,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 502
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Няма такава връзка, тя се амбицира, за да отмъщава на съпруга си.

# 436
Не знам за Евгения, но отношенията на Богданов и Виолета са ми странни. От къде чак бъдеща сватба намесиха? Никак не вкараха богаташа в сюжета, освен в сцените с Вили и ей така от нищото се оказва, че това е паралелна връзка (една от многото явно). Той дори си има годеница и т.н.

# 437
Богданов скоро  благодарение на Вили   може и да няма годеница .Няма начин точно тя да си замълчи  и да се остави  надцакана .
Евгения с такава тъпоумна наглост  командореше  Марта-Магда , а  тя  само свиваше уста и май заради Генадиев  и  изпълняваше  молбите-заповеди . Искам някой да я сложи на място , но май  ще попречат на Кръстева / така хванах в промото  newsm78/ .

# 438
И аз дочух фраза от Кръстева "няма да стана кукла на конци" или нещо от сорта. А така ми иска Катя стане шеф на болницата и да изрита Евгения.

Дано да потръгнат нещата на Вяра със състезателят. Всъщност как да разберем кой е актьора като едва му видях очите, но който и да е, ще е по- добър избор от Борко. Поне ще и' помогне да надделее страховете си, свързани с мъжете, или на мен много, много ми иска.  Heart Eyes

Според мен Вили ще разбере , че бизнесменът има няколко годеници, или поне горките момичета вече се виждат такива на льольото. И тогава ще атакува, както само тя го може!

# 439
Кирил Недков се казва актьорът.

# 440
  • София
Напоследък сценаристите отново прекалиха с малоумията и пресолват яко.
Това с Виолета и Богданов е толкова смешно и изсмукано между пръстите, че няма накъде.
Вместо Виолетка да се бори за кампанията си, сега се занимава с пълни простотии, да му се бърка в личния живот при положение, че той недвусмислено и показа, че не я интересува и само я е използвал. А в колата Виолета се държеше като наранена ученичка видяла момчето на мечтите си да се целува с друго момиче. То бива, бива ама така простотия не бива.
Образите на Тасев и Добрева деградираха до нивото на второкласна латино/индийска сапунка.
За Евгения пък не ми се отваря дума. И супер злобен и прост да си по този начин няма да се държиш на едно ново и непознато за теб място. Ама нали трябва да има интрижки и драмички.
Нищо общо няма с реалността този сериал, въпреки че крещи точно за такова внимание.
Тамън ги похвалих един/два пъти и те побързаха да се *зсерат на метеното.

В момента сериала няма ясна фабула, никаква концепция и изобщо не знаят за какво се борят и какво ще възмездяват...

# 441
  • Варна
Вили я виждам да му се мазни сега да събере колкото може повече инфо, материал и всичко нужно и.. И в деня на сватбата тя с другите му любовници цъфват на церемонията и оня ще му стане много весело... Той не познава Вили... Виждам я след като му каже това което иска да му казва да каже... '' ваш е момичета '' и онея да го разкъсат 😁😈😁😈😁😈

# 442
Аз пък така през превръзките го бях направила на Фахрадин Фахрадинов   Laughing

# 443
Работила ли е нещо Евгения и какво преди да заеме сегашната длъжност- подарък?

# 444
Кирил Недков се казва актьорът.

Никога не съм го чувала,но е той.

# 445
  • Луната ни пази
Работила ли е нещо Евгения и какво преди да заеме сегашната длъжност- подарък?
В Общината. В същата сфера. Остава и малко до пенсия, но я уволниха заради схемите на Генадиев.

# 446
  • тук, на мястото си
Даниел Рашев е д-р Врабчев
Милена Живкова е д-р Романова

# 447
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм от тези,които смятат,че филма никога не е бил толкова на дъното на простотията.
Някакви измислени,тотално нереални случки..които незнайно защо,екипа на филма,иска да ни пробута за "част от живота".

1/Какъв е проблема на Калин,че Добрева има по-топли отношения с един пациент?Това за първи път ли се случва,доктор да приеме по-лично съдбата на пациента.Но нали трябва да се завърти някаква интрига(по толкова нескопосан начин)..

2/ Госпожа Генадиева,идва с гръм и трясък в болница с ясни правила и започва да се държи като диктатор,а господин Директора "Ами щом така иска,нека да си затворя очите и за тази й прищявка.Даже й давам картбланш за анкетните карти."
Изключително арогантна,злобна и противна.В предните сезони не беше такава.

3/ От този филм разбрах,че лекарите не вярват в медицината и ходят на прегледи,само когато вече няма как да се бавят и закъсат от болки.

4/ От този филм също разбрах,че новобранци с минимален опит в професията,могат да правят фасони и да оплюват зад гърба,колеги началници с 20-30г повече стаж от тях.И дори да се изложат в операционната и същия този опитен колега им оправи бакиите,те отново ще си позволят тон.

5/ Досега болницата се справяше чудесно без ортопед,изведнъж се появява майката на Наталия и е нужда при всеки случай за лекуване.Същото и с Генадиева и "личен архив".

# 448
Наистина беше глупаво точно Калин да коментира сближаването на Добрева с пациент предвид факта, че самия той се ожени за умираща пациентка.

# 449
И че сериалът започна с фелациото на Пешко, както и че връзките между персонала процъфтяват...

Общи условия

Активация на акаунт