,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 409
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Каква болница - тя на улицата роди. Направо "домашно раждане" с асистиране на професионално лице.

# 271
  • София
Чудя се, с какво изнудва Мазов майка си, за да я принуди да връчи пръстена на Хинова, и дали мамчето ще го направи?

# 272
Точно изгледах серията от снощи. Седя и си мисля на каква блага душица попадна Хинова за свекърва...  Grinning

# 273
  • Майна Сити
Ееее, това с оцета бях го забравила - "маринованата да влиза"  hahaha

# 274
  • тук, на мястото си
Прекалиха сценаристите пак. То не беше клечка и то от чубрица, то не беше тения за отслабване, сега оцет против забременяване, другата серия някой олио ли ще пие или със сол ще се натравя?
На Мазов майка му се държи 1000 пъти по-добре от най-неоправданата майка в света -  Евгения. Снощи за първи път Иван Генадиев взе че ми хареса.

# 275
  • Другата България
И на мен така.
Малко ми стана странно как Борката попита Вяра "какво ѝ става" за Галя. Уж са си само "колежки" Grinning, пък пък заби такъв въпрос. И после за да угоди на Галето хвърли половинката монета. Mr. Green

# 276
И на мен така.
Малко ми стана странно как Борката попита Вяра "какво ѝ става" за Галя. Уж са си само "колежки" Grinning, пък пък заби такъв въпрос. И после за да угоди на Галето хвърли половинката монета. Mr. Green
Да, което потвърждава, че ТОЙ не знае какво иска, а не Вяра.

# 277
  • Русе
Е, и родилката в асансьора оцеля. Където Пецан прави епизиотомия с онова левзие ли беше?
Ерна от негативен образ я направиха толкова бяла и добра, че прощава дори пукнати ребра.
Дано за Наталия и Калин се развият нещата добре. Разплаках се на сцената м-у Наталия и майка ѝ.

# 278
  • София
Какво точно е станало с Евгения и професора, че изтървах.  newsm78

# 279
  • Bulgaria
Какво точно е станало с Евгения и професора, че изтървах.  newsm78

Ако питаш за Камбуров-той и се разсърди ,понеже тя се отказа да съди Генадиев заради размяната на децата .Все пак е отгледал Александър и му е като син и по този начин иска възмездие

# 280
Вчера имаше ли сцена между Генандиеви, че аз не видях такава?

# 281
  • Bulgaria

Имаше две сцени.Първата беше в тях -Генадиев направи прочутия чай с кардамон ,но Жени го изсипа в мивката.И след това се срещнаха пред съда ,но той закъсня ,заради случая с майката на Наталия .Явно ще се влачат до края на сезона с този развод Grinning

# 282

Имаше две сцени.Първата беше в тях -Генадиев направи прочутия чай с кардамон ,но Жени го изсипа в мивката.И след това се срещнаха пред съда ,но той закъсня ,заради случая с майката на Наталия .Явно ще се влачат до края на сезона с този развод Grinning

Значи..хич не съм внимавала в картинката Simple Smile

# 283
  • София
За вчерашния епизод питах и за Генадиев, не се изразих ясно в предния пост. Благодаря за отговорите.  Hug

# 284
Мазов и Хинова са страшни просто  Mr. Green " Ще проверим в графика кои не са дежурни и те ще са "  Joy Joy Joy Такъв темерут, чак ми става симпатичен вече.

Ернестина много ми хареса снощи, но аз си я харесвам още от началото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт