,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 135
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Не знам дали сте проверявали в Гугъл нещо за Емил Марков, но днес с майка ми установихме,че там пише , че Милена Маркова му е дъщеря. А двамата имат има-няма 10-15 години разлика.
Дъщеря му е Мина Маркова -

# 676
  • Sliven, Bulgaria
Не знам дали сте проверявали в Гугъл нещо за Емил Марков, но днес с майка ми установихме,че там пише , че Милена Маркова му е дъщеря. А двамата имат има-няма 10-15 години разлика.

Мина Маркова му е дъщеря Simple Smile Родена е през 1998 г.

# 677
  • София
Точно така, Мина.
А и Емил и Албена имат и голям син, не се е вясвал в разни продукции.

# 678
  • Ланкър, планините Овнерог
О да нов сезон е задължителен... Това им била '' златната кокошка '' на нова и те много държали на продукцията..
А й аз искам нов сезон може Сашко и Биби да ни навестят за сватбата на Калин и Наталка...
Мисля си че дядо ти Иван Генадиев може скоро да получи инфаркт или нещо такова в една от скорошните сцени ми се мерна да се хваща за сърцето все едно ги боли... С тва може да събере родата.. 😁
Хвана се, но от дясно

# 679

Мина Маркова му е дъщеря Simple Smile Родена е през 1998 г.
Аз знам коя е дъщеря му много добре.
Но в Гугъл пише абсурдни неща. Пише, че има 3 деца, аз знам за 2.
Милена Маркова е Маца от "Аламинут" и участва и в "Етажна собственост".

# 680
  • Варна
О да нов сезон е задължителен... Това им била '' златната кокошка '' на нова и те много държали на продукцията..
А й аз искам нов сезон може Сашко и Биби да ни навестят за сватбата на Калин и Наталка...
Мисля си че дядо ти Иван Генадиев може скоро да получи инфаркт или нещо такова в една от скорошните сцени ми се мерна да се хваща за сърцето все едно ги боли... С тва може да събере родата.. 😁
Хвана се, но от дясно
Аа може може.. То с тез мойте разбойници ако успея да гледам и 5секунди е добре.. Ще си го превъртя тези дни дано да имам време.. Добре че сте вие че от тук научавам за сериала  Hug bouquet

# 681
  • София
Хвана се, но от дясно
Е, сега,кой ти внимава за такива дреболии. hahaha

# 682
  • Ланкър, планините Овнерог
При него сърцето може да е в дясно, знае ли човек. ' Се пак е по-по-най.

# 683
Не знаех, че Пецко е мъж на тази жена от "Столичаните".

# 684
  • There I was on a July morning
Нали и друг път сме си говорили за "приемствеността" в българските сериали - цялото семейство е в екипа Wink

# 685
И дъщеря им участва в Столичаните Simple Smile.

# 686
  • Бургас
Оххх,като си спомня Пецко какъв плейбой го раздаваше в първи сезон,с тоз буен перчем 😂 и оназ луда сестра 😂

# 687
Оххх,като си спомня Пецко какъв плейбой го раздаваше в първи сезон,с тоз буен перчем 😂 и оназ луда сестра 😂

Аз пък това не го помня Sad

# 688
Гледах, по-скоро - слушах новото промо, уффф... Страшно любящ баща Рачков старши, но детето в дом...пфф
Не съм наясно с написаното от Cuckoo, не ща и да ми е ясно, че ми е отвратително, но ако си обичаш детето, ще го вземеш със себе си, където и да си.
Аз познавам зарязани от бащите си и момчета, и момичета. Close Да не казвам, че и зарязани от майките си познавам, бащите си ги гледат, момичета. Ненормалници винаги е имало и има, щото да си зарежеш детето за мене е ненормално.

# 689
В сериала се повдигат немалко важни теми, но според мен много набързо ги изоставят не съвсем изяснени/развити и за следващите сезони няма да остане много материал за сценарий. Така ще продължат да се повтарят като този "метод" с химикалката и ще е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт