,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 371
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
Изглежда че правилно са подбрали артистите за ролите на Галя и Борис за да е очевидно че не си пасват и евентуално да се получи обрат във вечното приятелство между Вяра и Борис.

# 226
Оная на тавана не беше ли страстна??
Беше, но тя вече е излъчена. Ставаше въпрос за такава, която тепърва предстои да видим.

# 227
  • тук, на мястото си
Явно Борката ще ходи като цветарка ту при едната, ту при другата. На сценаристите до там им е стигнал акъла сигурно. Joy

# 228
На сценаристите до там им е стигнал акъла сигурно. Joy
  Joy Joy  Joy

# 229
Явно Борката ще ходи като цветарка ту при едната, ту при другата. На сценаристите до там им е стигнал акъла сигурно. Joy
Явно ще преоткрие чувствата си към Вяра. Нали това обсъждаме от известно време - че той рано или късно ще се усети, че са "един за друг" и ще се върне при нея.

# 230
Отдавна не бях гледала, само ви четях, но снощи си пуснах последната серия. Ама много антипатичен малкия Шопов! Как пък нищичко не е наследил от баща си?! И тая рядка брадица и поглед на закоравял коцкар, бляк.  Sick

# 231
  • Ню Йорк
Отдавна не бях гледала, само ви четях, но снощи си пуснах последната серия. Ама много антипатичен малкия Шопов! Как пък нищичко не е наследил от баща си?! И тая рядка брадица и поглед на закоравял коцкар, бляк.  Sick

Joy Joy Joy

На мен ми изглежда като ученик и с кака Галя ми е много смешен.

# 232
  • Другата България
Беше, но тя вече е излъчена. Ставаше въпрос за такава, която тепърва предстои да видим.
Аз мисля, че за нея е ставало дума, не смятам, че ще има повече подобни сцени между Вяра и Борис, но да видим.

# 233
На мен ми прилича на теле-сукалче Наумчо, симпатичен ми е, но за актьорлъка му съм скептична. Simple Smile

# 234
Гласецът му е ужасно дразнещ на Борко.

# 235
Аз мисля, че за нея е ставало дума, не смятам, че ще има повече подобни сцени между Вяра и Борис, но да видим.
И аз мисля, че е същата сцена.

# 236
Не е, подразбра се, че става въпрос за неизлъчвана сцена. Ще видите по-нататък.

# 237
  • София
Не го очаквах, но играта на Луиза Григорова ми харесва много. Няма пресиленост, преиграване, получава й се супер естествено.
Ернестина също започна да ми харесва.

# 238
Не го очаквах, но играта на Луиза Григорова ми харесва много. Няма пресиленост, преиграване, получава й се супер естествено.
Ернестина също започна да ми харесва.

Peace
Още преди няколко епизода Ерна си изми косата и започна да прегръща хората . Не очаквах да го кажа , но започна да си влиза в ролята  bouquet

# 239
Ех, тъкмо един път навреме сядам да гледам филма и то..Нямало в понеделник Sick

Общи условия

Активация на акаунт