Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
И моята кожа е тънка и много чувствителна, всяка точица остава дълго. И аз си мисля без да съм се консултирала с лекар, че всяко боцване ще нанесе вреди.

И да се оплача - от едно известно време ми се появиха торбички под очите, които много ме тормозят  и състаряват. съвсем изведнъж се появиха.

Трябва да отида на очен лекар, нося лещи по много часове. Бях скоро, но нещо ме претупаха. Бъбреците ми уж са наред, нямам и оплаквания там. Уж и черният ми дроб е ок.
Друг път се оправям с компреси от лайка, но сега нещо не се получава.

Да ми препоръчате нещо, което действа при вас?

# 361
Може да пробваш това The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG за торбичките.

# 362
Миоки, благодаря  Peace Ти пробвала ли си го?

Много внезапно се появиха, след като направих беля с лещата на едното око. Но не съм напълно сигурна, че е заради това.

# 363
Пробвала съм го, но при мен ефектът не е много явен, защото моите торбички са по рождение, но ми помага, ако се събудя с подпухнали очи.

# 364
Много внезапно се появиха, след като направих беля с лещата на едното око. Но не съм напълно сигурна, че е заради това.

Мисля,че има нещо общо с горещото време.Сутрин може да слагаш кремче с кофеин от хладилника.А и през 3-4часа през деня.Добре ще бъде и други съставки да има.Екстракт от краставица,колаген и кофеин задължително.Торбички зелен чай намокрени и охладени.Пробвай!Но след горещината ще отшуми вероятно.

# 365
Нямам торбички под очите, но понякога се събуждам с лошо състояние около очите, тогава прибягвам до маската за очи на Апивита с жожоба. Жалко, че не се предлага у нас в пълен размер, бих си я купила с удоволствие. Едно саше ми стига за 2-3 пъти. Продават се по две на цена около 5-6лв., по спомени.

# 366
Благодаря ви, lanirema, имаш ли идея за такова кремче?
Днес киснах три пъти по 20 минути с компрес с лайка и позаприличах на себе си.
Дано да отшуми наистина  Tired

# 367
Аз държа в хладилника на Талго колагена в него има и кофеин има и метални сфери,които също се охлаждат.Първо позамръзнали пакетчета зелен чай и след това мажа през час-два колагена.Всичко студено!

# 368
Аз държа в хладилника на Талго колагена в него има и кофеин има и метални сфери,които също се охлаждат.Първо позамръзнали пакетчета зелен чай и след това мажа през час-два колагена.Всичко студено!
Благодаря  Peace А ти имаш ли проблем с отоци под очите?

# 369
  • на последния етаж
Нямам торбички под очите, но понякога се събуждам с лошо състояние около очите, тогава прибягвам до маската за очи на Апивита с жожоба. Жалко, че не се предлага у нас в пълен размер, бих си я купила с удоволствие. Едно саше ми стига за 2-3 пъти. Продават се по две на цена около 5-6лв., по спомени.
Как изглежда тази маска? Не мога да я открия...

# 370
Как изглежда тази маска? Не мога да я открия...
https://www.apivita.com/uk/face-care/dark-circles-and-eye-puffiness-mask
Не било жожоба, затова не я откриваш. Гинко билоба е.
Извинявам се!:flushed:

# 371
  • на последния етаж
Благодаря!  Hug

# 372
  • Sofia
Момичета, можете ли да ми дадете идея за ексфолиант с плодови киселини (например), да не е с костилки от кайсия или подобни частички, който да намеря във физически магазин? Кожата ми е по-скоро към тънките. Благодаря! Hug

# 373

И да се оплача - от едно известно време ми се появиха торбички под очите, които много ме тормозят  и състаряват. съвсем изведнъж се появиха.

От десетина дни използвам този гел по препоръка от позната дерматоложка и съм страшно доволна от действието му:

https://apteka.framar.bg/30002874/%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0 … 0%BF%D0%BE%D0%B4-

За хидратация на смесена кожа през лятото препоръчвам  :

https://apteka.framar.bg/30048805/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0 … 5-40-%D0%BC%D0%BB

# 374

И да се оплача - от едно известно време ми се появиха торбички под очите, които много ме тормозят  и състаряват. съвсем изведнъж се появиха.

От десетина дни използвам този гел по препоръка от позната дерматоложка и съм страшно доволна от действието му:

https://apteka.framar.bg/30002874/%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0 … 0%BF%D0%BE%D0%B4-

За хидратация на смесена кожа през лятото препоръчвам  :

https://apteka.framar.bg/30048805/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0 … 5-40-%D0%BC%D0%BB

Това кремче за торбички под очите може ли да се купи и от магазин?

Общи условия

Активация на акаунт