Пазаруване от Amazon - тема №66

• 86 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте,
Тези, които получиха това яке имат ли някакви дефекти по него? http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01BWYBZ92&cAsin=B01BWYC14U&fc=1

Моето го взех днес и по продължението на целия гръб има нещо като мухъл - белезникави петна  Sad

# 256
Някой беше питал за доставка от Амазон на пратка от Австрийски пощи AT Post- в БГ доставят до адрес куриерска фирма M&BM Express - не ги бях чувала, но са много точни.

# 257
Момичета,как е политиката на италианския вип за връщане на пощенските разходи при връщане на продукт.Доколкото изчетох май няма значение какво и как си получил,разходите по връщането са за моя сметка?  newsm78
Връщането е за твоя сметка. Поръчах си бански, но явно не съм гледала и получих само долница Simple Smile. Пробвах да я върна, но ми казаха че трябва да си поема разходите за връщане.

# 258
  • In transit
Момичета,как е политиката на италианския вип за връщане на пощенските разходи при връщане на продукт.Доколкото изчетох май няма значение какво и как си получил,разходите по връщането са за моя сметка?  newsm78
Връщането е за твоя сметка. Поръчах си бански, но явно не съм гледала и получих само долница Simple Smile. Пробвах да я върна, но ми казаха че трябва да си поема разходите за връщане.
Ако е по-тяхна вина връщането си поемат разхода. Например грешен продукт, размер/цвят и прочие.

# 259
  • ВАРНА
Ако е по-тяхна вина връщането си поемат разхода. Например грешен продукт, размер/цвят и прочие.

За Испанския знам,че поемат,но за Италианския не виждам да го пише в условията  newsm78 Имам едни съмнения,че обувките Галиано,които получих не са оригинални - нямат на подметката отдолу лого,както би следвало за маркови обувки - какво е вашето мнение?

http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01BLKS6CQ&cAsin=B01BLKS7UM&fc=1

Ето за сравнение в друг Амазон:

https://www.amazon.de/John-Galliano-840523-Damen-Ballerinas/dp/B … Y87JGB0E2TPMGHA1J

# 260
  • Sofia
Имам три чифта кецове Galliano и едни дамски обувки, само на обувките има лого на подметката.

# 261
  • ВАРНА
Имам три чифта кецове Galliano и едни дамски обувки, само на обувките има лого на подметката.

Ако кецовете са с гумена подметка е разбираемо,но обувките с нормална подметка,поне всички,които аз съм виждала имат лого  Thinking

# 262
  • София
моля някой ако е получил това яке на superdry да каже като размер как е?
благодаря
Скрит текст:

# 263
Някой беше питал за доставка от Амазон на пратка от Австрийски пощи AT Post- в БГ доставят до адрес куриерска фирма M&BM Express - не ги бях чувала, но са много точни.
Нещо не са много точни Wink
В проследяването ми излезе, че не са успели да доставят пратката ми вчера. Да, в посочения час нямаше никой на адреса, но нямам никакво известие, че са идвали и че имам пратка!

# 264
Аз също отсъствах, не знаех че ще идват, но ми се обадиха по телефона да се разберем за друг ден.

# 265
  • София
От испанския ВИП така й не си получих три пратки. Днес им писах, казаха, че са загубени и ще ми върнат парите. В какъв срок го правят? Тъпо ми стана и добре, че ви четох коментарите, че на тях често им се случва и следващите поръчки ги правих от италианския.

# 266
Здравейте,
Тези, които получиха това яке имат ли някакви дефекти по него? http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01BWYBZ92&cAsin=B01BWYC14U&fc=1

Моето го взех днес и по продължението на целия гръб има нещо като мухъл - белезникави петна  Sad

Моето е в перфектно състояние. Специално го оглеждах защото имаше хора да се оплакват и от другите марки кожени якета. Ама има едно сиво на цвят пак от тази марка и има 2 точици олющено на гърба но почти не се забелязват.

# 267
  • ВАРНА
Айде и на мен ми блокираха акаунта и в немския и в английския Амазон,във ВИПовете също ? Факс нямам,как процедирате и  каква информация и как пратихте?

# 268
Isaco якетата отговарят ли си на номера  newsm78

# 269
  • гр. София
Аз все още не съм получила поръчки от испанския и италианския ВИП от 16 март. Има ли и други като мен?   Sad

Общи условия

Активация на акаунт