Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 191
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
Мими, благодаря за мнението, специалисти сте и затова се допитвам до вас.
И на мен ми изглежда подобна, ревютата са добри. bouquet Peace
На мен ми е по красив от Олата, тя малко тюфлек, но кой ти гледа външния вид! Wink
Хайде чакаме отзиви! Simple Smile

# 301
  • от Луната
Стардъст, и аз мисля, че ще върши работа, но не е ли 5 л? В смисъл може да ти е малка. От функциите аз ползвам само 3 на Горението Wink
Ето ви групите във фейса за Оля с рецепти и пояснения за уредите Wink https://www.facebook.com/groups/1126360830729659/
https://www.facebook.com/groups/1656077081319600/?ref=group_browse_new

# 302
Виктоалиа Т, мисля, че 5л трябва да ни стигнат, имало е по-голям друг магазин, но е свършил.

Благодаря!  bouquet

# 303
Е моя филипс е 5 литра ,ама стига ни.Като сготвих 4 литра супа топчета в неделя ,ядем я още ,направо ни втръсна.То което ядене да е и най вкусното ,ако го хапваш два пъти и ти писва.Пък не е и вкусно вече като се подгрява.
В тоя ред на мисли държали ли сте купата на кукъра в хладилника ,и после да я сложите в кукъра директно и да включите на подгряване? То при ИП сигурно може ,защото купата е метална и нищо няма да и стане ,ама при олла сигурно ще се повреди купата?Аз наФилипса винаги пресипвам ,омръзнало ми е ,но купата е капризна и нямам избор!(не че не се обели на 6-ия  месец)!

# 304
Стеф, прибирам и керамичната в хладилника и после на киип уорм претоплям! Нищо и няма за сега.....пък и да се развали ще купим нови няма да ни надживяват я! hahaha Колкото и мъчно да ми е, трябва да отбележа, че керамичната на ИП е доста по добро качество от тази на Филипса, имам я отдавна и не е мръднала!
Пет литра си стига абсолютно, много мразя цели бидони уреди...обичам малки кипри красиви неща, а не войнишки казани....ИП е 6 л, но никога не я пълня на МАКС. Нали затова съм взела такъв уред да готвим лесно по често, не да ядем една манджа цяла севмица! У нас почти никога не ядем ястие втори път.....готвя често въпреки че съм десет часа извън дома!

# 305
Е то коя да е купа е по добта от тази на Филипса.Моето обелено е не точно отлюпено или обелено.То е по скоро как да нажа "излиняло" т.е на средата на дъното на черната керамична купа има побеляло ,излиняло петно.Ами протъркано...... Wink  Simple Smile  ха колкото синоними да търся...не е добре купата плаче за нова...от 100лв ,ама няма да стане!

# 306
Е то коя да е купа е по добта от тази на Филипса.Моето обелено е не точно отлюпено или обелено.То е по скоро как да нажа "излиняло" т.е на средата на дъното на черната керамична купа има побеляло ,излиняло петно.Ами протъркано...... Wink  Simple Smile  ха колкото синоними да търся...не е добре купата плаче за нова...от 100лв ,ама няма да стане!
Не нееее, на базовия модел най стария купата е тефлонова, не керамична и доста добра изработка, гледах купите на новите модели Филипс, отвратителни са! Тефлоновата обаче рано или късно се надрасква, не излинява, просто има места където има обелено!Затова взех ИП, но не очаквах кеамичната му купа също да се държи прилично! Верно , нея ползвам по рядко, когато пържа или когато дргата ми е заета, но пак си е здравичка! Flutter

# 307
Докато вляза да изчета купих 6 литровата машина. 5 литровата има малко по-малко функции, а разликата в цената е малка.

Мими, колко деца имате?

Дали ще мога да набутам средно голяма пуйка в 6 литров кукър?

# 308
Стардъст имаме едно дете! Simple Smile Да ни е живо и здраво! Simple Smile
Пуйка на порции ще влезе според мен!  newsm78
Чакам те да кажеш озиви за машината, няма лошо, че си взела 6 л, може и много и малко! Simple Smile

# 309
  • София
Аз постоянно бутам купата на Филипса от кукъра в хладилника, дори топла, когато нямам време и бързам и обратното - вечер вадя от хладилника и директно на Reheat. Нищо не пресипвам. Ще си купя още една купа и капак аз, но за да имам, когато вече основната купа ми е с нещо и искам да сготвя друго.

# 310
Да ви е живо и здраво!  bouquet
 Joy
Питам, защото нашите са 2-ма тийнейджъри (едното не се храни, живее на салати) и сме 4-ма.
Ще пиша като пристигне и я пробвам, ще ми трябва и време да я разуча.  newsm78 #Crazy chef
Може би трябва да купя стандартна купа (резервна) за 6 литров кукър, за този модел не намерих.
Ние също не държим храна от предния ден, обикновено аз съм доброто прасе, което си носи на работа, когато е позиционирано в офиса и не готвим в големи количества.
Предполагам и че като пържите (при нас тази функция ще се ползва за картофки) не се омирисва и всичко наоколо, което е супер.

# 311
Аз лично събирам цяло пиле ,около 2,400 кг .Пъхам го цяло ,слагам чесънче,бира 1 кенче ,мазнина малко  ,и ако имам някакви зеленийки ,о и 1 с.л. мед задължително ,сол също и червен пипер. Пускам на Бейк за 1час и 30 мин и отивам на работа. Пилето става разкошно. Патица също 2кг и 500гр ,цяла влиза.Филипса ми е 5 литра така ,че в 6 литров съд ще стане. Дори последния път забравих да извадя пилето от камерата и то като е вдървено милото не можех да затворя капака на кукъра ,че краката му стърчаха  Sweat Smile  та ММ се притече на помощ ,резна му хрущялчетата ,затворих капака и готово. Значи в 6 литровите ще влиза и замразено ,няма да му стърчат краката Wink

# 312
Стефани  bouquet
Пък може и хляб да омеся знае ли човек ...  chef Joy

# 313
Стефани  bouquet
Пък може и хляб да омеся знае ли човек ...  chef Joy
А аз чак такива високи цели не си поставям! Joy Joy Joy

# 314
https://www.amazon.es/gp/aw/d/B06XSJN5QS/ref=pd_aw_sim_sbs_79_3? … ;dpID=7113reiNtRL
Този много ме изкушава заради цената. Мнения

Общи условия

Активация на акаунт