пак ме питат, отговарям каквото мисля. Такива изрази като "пораженческо мислене", и "негативизъм" са ми от досадни до смешни. Аз съм твърде обективен и прагматичен човек и се интересувам единствено от това дали ще се постигне или не поставената цел. Ако смятам че няма, аргументирано казвам защо. Така да подкрепям, докато съм сигурна, че начинанието е обречено на провал, няма как да стане. Но ако не ме засяга по никой начин, просто казвам на питащия да прави каквото иска. Ако ме засяга директно, намесвам се без да ме питат.
Сега например имаме лека драма с хазяите. Договорът ни изтича в началото на юни. Те ни дадоха проект за нов, който е същият като стария, само с увеличена цена. Ние вече сме намерили друго жилище, на почти същата като новата цена, но на несравнимо по-добро място. Платихме депозит и в средата на другия месец ще ходим там. В момента се боядисва и преобзавежда жилището. Настоящите хазяи обаче много искат да знаят дали ще останем в тяхното жилище, защото в противен случай искали да водят потенциални наематели на огледи. Аз им казах, че още не сме решили, защото не искам да ми се влачат на огледи първо, и второ познавам ги достатъчно добре вече и знам, че ще създават безброй неприятности докато се изнесем. Снощи изпаднаха в истерия, чак тон почнаха да повишават. Длъжни сме били да им кажем два месеца предварително дали ще продължим договора или не. Е как ще сме длъжни?! Аз договори мога да чета, а този аз съм го писала.  ooooh! Категорично няма да им кажа, но ММ държи да проявим коректност и човещина и да им кажем, като в същото време не се съгласим на огледи. Което разбира се няма да проработи, защото те просто не са хора като него и ще ни подлудят ако разберат, че няма да останем и те съответно могат да загубят пари. Да не говорим, че е по-вероятно да завали сняг навън, отколкото те да ни върнат депозита.

Оплаках се! И почвам да си общувам с банките за покупка на жилище. Дори да не стоим тук много дълго, това с наемите е безобразно направо.

# 419
  • До морето
Ая, може ли да ми изпратиш офертат за Тайланд 😀
Оп, и Мария ще помоля за вилата. Честит ти рожденик! И годишнина тоже!

Общи условия

Активация на акаунт