,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 498
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Хайде започна се сагата Борис - Вяра - Състезателя

Много ми стана смешно, когато даваха отделните кадри на събеседване между Евгения и персонала, разговора и с Калин

За Кръстева - тъжно ми е, че онзи плъх я избра за директор, само за да му е марионетка. Тя точно повярва, че е достойна и оценена...

# 421
  • София
Най-накрая една серия да ми хареса, даже не усетих кога свърши. Мазов-супер. Виолета като че ли се амбицира да провали сватбата на Богданов. Образът на Евгения до такава степен го сринаха, че започвам да се чудя какво би било нормалното поведение  на една жена, ако разбере, че са ѝ сменили бебето - да прости и да гледа напред, каквато е позицията на останалите или да истеряса като Генадиева?

# 422
  • Другата България
Това не е начин да се отмъщава на съпруг за такова нещо - размяна на бебета - като се е самозабравила като някаква шефка, привиква и разпитва лекарите и води лична война срещу Кръстева, която все пак е косвен участник в размяната. Не е доизмислено както трябва и това.
Богданов защо води годеницата си в хотел? И това обаждане на Виолета защо всъщност ѝ беше нужно? newsm78
И какво стана все пак с прословутата кампания - замря работата и повече нищо, няма и да чуем за нея? Sunglasses

# 423
Богданов защо води годеницата си в хотел?
И на мен странно ми се видя това.

# 424
  • София
Сцената на края в колата, когато Виолета се обади на Богданов, Буковска я изигра перфектно. Не всяка актриса може да я изиграе така.

# 425
Кой е актьорът,играещ пациента,по който си пада Вяра?

# 426
  • Другата България
Сцената на края в колата, когато Виолета се обади на Богданов, Буковска я изигра перфектно. Не всяка актриса може да я изиграе така.
Така де, но каква беше целта на това обаждане се запитах аз?

# 427
Очаквам Виолетка да се развихри и да върти номера на Богданов.  Twisted Evil

# 428
 afwitch С нетърпение чакам завръщането Вили  af
С Евгения   и развихрянето и като нещо си   пак "копат дъното" .
Реакцията на Наумчо беше очаквана  Thinking , а пък  само като разбра  и за   епикризите , където Верчето му  оправи ....
Стана ми  жално за Пецан - стои си дядко в   къщи с бебо , а  мамата се развява ...Някак е грозно - да беше си взела бавачка или да викне майка си .

# 429
  • Другата България
Очаквам Виолетка да се развихри и да върти номера на Богданов.  Twisted Evil
Дано да е това, то не остана за кога, нали 50 серии е сезона?
Реакцията на Наумчо беше очаквана  Thinking , а пък  само като разбра  и за   епикризите , където Верчето му  оправи ....
И нищо не направи, поне да беше благодарил. Simple Smile

# 430
Богданов защо води годеницата си в хотел?
И на мен странно ми се видя това.

Според мен жената от хотела не беше годеницата. Явно идеята е, че Богданов си има официална годеница, а бройките ги води по хотелите, като за него и самата Виолета е просто една бройка.

# 431
Invierno, може и да е така.

Очаквам Виолетка да се развихри и да върти номера на Богданов.  Twisted Evil
Дано да е това, то не остана за кога, нали 50 серии е сезона?
Ще има и следващ, мисля. Mr. Green

# 432
Ралица Паскалева пусна live в инстаграм, каза, че снимат 49, 50 и 51 епизод. Значи ще са повече от 50 този сезон.

# 433
Нали има една мисъл: " Дай на човека власт и му гледай сеира...". То не че има кой знае каква власт, но за Евгения е нещо. Макар и след много години семеен живот, Генадиев сега открива "истинското" лице на съпругата си. Дали това е убедително е друг въпрос. Лично аз не съм убедена , че тази страна на Евгения той не познава. Освен това в първите сезони той я носеше на ръце....Боготвореше я... Образът на Генадиева не прави впечатление на възпитана и културна съпруга на професор. Напротив, отмъстителна, елементарна, нахална / влизането при Калин/, безцеремонна/ отношенията и с Камбуров/, а сега и властна.
И въпреки това Генадиев и до сега продължава да се съобразява с нея.  И на това си има обяснение. Напоследък такъв тип жени доста напредват в обществото. Ще се радвам, ако нещо или някой я спре.
 Дано и състезателят , макар, че има намек, че колекционира момичета, излезе той да е  човекът за Вяра.То май след тези истории с Тасев, не и трябва да е с него. Дори и да и свирне, нека да уважава себе си! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 434
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък не мога да схвана връзката м/у виждането на пиян син + снаха и амбицирането да става HR. Че и злобно амбициране.

Общи условия

Активация на акаунт