AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 100 540
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Не знам, само кафявия е ползвал мъжа ми, като свърши ще му поръчам друг

# 646
Бялата рокля и на мен ми бе любима,но е спряха май...Като други хубави аромати.В момента довършвам Златната,но и нея не я виждам в каталозите напоследък.

# 647
  • София, България
Спорът е приключен, поради тази причина реших да стана по-редовна в тази тема Wink
Колкото до очилата поръчах ги и то не за мен, а за човек, който има нужда от очила със защита от компютър (нищо друго не му трябва), но не е сигурен дали ще се възприеме с очила и дали ще ги носи. За това цена от 20 лв, не е нищо за подобен аксесоар, ако му харесат и свикне с тях - още по-добре. По натам ще купим по-хубави.

# 648
А тюрбанът струва ли си парите?

# 649
А тюрбанът струва ли си парите?

Тюрбанът е страхотен. Направен е от материал от който са направени кърпичките за почистване на прах или стъклено повърхности, тип релефен микрофибър, попива вълшебно, лесно се пере и съхне. Препоръчтам го с две ръце.

# 650
В кой каталог е този тюрбан?

# 651
  • София
В кой каталог е този тюрбан?

Виждам го в К17

# 652

216 стр. за 8.99 лв. ? Попива ли наистина хубаво?

# 653
Много жени правят грешка, считайки, че колкото по-висока е SPF защитата, толкова по-добре. Въпреки това, и кремът със SPF -5, и този със SPF-20 действат не повече от 2 часа.

Това прочетох днес в сайта на Арлен, като се замисля има логика. Значи мога да ползвам с SPF 10, че моят крем е такъв, а имам доста,  не ми се сменя, как смятате?

# 654
  • София
Много жени правят грешка, считайки, че колкото по-висока е SPF защитата, толкова по-добре. Въпреки това, и кремът със SPF -5, и този със SPF-20 действат не повече от 2 часа.

Това прочетох днес в сайта на Арлен, като се замисля има логика. Значи мога да ползвам с SPF 10, че моят крем е такъв, а имам доста,  не ми се сменя, как смятате?

Това и аз съм го чула по ТВ. Просто времетраенето е различно. Ползвай си ги, но не разчитай, че цял ден ще те пазят /даже и с високия фактор/.

# 655
  • София
raja_nikol, така е. Когато си изложена на силно слънце, поне през 2-3 ч. тряба да се слага от крема със слънцезащитен фактор.

# 656
Ами аз цял ден съм на работа, излизам и се прибирам по тъмно, значи може само сутрин

# 657
Ами аз цял ден съм на работа, излизам и се прибирам по тъмно, значи може само сутрин

Направо може и без в този случай.

# 658
  • София
Аз правя така: когато е много акртивно слънцето, слагам крем със слънцезащитен фактор 50,
 ФДТ и пудра. И аз по цял ден съм в офис. Кожата ми става на кафяви петна и затова слагам повече продукти. Не знам дали е най-правилния начин, но кожата ми се чувства добре и нямам тъмни петна. Това ми говори, че съм на прав път. Може и да бъркам. Зимните месеци слагам само слънцезащитен крем с фактор 15-20. Правя го само веднъж, сутрин. Нямам това време да се мажа през 2 ч. с кремове. Това го предлагат дерматолозите. Прави са, но не всеки може да го проложи.

# 659
Забравих да дам отчет- много ми хареса Фер Ауей Голд, утре ще пробвам трайност, но аромата е мой, определено Blush

Общи условия

Активация на акаунт