Primolut nor

• 3 142
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, някой, който няма 18 , пил ли е Primolut nor за отлагане на менструация и да попитам, ако някой знае как се взима, има ли противопоказания, защото съм на 15 и скоро ще пътувам, а датата на менструация ми съвпада с пътуването и е важно да я отложа! И Primolut nor не е противозачатъчно, нали?

# 1
Най-добре се консултирай със специалист-според показанията по определена схемасевзимат таблетките-дане стане с обратен ефект Mr. Green

# 2
  • somewhere over the rainbow
Не е противозачатъчно и не виждам проблем да се приема от непълнолетни. Предполагам всички тук знаем как се взима за отлагане на цикъл, но няма да ти кажем. Искрено ти препоръчвам да попиташ майка си или друга възрастна жена, която да прецени как да действате в случая.

# 3
Да, така е аман, и аз съм го пила на нейните години, и съм пробвала да отложа и си ми дойде  на порои, като отлагането с хоромни особено в тая възраст когато си още дете, изобщо не е препоръчително, да не говорим че и вредно, аз и на море бях с цикъл  ooooh!

# 4
Да, така е аман, и аз съм го пила на нейните години, и съм пробвала да отложа и си ми дойде  на порои, като отлагането с хоромни особено в тая възраст когато си още дете, изобщо не е препоръчително, да не говорим че и вредно, аз и на море бях с цикъл  ooooh!
А аз със тампон от който сега имам такива хронични "красоти",но тя си знае дали иска да жертва здравето си.
На мен ми е все тая  Wink . Но най-разумната постъпка е да се посъветва с гинеколог ,ако все пак цикълът е толкова противопоказен на това така "важно" пътуване .

# 5
Ами да екскурзията е важна за мен, защото ще ходя на море, благодаря за отделеното време, аз просто имах въпрос, защото съм малко по-срамежлива и се осмелих първо вас да попитам.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 10:43 от bubanka

# 6
  • somewhere over the rainbow
Илияна, не обръщай внимание на всички мнения. Някои си мислят, че щом техния цикъл е подобен на зацапване, то при всички е така. Аз почти не излизам от вкъщи през първите 2 дни, камоли на екскурзия, където няма да имам постоянно тоалетна в радиус от 20 м. Отлагала съм го по такива причини няколко пъти.

Хормоналните таблетки не са толкова страшно нещо, стига да се приема по правилния начин. Примолут нора просто удължава втората фаза на цикъла, която и без него може да се удължи /стрес, смяна на времето и др./. Т.е. хапчето прави нещо, което се случва понякога и без него, но си сигурен, че точно този път ще ти се случи.

Поговори с майка/леля/доктор. Те ще решат най-адекватно.

Съвсем нормално е на 15 да не са ти ясни много неща, тук ще срещнеш и 30-годишни такива. Добре е, че питаш, а не действаш на принципа "една приятелка каза".
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт