Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Какво мислите? Дали е нормално?
Сигурно има нещо излющващо, което е нормално за такъв тип кремове и явно е трябвало да стане натрупване, за да започне. Би трябвало да отмине. Аз лично не бих се притеснявала и бих му дала шанс.  Peace
В Т зоната се мажа с Effaclar Duo+ и имам леко лющене по носа, но ползвам и доста други неща, които имат излющващо действие, така че не мога да кажа кое точно е причината или комбинация от кое. Определено го приемам като положителен ефект, стига да не продължи вечно.

# 181
Тази серия не е ли за пъпчици и акне - подарих я на мс за превенция? Неговия комплект е от 3  продукта - пъпкотреп, лосион за измиване и крем.

# 182
  • тук и там
Снощи ползвах и ретинола -има моментален ефект-явно има нещо за моментно изпъване на кожата-определено лицето е по-опънато и порите по-малки.
Ретинола от 1% ли си поръча?
Retinoid 2% на Ordinary.На сутринта обаче и днес-няма никой-пак съм си предишната.. Mr. Green

# 183
Retinoid 2% на Ordinary.На сутринта обаче и днес-няма никой-пак съм си предишната.. Mr. Green
Е ти пък искаш с магическа пръчка  Wink Аз и от половин шише не виждам някаква особена промяна  Mr. Green

# 184
  • Варна
Какво мислите? Дали е нормално?
Сигурно има нещо излющващо, което е нормално за такъв тип кремове и явно е трябвало да стане натрупване, за да започне. Би трябвало да отмине. Аз лично не бих се притеснявала и бих му дала шанс.  Peace
В Т зоната се мажа с Effaclar Duo+ и имам леко лющене по носа, но ползвам и доста други неща, които имат излющващо действие, така че не мога да кажа кое точно е причината или комбинация от кое. Определено го приемам като положителен ефект, стига да не продължи вечно.
Абе и аз очаквах такъв ефект, но като не се появи реших, че няма да стане. Затова се учудвам, че кожата реагира след толкова време. Ще почакам няколко дни да се успокои.

# 185
Абе и аз очаквах такъв ефект, но като не се появи реших, че няма да стане. Затова се учудвам, че кожата реагира след толкова време. Ще почакам няколко дни да се успокои.
Ако процентното съдържание на веществото което излющва е малко, мисля нормално е да отнеме повече време докато се разкъсат връзките между мъртвия слой и новата кожа отдолу, така че просто кремчето е леко, което не значи, че е лошо изобщо.
Ако нямаш дразнене и неприятно усещане по кожата освен лющенето, нямаш причина да се отказваш или да го спираш  Peace

# 186
Не знам дали тук е мястото, но може ли да ми препоръчате силно хидратиращ крем за лице/ по възможност да се продава тук/.
Не знам от възрастта или по-скоро от студената зима, но кожата на лицето ми от смесена стана суха, или по-скоро дехидратирана. И оттогава не мога да я оправя.
Изхабих един крем на EL Hidrationist, но без особена полза.

# 187
sladko, без антиейдж действие ли? Ако да, например това е много добро, поне преди години, когато съм го ползвала:

http://biofresh.bg/probiotichen-akva-ekspert-koncentrat?___store … ;___from_store=bg
Idealia на Виши също.  Peace

# 188
Може и без антиейдж действие, тъй като не съм убедена в тези качества на кремовете, въпреки че ги купувам  Sunglasses
Но в момента по-важна ми е хидратацията явно. Но може би трябва да е съобразен с възрастта  newsm78. Онзи ден когато казах на една консултантка, че използвам една от хидратиращите маски на Кларанс тя едва ли не ме овика, че тази маска била за 20-годишни и нямало как да ми свърши работа.
На Виши съм ползвала аква термал мисля / не съм сигурна за името/ , но сутрин ми оставаше нещо като мазен филм.
Но може да опитам препоръчания. Благодаря.

# 189
sladko, на колко си години?
Понеже аз имах същия проблем, но само с хидратация не ми се получи, оказа се, че след 40г. си иска подхранване. Имаше нещо за липиди и какво беше другото. Моят проблем се оказа липса на липиди, а не на вода.

# 190
Тази година ще стана на 40 г.
Как да разбера какво ми трябва?

# 191
Само с проби.
Вероятно някъде правят и тестове, дано още някой се включи.

При мен работят:
Shiseido Ibuki refining hydratante Lissante
Filorga съответно:
зимата- Nutri filler
пролет- Time filler
за лятото съм подготвила- Hydra filler
Всичко това със серум отдолу, а отгоре с SPF.
Обожавам и Medik 8, но ги няма у нас, а в момента не ми се занимава с поръчки на бяла козметика.

Евтини и прилични хидратанти са тези на Glory, серията с охлюв и тази с кислород, но отдавна ми е недостатъчна тяхната грижа. Маската с боровинки още държа, защото спя с нея понякога, но последната им партида беше нещо кофти. Не знам в момента как е.

# 192
С проби ясно, но докато нацеля правилнито  ooooh!
Онзи ден ми дадоха мостри на Shiseido bio performance и Shiseido benefiance, но не и на ibuki.
Не че от мострите ще разбера нещо, но ако някой има впечатления от тях...
Приемам и по-бюджетни предложения, че така с проба-грешка....

Благодаря goddess  bouquet

# 193
Ами с проби, за да видиш дали ще ти дразни, дали ще ти допадне консистенцията, дали ще лъсваш...
По-бюджетни са ми някои неща на Bioderma от сериите Sensibio И Hydrabio. Харесвам и SVR. Виши така и не харесах, а все техни проби ми пробутват.
Пиши в какъв ценови диапазон ти се иска. Има и някой още по-бюджетни, но не лоши неща.
Например на Balea Beaty Effect Falten Filler, струва около 7-8лв., 30мл, но си е много прилично серум-кремче.
От българските козметики също има хубави.

# 194
Само с проби.
Вероятно някъде правят и тестове, дано още някой се включи.

При мен работят:
Shiseido Ibuki refining hydratante Lissante
Filorga съответно:
зимата- Nutri filler
пролет- Time filler
за лятото съм подготвила- Hydra filler
Всичко това със серум отдолу, а отгоре с SPF.
Обожавам и Medik 8, но ги няма у нас, а в момента не ми се занимава с поръчки на бяла козметика.

Евтини и прилични хидратанти са тези на Glory, серията с охлюв и тази с кислород, но отдавна ми е недостатъчна тяхната грижа. Маската с боровинки още държа, защото спя с нея понякога, но последната им партида беше нещо кофти. Не знам в момента как е.

Медик 8 се продава в България

Общи условия

Активация на акаунт