,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 364
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
Този епизод беше поредния пълнеж.
В снощният епизод забелязах, че мазния д-р Пенев си е отрязъл косата. Беше с къса коса.

# 166
Според мен изненадата на Мазовица към Мазовчето е, че е бременна Crossing Arms

# 167
  • Разпиляна във въображението
Бабата-дъщерята-внучката -  Joy бе според мен много нелепо изиграна.

Жекова и Коко - колкото и груб и остър да бе онзи мъж, мисля че беше прав по отношение на Жекова.

# 168
И темата за насилието над  лекари ще е в другата серия. ...

# 169
Сашо може да го гътнат и него, за да може Калин и Наталия да отгледат тяхното бебе и да се завърти цикъла на размените. Аууу, голяма сапунка може да излезе от това, 45678-ми епизод Жени разбира, че е истинската баба на чедото, защото то, горкото, иска да яде попарката си с чай с кардамон.

Ето това се казва драма ,ще задмине всички турски и латински сапунки!!   smile3508Хепиендът НЕ МЕ кефи! Нека има раздели,размени ,кръстоски,иначе бозата започва да вкисва  newsm48

# 170
Днес епизодът съвпадна с разгара на кърменето ни с малкия и го гледах едно към гьотере, ако може така профански да се изразя.
Този от дома на Коко може да е бил прав, ама тя Жекова съвсем омаза нещата според мен, беше още по-объркващо за детето първо да му говори мило, после изведнъж да му се сопка без причина, а накрая да му звъни посред нощ, за да го пита как му е ръката и да му се извинява един вид... много зряло. И в резултат кво, детето тръгна да бяга от дома пак май.

# 171
  • Разпиляна във въображението
Ами да - обърква детето без нищо да е ясно - ще я одобрят ли, няма ли да я одобрят.

# 172
Оф, тоя Тасев е такова надуто, безхарактерно мекотело  Sick Двамата с Галя са ми супер гнусни заедно. Дано да намерят някой готин тип за Добрева.

# 173
Според мен изненадата на Мазовица към Мазовчето е, че е бременна Crossing Arms

Обаче няма да и повярва, нали го излъга веднъж.

В промото: Мазов си отваря шлифера, а Хинова:
- "Стефане, ти си гол?" Shocked Никога не го е виждала.  Mr. Green

И що за ексхибиционични сценки раждат сцеранаристИтИ.

# 174
  • На брега на реката
Мисля си, че Хинова иска да запознае Мазов със свои близки и появяването му /по кожа/ я изненада така силно не, че не го е виждала. Joy
Относно Тасев, само на мен ли ми се струва, че главата му е несъразмерна спрямо тялото /мяза ми на някакъв Сатир/. Не ми стои никак добре нито до Галя, нито до онова редкокосото. Абе и двамата /Тасев-Добрева/ са ми анти.

# 175
Четейки повечето коментари за Луиза, се чудя как е модел/манекен това момиче? Тя е направо анорексична, с рядка коса, опулен поглед. Като актриса изобщо не я харесвам нито тук, нито в Стъклен дом, нито в Дървото на живота. В театъра не съм я гледала. Явно успехът и' се дължи на амбициозната и' майка, която според мен е много красива и поддържана жена, но Луиза е като бяло платно без никакъв живец. Защо не са избрали за ролята на Добрева Радина Карджилова? По' би се вписала.

# 176
Защо не са избрали за ролята на Добрева Радина Карджилова? По' би се вписала.

Въх, нИ думай! Не им давай акъл... Радина излъчва депресивно състояние. Вярно, че драматична актриса, но, не! Това не означава, че харесвам ЛГ,  но ми се струва, че ако не друго, поне много добре стои до Наум.
На мен ми хареса Луиза как игра в "Дървото на живота", докато за Радина не сещам роля, в която да ми е харесала.
ПП И двете не съм ги гледала в тетъра. Или поне не сещам.

# 177
О, Радина много ми хареса в Стъклен дом  Heart Eyes. Гледах я и в Тилт, също добре игра.

# 178
Луиза в Дървото на живота беше много добре, изобщо този филмдоста по-добре им се получи на продуцентите. Откраднат живот вече на пардия ми бие, с тази химикалка снощи ..... ooooh!

# 179
  • Другата България
Много тъпо им се получи това с Коко и Жекова, инфантилно дори държание на дъртата. Господина беше прав, че само го обърква така, детето тръгна да бяга след неадекватното ѝ държание на Марта.

Общи условия

Активация на акаунт