Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 682
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм със смесени чувства към Ординери.
Някои неща ми харесват, други не толкова.
Серумът Retinoid 2% ми харесва, но мисля, че не ми е достатъчен. Ползвам го в комбинация със серума с 5% млечна киселина. Сутрин си чувствам кожата много добре след тази комбинация. Ще го ползвам, основно за шията и в дните когато не ползвам третиноин или ретинол 1% на Пола.
Тоника с гликолова киселина ми харесва. Тази голяма бутилка и ниска цена е идеална за някои части на тялото като ръцете и деколтето.
Серумът с хилауронова киселина не мисля да взимам отново.
Niacinamide 10% +Zink1% ми харесва - свива ми порите, не драматично, но сигурно пак ще си го взема.
Серумчето със салицилова киселина ми харесва и действа много добре на пъпчиците на сина ми.
Имам още няколко неща, но не съм гипробвала както трябва и не мога да дам мнение за момента.

Ретинола на Пола ми харесва, цената не толкова. Ще видим дали ще го поръчвам отново. Зависи как ми действат третиноиновите кремове. Иначе кожата ми се чувства доста добре на сутринта след него. Нямам никаква силна реакция от гледна точка на белене, изсушаване, дразнене. Леко ми засуши кожата което за мен е желан резултат. По принцип го мажа през вечер, а другата вереч мажа 8%АНА гела.

# 331
ако не си предубедена към цената, препоръчвам този:

Скрит текст:

невероятно съм доволна от него  Heart Eyes
Това го поддържам и аз налично, но не е толкова хидратиращо. Не пречи да се пробва, поне е евтино. Peace
Другото, което ползвам, когато са ми раздразнени клепачите е Бепантен, но с него не може да се гримира човек.

# 332
И аз от няколко месеца открих серията на Балеа с уреа.Купих си нощния крем и сега го ползвам за зоната на деколтето и шията, че ми свиди да мажа там от скъпата козметика за лице Mr. Green
Бих казала, че съм изключително  доволна от ефекта.

# 333
на балеа е хубав и кремът за деколте и шия
мисля, че по описание е за зряла кожа, но е лек и го ползвам вече втора година

Скрит текст:

# 334
Аз съм със смесени чувства към Ординери.
.....

Аз също се засилих да поръчам някои неща на the Ordinary.
Напълних нколичката, обаче бях харесала и блъра на HYLAMIDE.
После видях, че The Ordinary хвалят за по-добри (по-нови) продуктите на HYLAMIDE и поръчах SbsQ Аge за лице и за очи, а другите продукти махнах. Онзи ден ги получих и ще дам отзиви, само да мине някоя и друга седмица тест.
За блъра веднага мога да кажа, че не е някакъв уау моментен ефект, иначе пише че хидратира и е с нов вид хиалуронова киселина.

# 335
Ня помня в тази тема ли беше или в друга, една потребителка беше препоръчала с ефект блър праймъра на Elizabeth Arden. Наистина е много хубав, пробвах го на място в магазин и го купих, гримът се задържа по-дълго и лицето изглежда с по-равен тен някак си.

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_121041000999_-1

Този продукт на Hylamide и аз го поръчах и мазах, но не виждам и аз уау ефект. чакам да пуснат фон дьо тените в буутс и понеже са изгодни да пробвам.

# 336
Здравейте дами.На 42 години съм.Бихте ли ми препоръчали крем за мазна кожа.

# 337
Дай повече инфо какъв точно крем търсиш. Против бръчки, хидратиращ, дневен, нощен, с фактор, без фактор Simple Smile

# 338
Благодаря ви  за  отзивчивостта.От години ползвам Estee lauder.Последния с който съм в момента е REVITALIZING SUPREME като дневен и околоочен,а за вечер ADVANCED NIGHT REPAIR.От известно време  чувствам че ми мазнее много лицето и порете сякаш се забелязват повече.Фонд. тена ми е  на Guerlain с SPF 20.Бих приела и пробвала  предложения.Благодаря.

# 339
  • София
В момента ползвам крема и околоочния Resilience Lift на ЕЛ и ти ги препоръчвам за лятото. Много са приятни. Revitalising Supreme е по-мазничка серия и за мен е подходяща за зимата.

# 340
Имам молба към ползващите серум вит С на skinceuticals да погледнат дали серумът от снимката е оксидирал и дали става за употреба. Притеснява ме цвета му.
Благодаря! bouquet
http://prikachi.com/images.php?images/741/9149741l.jpg

# 341
Не съм го ползвала, но мисля, че не трябва да е жълт.

# 342
Палечка, мисля, че  серума е ОК, поне както го виждам на моя монитор. Аз съм го купувала само веднъж и беше също такъв. Също имах притеснения, че е оксидирал, но четох че е  нормално да е бледо жълт и без очетлива миризма, като оксидира ставал тъмно жълт до оранджев с  по-отчетлива миризма. Изразходих си го така, стана и малко по гъст и тъмен с времето, ама при тая цена сърце не ми даваше да го хвърля Simple Smile) После реших, че няма някаква разлика в ефекта поне при мен с по-евтини такива и не повторих покупката, макар че техния се смята за златния стандарт и най-издръжливия на оксидация уж.

# 343
...
После видях, че The Ordinary хвалят за по-добри (по-нови) продуктите на HYLAMIDE и поръчах SbsQ Аge за лице и за очи, а другите продукти махнах. Онзи ден ги получих и ще дам отзиви, само да мине някоя и друга седмица тест.
Влизам да дам отзиви за следните два продукта:
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51f9zDmy89L._SX522_.jpg

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51FIiJOQafL._SY679_.jpg

Мина вече повече от месец употреба и съжалявам, че съм ги взела предвид големите суперлативи на производителя. Със сигурност няма да повторя, ефект никакъв, още повече че цените им в сайта на производителя не са ниски - от порядъка на 70-75 лв. всеки. Пък и се оказаха неикономични, вече съм на 2/3 от опаковката, а не мисля че слагам много.

За сметка на това мога да кажа, че блъра добре матира. Има два недостатъка обаче: не е траен, ефекта е няколко часа, върши работа ако ще идеш на снимки примерно веднага след нанасяне. И другото неприятно е, че ако не внимаваш прави много забележим кир ефект. Цената му е от порядъка на 35-40 лв. и бих се замислила и за него дали ще повторя.

Въпрос: Някой позлвал ли е следните ампули?
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … erapia_meso_genix

Към тях съм се насочила да позлвам с уреда за мезотерапия.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:41 от Пит

# 344
  • Prismatica Aerie
Въпрос: Някой позлвал ли е следните ампули?
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … erapia_meso_genix
Към тях съм се насочила да позлвам с уреда за мезотерапия.
Аз ги ползвах, както и други видове от същия сайт.
Слагам след ампулата алое вера гел, или пръскам с розова вода (вместо контактен гел), докато минавам с уред за мезо.  Може би не правя нещата както трябва, но уредът просто няма как да се движи гладко, ако не се добавя постоянно влага. Съответно се получава натрупване и лепнене и  изпитвам нужда да си измия лицето.

Общи условия

Активация на акаунт