,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 420
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
На мен пък ми стана гадно относно егоистичното отношение
към Жекова и и желанието й да стане приемен родител на Коко.
Тя има това право и се надявам да я одобрят. Детето трябва да
има шанс да се измъкне от дома и да живее с истинска майка.

# 331
Подскажете ми как половината от монетата на Борис се озова у Вяра. Нещо съм изтървала момента.

# 332
  • София
Подскажете ми как половината от монетата на Борис се озова у Вяра. Нещо съм изтървала момента.
Борис я изхвърли, а Вяра прерови кошчето и я взе. Това се случи пред рецепцията до автомата за кафе.

# 333
.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 14:56 от пеп-4o

# 334
  • Другата България
Борис я изхвърли......

В присъствието на Галето.

# 335
Борис я изхвърли, а Вяра прерови кошчето и я взе. Това се случи пред рецепцията до автомата за кафе.

Мерси.

# 336
  • somewhere near the sea
Не можаха ли майката на Мазов и Женя да ги обуят в хубави обувки, поне за пет минути. Какви са тези бабишкерски истории на краката им ooooh! Първата се има на много класна.
И Жекова(Марта) я обуват с подобни мъжки обувки. Много са грозни.

# 337
Е то с тия кг. не могат ток да я сложат Марта. А и мед. сестра с токчета в отделението не съм срещала. В първи сезон, когато срещна старата си любов, ако помните и го чакаше вечерта беше и с хубави и с хубаво палто. Бяха се опитали да я нагласят.
Изобщо само в  този сезон комай са карали джаста - праста от към гардероб. И Виолета в последно време не ми харесва как я обличат...
А в първи сезон беше на гребена на вълната. Grinning

# 338
А вчера Виолета имаше петно на белия панталон.

# 339
  • Другата България
 Grinning Къде ги виждате тези неща....

# 340
И аз никак не съм от наблюдателните. Уж гледам, гледам, а после като чета тук се оказва, че сто неща не съм видяла  Laughing

# 341
Разводът и монетата комай ще изнесат целия сериал на гърба си, мине се  - не мине - все за тях дават Joy
Очаквам сега Вярка да я занесе на бижутер да я направи цяла Crossing Arms

# 342
  • Другата България
Колко серии е сезона?

# 343
Казаха, че май 50 епизода. Жени как нахълта при Калин без да почука... smile3555 Ама и той душичка, та я търпи.

# 344
  • Другата България
Довечера е 40, значи още две седмици някъде остават.

Общи условия

Активация на акаунт