Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 087
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Фърста е с тефлонова купа.Нямам идея дали може да готви без нягане защото нямам Фърст .Интересувах  се от него заради майка ми а тя си има Филипс и исках нещо под налягане да и взема.Затова знам че купата е тефлон и знам че купата на ИП става на Фърст абсолютно точно.
Е щом става няма какво да се мисли, купувате Фърст с купа за ИП! Фърста като функции е по добър, има печене на кекс в ИП не става! Рецепти за готвене с Фърст в Ю туба има много, хората и лютеница варят!
Кристи, на ИП също не може да се готви без налягане, освен на програма слоукук, йогурт, пара и сотиране! Ама то е достатъчно!

# 511
Да де, въпросът е дали ги има тези програми на Фърста, защото не ги видях на панела  Simple Smile

# 512
Да де, въпросът е дали ги има тези програми на Фърста, защото не ги видях на панела  Simple Smile
Ей тук има по подробно описание на функциите му! За цената си е перфектен, но както са писали хората очевидно някои програми на ИП ги няма? Thinking
https://multi-cooker-review.blogspot.bg/2018/01/first-austria-fa-5130.html

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 11:04 от mimi.7299

# 513
Благодаря Heart
Да, няма никакви други функции, освен варене и кекс.

# 514
Благодаря Heart
Да, няма никакви други функции, освен варене и кекс.
За мен си нали ти казах, липсват ми някои от опциите на Филипса, много добре си работех и с него....не че сега с ИП ми е зле, той поне има пържене, мляко, слоукук! Но аз пък имам и слоукукър!? newsm78 Joy

# 515
На мен идеята ми беше дали да чакам да се скапе фильо и да сменя с херметик, но като гледам май ще трябва просто да добавя херметик и да си ползвам и двата Joy Ще ми трябва втора кухня скоро!

# 516
Ще ми трябва втора кухня скоро!
На мен трета...... Blush Blush hahaha hahaha

# 517
  • Varna
Оф, бе Cristiiii,
не спря да ги пилиш теС нокти 'начииии:35: Joy Joy

Да знаеш, че колкото да ми е криво, да ми е ревливо   като  видя аватара ти
се хиля на глас Hug

# 518
  • България
Благодаря за мненията! Ще си оставя кукърчето 3037.
Мислех, че не е тефлоново покритието, защото вътрешния съд е светъл. Дано да издържи по-дълго купата.
А откъде се купуват купи? В сайта на Филипс няма налични.

# 519
  • София
Купи от кукъри може ли да се ползват като тенджера на котлон ?

# 520
Оф, бе Cristiiii,
не спря да ги пилиш теС нокти 'начииии:35: Joy Joy

Да знаеш, че колкото да ми е криво, да ми е ревливо   като  видя аватара ти
се хиля на глас Hug
Радвам се! Ако искаш, при тежки състояния на кривотия, мога да пратя оригинала в цялото му достолепие от седем кила котан Blush

# 521
  • Varna
Благодаря душе Hug
Скрит текст:
Но имам цели два броя

# 522
Купи от кукъри може ли да се ползват като тенджера на котлон ?
Не е желателно, мисля че пишеше в упътването да се ползват само с уреда!
Кристи има време да си пили ноктите щото кукъра готви....! А тя пили ли пили.....! Joy Joy Joy

# 523
# 524
Делта, значи може да ги съберем да другаруват, докато ние готвим Joy

Общи условия

Активация на акаунт