AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 100 533
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, как са мъжките комплекти като тези например?
https://www.avon.bg/prodykt/304-47794/_/muzhki-komplekt-classic-shaving или https://www.avon.bg/prodykt/304-47796/_/muzhki-komplekt-energisi … -and-moisturising
Чудя се за подарък, но никой не е ползвал продукти от тези серии и съм в чуденка.

# 676
Получих муса за къдрици и обем, но никъде не пише как се ползва. Някой с опит би ли споделил на суха или на влажна коса го използва?

# 677
  • Бургас
Аз редовно си използвам пяната за вана като душ гел.
А за серията с овес - много е добра! Имам и душ гел и лосион,харесват ми! Препоръчвам ги!

# 678
  • Пловдив
Камея благодаря:cherry_blossom:

# 679
Момичета, как са мъжките комплекти като тези например?
https://www.avon.bg/prodykt/304-47794/_/muzhki-komplekt-classic-shaving или https://www.avon.bg/prodykt/304-47796/_/muzhki-komplekt-energisi … -and-moisturising
Чудя се за подарък, но никой не е ползвал продукти от тези серии и съм в чуденка.
Много добри отзиви имам за балсама след бръснене, но за мен другият комплект с пяната за бръснене е по-хубав. Пяната е много търсен и харесван продукт.

# 680
Получих муса за къдрици и обем, но никъде не пише как се ползва. Някой с опит би ли споделил на суха или на влажна коса го използва?

Предполагам, че на влажна коса слагаш на дланите и мачкаш.  newsm78 И моят е при мен и седи на тоалетката още неизползван. Може би утре след баня да стане, че да разредя пресата малко.

# 681
  • вкъщи
Може ли снимка на този мус за къдрици? В каталога не го виждам..

# 682
# 683
  • София
Този мус помага да начупим косата и да придадем къдрици на прическата или помага с нещо на естествено къдравата коса?  newsm78

# 684
Luisi, благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 685
Този мус помага да начупим косата и да придадем къдрици на прическата или помага с нещо на естествено къдравата коса?  newsm78
Помага да начупим косата, аз след измиване мокра докато е я начупвам с муса и след това на следващият ден примерно само с влажни ръце намокрям леко косата без да я сресвам , намачквам пак с ръце и така поне 3 дни може да изкара.

# 686
  • вкъщи
А твърди ли стоят къдриците или просто ги оформя. Аз искам меки, дефинирани къдрици, с блясък..А повечето продукти ми ги правят като клечки. Не търся този ефект.

# 687
Ползвах тампоните с пилинг ефект, но нещо не ми понасят на мен. Имам ситни пъпчици по челото и шията, случвало ли се е и на други?

# 688
Ползвах тампоните с пилинг ефект, но нещо не ми понасят на мен. Имам ситни пъпчици по челото и шията, случвало ли се е и на други?

Много ли са?

# 689

Ползвала ли си други продукти с гликолова киселина? Тук е 10 процента което се смята за тип домашна употреба, дори по- ниско от повечето предлагани по аптеките специализирани  продукти са със 12%, а в козметичните салони е и до 70% може.  Чела съм че на кожата й трябва време привикване затова професионалния пилинг изисква подготовка за 4-8 седмици тампони или гелче с ниска концентрация на гликолова к- на - за подготовка. Нещо от сорта на това което предлага Ейвън. Така че това за което пишеш е нормално според мен. За пилинг в салони съм чела че има доста голям списък неща които не трябва да се правят на лицето преди и след - грим маски излагане на слънце, депилация и др. След проф. Пилинг показват едни червени отекли лица....Но пак казвам там стига до 70%. Тук е 10%. Няма как да е пилинг и като  почнеш  да нямаш никакви усещания. Ако нямаш нищо значи не става нищо ефективно. Обаче  къде свършва естественото дразнене и почва алергията наистина не мога да кажа. Аз правя подобни домашни пилинги вече няколко години подред. И с гелчета и с тампони. Но не ползвам фдт, пудри основи , сенки които да кажем допълнително да дразнят. После използвам хидратиращи кремове без силни съставки. Може би да видиш десетина дена как е и после да решиш какво да правиш.

Общи условия

Активация на акаунт