,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 132
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
А работите с краднатите бебета съвсем отшумя  Laughing  Ремонта на детското отделение?

# 691
  • София
А работите с краднатите бебета съвсем отшумя  Laughing  Ремонта на детското отделение?

Къде ги върна ти?  Joy

# 692
За ремонта на детското отделение може да чакат да се съберат дмс (като в Пирогов - СРАМ!).

# 693
За ремонта на детското отделение може да чакат да се съберат дмс (като в Пирогов - СРАМ!).

Няма какво да чака - уволни сума народ, стачка, а накрая по време на секцио лекарите си хвърлиха слушалките на земята в негова подкрепа - или нещо такова. Та пари има - въпросът е - направи ли се?

С това исках да подкрепя мнението, че се започват истории, които не се довършват.

# 694
Верно бе, къде потънá това детско отделение, Кръстева нали сега наскоро каза, (като Пеци "искаше нови легла" за АГ отделението) че има само кабинет, детско отделение няма...
Много са смотани, целият екип, който право филма.

# 695
  • Бургас
Оххх,като си спомня Пецко какъв плейбой го раздаваше в първи сезон,с тоз буен перчем 😂 и оназ луда сестра 😂

Аз пък това не го помня Sad
Това е още в първи сезон,началните серии.
Аз започнах да го гледам от начало. Стигнала съм до 14,епизод.

# 696
Напротив. Детско отделение има. По думите на Генадиев "като слънце". Проблемът беше покрива. Като завали дъжд какво ще правят.

# 697
Напротив. Детско отделение има. По думите на Генадиев "като слънце". Проблемът беше покрива. Като завали дъжд какво ще правят.

Е, нали детските отделения са обикновено на първия етаж...ама в тази модерна болница може и да е на последния...

Иначе и аз разбрах думите на Кръстева-" И аз искам детско отделение , ама имам само детски кабинет..", като че няма такова отделение в болницата...

# 698
Е, ама Кръстева каза, че нямааа... Joy

# 699
# 700
еееее, стига, Мазов няма да иде на сватбата ли  #Cussing out другото си ес подразбира, че ще се случи.

# 701
Дано има извинителна причина. Crossing Arms

# 702
Е, ама Кръстева каза, че нямааа... Joy

Кръстева лъже Whistling Сценаристите са тъпи Crossing Arms Мисля, че болницата беше разследвана за парите.

# 703
  • София
Гледах, по-скоро - слушах новото промо, уффф... Страшно любящ баща Рачков старши, но детето в дом...пфф
Не съм наясно с написаното от Cuckoo, не ща и да ми е ясно, че ми е отвратително, но ако си обичаш детето, ще го вземеш със себе си, където и да си.
Аз познавам зарязани от бащите си и момчета, и момичета. Close Да не казвам, че и зарязани от майките си познавам, бащите си ги гледат, момичета. Ненормалници винаги е имало и има, щото да си зарежеш детето за мене е ненормално.
И аз познавам. Невинаги става дума за доброволно зарязване, какъвто беше и случаят на Стаменова и Наталия.
Говоря за болшинството, ако не си ме разбрала. Не звучи добре, но това не е причина да си заравям главата в пясъка.
Бащата на Коко приема да е в дом, но да няма приемен родител - сигурно заради някаква ревност.

# 704
Както в Анатомията Бейли не отиде на сватбата си, поради спешен случай. ..

Общи условия

Активация на акаунт