AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 100 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Аз търся мнения за аксесоарите за коса и за комплекта печати за маникюр?

# 406
  • Бургас
Да,потъмняват и се излющват.Но всяко бижу с различни темпове,имам и няколко,които нося с години и чак сега лееко се промениха.
Като цяло са хубави бижутата.Издържат в пъти повече от тези в бижуманиите.

# 407
Печата за нокти става.От аксесоарите не съм доволна.

# 408
Бижутата им са на двата полюса. Има наистина много сполучливи, но и дрънкулки. Просто трябва опит и усет в избора. Често на снимките изглеждат разично, на  живо - невзрачно. Аз имам , майки ми също поръчва вече сме се научили имаме несполучливи попадения.

# 409
Терапията за коса, новата, против  накъсване с отмиване ли е?

# 410
Печата за нокти става.От аксесоарите не съм доволна.
А за печата какво имаш предвид под става? Върши ли си работата? Пробва ли го на ноктите? Че съм го загледала ама не е ли 10 лева много за това

# 411
  • София
Аз си бях купила предишният печат за нокти, който беше с друг дизайн и абсолютно за нищо не ставаше. Две мои познати също взеха от него и бяха на същото мнение. Пластинките не са достатъчно релефни и изобщо не може да се задържи лак, за да отпечата добре.. :/

# 412
Е тогава със сигурно се отказвам. В джъмбо мисля, че има такива по-евтини. Поне и да не стават знаеш , че не си дала 10лева. Благодаря ти! Hug

# 413
  • Стара Загора
Днес колежката ми донесе следващата 16 брошура. Хич не ми се занимаваше със снимане, а и е повече страници. Вече са залепени, вместо да са с телбод и постоянно се затваря. В средата има и като отделни, по-малки листи. Направо беше мъка, а и на изкуствената светлина беше голям зор. Колкото се вижда толкова. Повече, като ви я дадат на хартия. Smile

http://www.snimka.bg/?album;aid=5111376

Има добри намаления, но кошницата с продуктите за тяло според мен е скъпа и не си струва.
На мен тази рокля ми хвана око, ама ме притеснява да не е като нощница и с кофти материя. Също не знам какъв размер да взема, в случай че се реша. Не че не мога да я върна де.

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avon-16-2017.5111376.38278858 чантичката също не е лоша

Ако цвета е този малинен, който виждам, много ще се радвам. Тези обечки са сладурски:

Елегантната чанта също много ми хареса, само че не и на тази цена. Забелязвам че са пуснали доста бижути, както и дрехи - гащеризон, джегингси, пижами.

Да питам и за новия дуо аромат Eve Duet, понеже го обмислям. Заслужава ли си, понеже от ароматните страници знаете понякога колко се лъже човек. Не е нещо ново и уау, но не можах да се сетя на кое друго ми прилича?

Някоя от вас купувала ли е от дифузерите (тези с ароматните пръчици), които пускат? Добри ли са?

# 414
Гледах, гледах и не можах да видя тези печати за нокти Crazy На коя страница са?

# 415
Аз си бях купила предишният печат за нокти, който беше с друг дизайн и абсолютно за нищо не ставаше. Две мои познати също взеха от него и бяха на същото мнение. Пластинките не са достатъчно релефни и изобщо не може да се задържи лак, за да отпечата добре.. :/
Благодаря, и аз ще се въздържа тогава Wink

# 416
От дифузерите съм купувала два вида, единият портокалов май беше, другият не помня. Слаби са, не могат да ароматизират малко по-голяма стая. За мъничка стая стават, но пак не им е така плътна миризмата както други, които съм ползвала.

# 417
iv4enceto_91, благодаря за каталога Kissing Face

# 418
  • Някъде по Дунава
Имате ли впечатления от кръглата четка за коса на Ейвън?

# 419
  • София
Тези обици с камъчетата са хубави.Имах и сребърни такива.Едно към едно са.Два много сполучливи и ефектни пръстени имам също.Като цяло ми харесват! Peace

Общи условия

Активация на акаунт