Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 212
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Рентабилно ли е да се купи и използва такъв уред, ако печката работи с газ и е доста икономична?

Едва ли някой купува такъв уред, за да прави икономия на газ или ток, с него се икономисва време.

# 241
Момичета, сдобих се със слоукукър от Лидл, Силвър нещо си, тяхната марка. Та искам тази вечер да сложа едно месо със зеленчуци да се готви през ноща, таймер не виждаме пише само степение ниска, висока. Та ако сложа яденето, кукера ше се изключи ли сам? Или?

# 242
Момичета, сдобих се със слоукукър от Лидл, Силвър нещо си, тяхната марка. Та искам тази вечер да сложа едно месо със зеленчуци да се готви през ноща, таймер не виждаме пише само степение ниска, висока. Та ако сложа яденето, кукера ше се изключи ли сам? Или?
КукЕра няма да се изключи Simple Smile, няма такава опция Жаки!  Simple Smile Ще трябва сутринта да го изключиш сама!

# 243
Миме, ако го включа в 22 до 7 сабалям няма ли да загори манджата бре😂😂

# 244
Миме, ако го включа в 22 до 7 сабалям няма ли да загори манджата бре😂😂
Ами в 22 ли ще лягаш моме! newsm78 Simple Smile
Можеш да го включиш на ниската степен, тя е едва едва, там нищо не загаря, щото не изпарява водата! От Бриколажа има таймерче за контакт, купих си го за 6 лв., можеш да си вземеш и да го нагласяш да спира след колкото време искаш! Hug
Нали слоукукъра си взела, на Силвър Крест? newsm78

# 245
В десет я:) На лоу викаш, добре зеленчици с пиле ще е, вода да слагам ли и ако да колко?

# 246
В десет я:) На лоу викаш, добре зеленчици с пиле ще е, вода да слагам ли и ако да колко?
Лоу е май опцията да държи топло! По добре на медиум, вода пилето ще пусне, зеленчуците също, но можеш да сложиш половин малка чаша.....не повече щото ще стане чорба! Най удобно е с таймерче, ама на не си купила още! Ако ставаш през нощта можеш да го изключиш щото девет часа бая ми се виждат даже и на ниска степен! Като за първи път по добре да го изпробваш през деня!!!! И аз го имам отскоро, преди имах друг!
Ето го, пълен със зеле а под него има свински пържоли!

# 247
Ох Миме ти и това ли имаш?!Браво на теб Wink !Само се чудя къде ги прибираш???

# 248
Ох Миме ти и това ли имаш?!Браво на теб Wink !Само се чудя къде ги прибираш???
Стеф, преди имах крок пот, но мама го стопи, щото го държах във фурната!
Сега имам само ИП и този слоукукър! Имам плот почти по цялата стена на кухнята, което прави около три метра!!!
 hahaha hahaha hahaha
Мултикукъра Филипс замина при мама! А ИП въобще не го прибирам, всичко готвя на него, адски ми е удобен! Party

# 249
Не получих отговор на въпроса си, но все пак да задам и втори: резервни уплътнения за Оля откъде е най—изгодно да се поръчат? Нещо взеха и те да здават, та да съм подготвена Wink

# 250
Не получих отговор на въпроса си, но все пак да задам и втори: резервни уплътнения за Оля откъде е най—изгодно да се поръчат? Нещо взеха и те да здават, та да съм подготвена Wink
Аз не знам, от сайта на Ола не става ли? newsm78

# 251
Пробвай в амазоните?! Има всичко!

# 252
Уплътнения за Olla могат да се поръчат от официалният им сайт (12 евро), от Olla България - 25 лв и Алиекспрес - от порядъка  на два долара и нещо. В китайския сайт се поръчват уплътнения в зависимост от литража, а не от модела. Предполагам, че ще паснат.

# 253
  • София
Момичета, не можах да намеря от къде да си взема капак за купата на мултикукър филипс, и резервна купа искам . Някой може ли да каже от къде?

# 254
  • София
Скрит текст:
Момичета, не можах да намеря от къде да си взема капак за купата на мултикукър филипс, и резервна купа искам . Някой може ли да каже от къде?
Какъв точно капак търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт