Пазаруване от Amazon - тема №66

• 86 473
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
От испанския ВИП така й не си получих три пратки. Днес им писах, казаха, че са загубени и ще ми върнат парите. В какъв срок го правят? Тъпо ми стана и добре, че ви четох коментарите, че на тях често им се случва и следващите поръчки ги правих от италианския.
Бързо действат,пращат мейл...мн.са коректни Peace Даже ми писаха,ако случайно си получа пратката да я задържа...обаче нямах тоя късмет Wink

# 271
  • Варна
Аз все още не съм получила поръчки от испанския и италианския ВИП от 16 март. Има ли и други като мен?   Sad
Има Leila , моята не пристигнала е от IT от средата на март.

# 272
  • ВАРНА
Isaco якетата отговарят ли си на номера  newsm78

Умалени с 1-2номера  Peace

# 273

bouquet Мерси!За това блокиране на акаунта ти ще им пишеш ли или ще изчакаш малко?

# 274
  • ВАРНА

bouquet Мерси!За това блокиране на акаунта ти ще им пишеш ли или ще изчакаш малко?

Писах от контактната форма в сайта,като пейстнах мейла с запитване какво е това.Все още нямам отговор и не мога да вляза  Crossing Arms

# 275
# 276
  • гр. София
Аз все още не съм получила поръчки от испанския и италианския ВИП от 16 март. Има ли и други като мен?   Sad
Има Leila , моята не пристигнала е от IT от средата на март.

Аз писах и на ES, и на IT. От испанския ми отговориха, че пратката ми се е изгубила и ми възстановяват сумата + 5евро компенсация. Бяха кожени боти.... Жалко!
От италианците още нямам отговор. Там са 5 неща, цялата поръчка я разделиха на 3 и нищо не е дошло досега.

# 277
  • София
От испанския ВИП така й не си получих три пратки. Днес им писах, казаха, че са загубени и ще ми върнат парите. В какъв срок го правят? Тъпо ми стана и добре, че ви четох коментарите, че на тях често им се случва и следващите поръчки ги правих от италианския.
Бързо действат,пращат мейл...мн.са коректни Peace Даже ми писаха,ако случайно си получа пратката да я задържа...обаче нямах тоя късмет Wink
Писах им, и на мен така ми казаха, ако нещо получа, да си го задържа, ще върнат парите и 5 евро не разбрах за какво. Яд ме е, защото бяха два чифта сандали и едни дънки.

# 278
Явно им е писнало от Бг номера с празни карти, отказване на приемаме на пратки и т.н и предпочитат да не пращат до Бг.  Mr. Green

# 279
Явно им е писнало от Бг номера с празни карти, отказване на приемаме на пратки и т.н и предпочитат да не пращат до Бг.  Mr. Green

Ееее, сега поръчах апрески и сандали Sad

# 280
  • София
Да, сигурно е затова, даже затварят Виповете, заради българските номера, щото другите европейци не ги правят. Stop Ако не сме ние да пазаруваме, не знам как ще се издържат амазонци. Laughing

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 00:07 от veka

# 281
Да бе амазон се издържа благодарение на българите Wink. Иначе за купуването с празни карти и разни блокирания, които така и не мога да разбера каква е целта, се практикува предимно от българи. За другите мога да ти кажа, че не си позволяват умишлено да купуват с празни карти защото банката им ги глобява, или пък си ползват овърдрафта Wink.

# 282
# 283
Аз не пазарувам с празни карти и пак ми загубиха пратка. Върнаха ми парите веднага.

# 284
Да бе амазон се издържа благодарение на българите Wink. Иначе за купуването с празни карти и разни блокирания, които така и не мога да разбера каква е целта, се практикува предимно от българи. За другите мога да ти кажа, че не си позволяват умишлено да купуват с празни карти защото банката им ги глобява, или пък си ползват овърдрафта Wink.

Скрит текст:
Тези "празни" карти са ти голяма мъка -  повече те брига, отколкото Амазонци сякаш  Laughing 
Ако толкова не им изнася - много е лесно да прекратят практиката - канселират поръчката веднага, ако няма наличност... Но не го правят, не защото са глупави или още чакат някой да ги светне за тая порочна "българска" практика Wink, а просто имат сметка от това - повечето хора зареждат сумата и си плащат като попове, макар и с 2-3 дни по-късно. Какъв ти е проблемът на теб обаче, така и не става ясно? newsm78  Каквото не е забранено е позволено. В момента, в който го забранят - ще спре и да се случва.  Peace

куфари
http://de.buyvip.com/ref=pe_180801_96998571_dpi9?src=email&s … f=qd_women_eb_1_0

яке Pepe Jeans London - S - 17,50
http://es.buyvip.com/ref=pe_220051_96940821_dpi3?src=email&s … =qd_women_eb_1_96

яке DreiMaster  - S - 32
http://de.buyvip.com/ref=pe_180801_96998571_dai?src=email&sa … ref=qd_dp_ssr_p_2

Общи условия

Активация на акаунт