,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 127
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Мазов няма да отиде на сватбата си...стига бе,и тази глупост ли вкараха сценаристите....пфууу  #Cussing out

# 706
Както в Анатомията Бейли не отиде на сватбата си, поради спешен случай. ..

А Вяра се влюби в катастрофирал състезател също като в Болница на края на града... Wink Wink

# 707
Мазов няма да отиде на сватбата си...стига бе,и тази глупост ли вкараха сценаристите....пфууу  #Cussing out
Ама, разбира се, нали няма да е интересно, ако се оженят по живо, по здраво. Това сериозно го казвам.

# 708
Мазов няма да отиде на сватбата си...стига бе,и тази глупост ли вкараха сценаристите....пфууу  #Cussing out
Ама, разбира се, нали няма да е интересно, ако се оженят по живо, по здраво. Това сериозно го казвам.

Забелязала съм,че българските сериали рискуват по-скоро да ''затъпеят'' отколкото да свършат и да бъдат запомнени като ''най-хубавите''. Ако Мазов не отиде на сватбата,ще е страшна глупост  #Cussing out

# 709
  • при моите деца .....
В събота и неделя дават по Нова филм "Медици" - та два от случаите ги имаше и там - с топката косми в стомаха и с глътнатия годежен пръстен.

# 710
Скрит текст:

Забелязала съм,че българските сериали рискуват по-скоро да ''затъпеят'' отколкото да свършат и да бъдат запомнени като ''най-хубавите''. Ако Мазов не отиде на сватбата,ще е страшна глупост  #Cussing out
Аа, то щото в момента не е достатъчно тъп сериалът, та ако се оженят щастливо, ще поумнее. Mr. Green Трябва нещо да се случва, а не всички щастливо женени, ааа Ма ха... hahaha

# 711
  • Ню Йорк
Както в Анатомията Бейли не отиде на сватбата си, поради спешен случай. ..

Като копират трябва да е докрай.  Joy

# 712
Все едно гледам смесица от няколко американски лекарски сериала с български актьори. Ще се напъна да догледам сезона, но ако има четвърти, вероятно няма да му давам шанс.

# 713
Все едно гледам смесица от няколко американски лекарски сериала с български актьори. Ще се напъна да догледам сезона, но ако има четвърти, вероятно няма да му давам шанс.
Peace   И аз от инат ще догледам този сезон и толкова  Naughty
Малоумието на сценаристите с това преписване  от тук- от там вече е обидно , поне за мен .

# 714
  • Другата България
В събота и неделя дават по Нова филм "Медици" - та два от случаите ги имаше и там - с топката косми в стомаха и с глътнатия годежен пръстен.
Български ли е? newsm78
От колко часа го дават?

# 715
 Бих се включила да го гледам - " Медици" и после само да сравнявам къде какво се случва и откъде какво са взели. Май става ненужно гледането на сегашния сериал. Grinning Grinning Grinning

# 716
И аз забелязах че всички герои дишат. И в другия сериал така правят  Simple Smile
Едва ли има тема незасегната в някакъв филм за да има значение кой от кого копира. По-важното е дали успяват да представят по достатъчно добър начин "копираното" за да е интересно.

# 717
  • Бургас
Къде и кога го дават този филм?
Медици  newsm78

# 718
Събота и неделя от 7 ч сутринта по Нова. Май са го давали и преди, но да не те подведа.
Извинявам се за спама, но да питам-мога ли да си изтегля "Медици" отнякъде". Във Вбокс има само няколко серии, а ми стана интересно. Ако някой знае, ще бъда благодарна да ми каже.

# 719
  • при моите деца .....
Български ли е? newsm78
От колко часа го дават?
Полски е.
Много приятен.
Не разбирам защо го дават в такова време.
Имам си ранобуден син, та от няколко седмици го гледам.

http://tv.dir.bg/tv_movie_info.php?id=2328

Общи условия

Активация на акаунт