,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 413
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
От началото на този сезон, Галя много противна взе да ми става.

# 286
За да вкарат "правилно" новите двама артисти в драмите на сценария се наложи да забъркат Галя между тях при което я сринаха като образ. Дано това се промени когато Борис най-накрая се ориентира какво точно иска.

# 287
 newsm53 И аз /въпреки вътрешната ми борба/  трябва да си призная , че от известно време  харесвам как Ерна прави образа на София /май така беше името/ .
Генадиев най-после му падна пердето и  каза на Женито  ,че е  проста и нахална  лелка , която си живее в собствения свят и само изисква от хората .
Галя пак взе да напъва  Наумчо - защо пазиш тая монета и т.н. Тъкмо бях решила ,че ще го изрита .
Калин и Натали  са много  непринудени и нежни , харесвам ги и двамата .Дано да им  отредят  хубаво бъдеще   newsm17

# 288
Харесвам Ерна от самото начало. Има развитие в образа на София и тя го предава
правилно.

# 289
  • somewhere near the sea
Много е странен и многопластов образът на Иван Генадиев. От една страна е перфектен професионалист, добър и справедлив ръководител, от друга е подвластен на емоциите, влюбен в жена си и готов на престъпление за нея. От трета страна участва в доста тъмни, измамни схеми, върти странични сметки, доста безскрупулно извлича лична изгода от най-различни неща... Не знам още дали ми харесва.

# 290
Тези с еднопластовите образи ги разкараха за Лондон. Останалите са достатъчно многопластови с поле за обрати за още няколко сезона  Simple Smile

# 291
От една страна е перфектен професионалист, добър и справедлив ръководител.....
С всички други думи се съгласих, но не и с тези. Професионализма му свърши, като остави сама Стилянова да умори родилката в първи сезон. Изобщо не беше професионално това. После Сашко тръгна да замазва последствията от "професионалзма" му. Оня пак се ската като мишка. Нито го смятам за справедлив ръководител. Гледа само собствената си изгода. Що не предложи собственото си място на някой друг, а предложи Кръстева? Щото чрез нея ще си върти неговите шашми. Що прецака доцентурата на Романова? Щото трябваше да внедри Мазов, за да може пак да си натъкми нещата в болницата за собствен интерес. И още много други примери има...

# 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Беше ни намекнато многократно,че е мн тачен специалист АГ,затова да приемем,че наистина е такъв.
Обаче справедлив ръководител и директор - абсурд.Че той още от първи епизод върти сделки за източване на касата(колко ли милиона има в неговите офшорки),прикрива пияни лекари,назначава негови си хора.И сега за капак,налазва в още по-дълбоки води за крадене(и това отново чрез болницата,която тооолкова много обича като свой дом). Stop

В клаун фиестата му с Генадиева обаче съм на негова страна.Смятам,че направи всичко,подтикнат от безгранична любов към съпругата му.

# 293
Иххххх, сега как ме гризе какво каза Ана на Наталия  Grinning

# 294
Ех,много готин тоя Калин бе! Close
На моменти имам усещането,че комбинацията между малко ''дървената'' и не дотолкова раздаваща се игра на Ерна + това,че героинията и не знае как да се държи като майка и е малко нескопосана,всъщност е хубава комбинация! Grinning

# 295
  • София
Лечение с бира и водка  hahaha Глупост, след глупост.

# 296
И то след упойка ooooh!

# 297
Божееее, този Врабчев всеки път като го гледам, все едно гледам Малин Кръстев, много ми харесва иронията му, искам повече сцени с него  Laughing

# 298
Добре бе,тая Евгения,що влиза по къщите на хората без да звънне или почука?!То вярно и е син,ма на 33 е все пак,не на 3!

# 299
  • София
Добре бе,тая Евгения,що влиза по къщите на хората без да звънне или почука?!То вярно и е син,ма на 33 е все пак,не на 3!
Точно, как ли не ще се влиза  така у нас  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт